Dakreiniging: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakreiniging

 
 

Dakreiniging: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van daken
Antwerpen
Hellend dak met leien ontmossen in Edegem
De leien op ons dak liggen onder het mos. Ooit is het dak wel eens gereinigd geweest, maar nu is het weer nodig. Het gaat om maximaal 100m².
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Dak met asbestleien ontmossen - regio Lede
We zouden ons dak laten ontmossen. Het gaat om een Hellend dak met asbestleien van ongeveer 100m². Ons huis is een vrijstaand huis uit 1968. Wanneer we de werken laten doorgaan, ligt nog niet vast.
Dakreiniging
Antwerpen
Aanvraag dakreiniging te Brecht
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakreiniging, wij hebben een hellend dak met dakpannen, maximaal 100m² dakoppervlak.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Voorshoven
Ik wil het dak van mijn huis laten reinigen. Op mijn dak aan 1 zijde liggen. Zonnepanelen. Hoe gaan we dat doen ? || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Tussen de 30m² en 50m² || Hellend pannendak, huis van rond 1970.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Deinze
Dit huis was enorm verwaarloost en we willen het heel proper hebben De oppervlakte tussen de 50m² en 100m². Het dak bestaat uit dakpannen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Melsele
Punt dak met 4 even grote vlakken.( Piramide dak) 7meter breed 2,5meter a 3meter hoog. Met zwarte dakpannen. Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen. Opp; +80m², bouwjaar 2005.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Aanvraag Dakreiniging te Dilbeek
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakreiniging. Wij hebben een hellend dak met leien, dat +/- 180m² in oppervlakte meer. Ons dak werd nog nooit gereinigd. Wij zijn eigenaars van deze woonst, dat in 1961 werd gebouwd.