Dak vernieuwen: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakwerken

 
 

Dak vernieuwen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoten en oversteek vernieuwen te oudenaarde
Graag dakgoten vernieuwen en oversteek vernieuwen. Dit is een zadeldak. Werken voor tegen de zomer. Dit dak is van de jaren 70.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker Nieuwe spanten nok en dakpannen plaatsen
Het dak afbreken doen we zelf. Er moeten nieuwe spanten, een nieuwe nok balk en nieuwe dakpannen geplaatst worden op twee verschillende niveaus. Uiteindelijk moet het 1 groot dak worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker voor dak vernieuwen in bonheiden
Het dak is volgens mij +/- 80 m², ik heb geen idee of het volledig moet vervangen worden of niet en of er een onderdak aanwezig is. Ben op zoek naar een dakwerker die mij het juiste advies kan geven. Er was even een lek maar dat is opgelost door wat pannen te verschuiven maar sowieso moet het dak vernieuwd worden.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakpannen verplaatsen en vervangen, dakwerker gezocht
We hebben een hellend pannendak, graag dakpannen verplaatsen/vervangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak vernieuwen - Graag offertes van dakwerkers
Wij zoeken offertes van dakwerkers, want wij willen ons dak vernieuwen. Momenteel ligt er een hellend pannendak, maar er is geen onderdak aanwezig.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ieper
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu is het een dak met bitumen dakbedekking. Een nieuwe laag of epdm? Bouwjaar 1961, opp. +180m². Ondergrond moet gekontroleerd worden, uitvoering voorjaar 2018
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Wezemaal
Wij hebben een plat dak met roofing erop, maar er zitten bulten op. We willen dat in orde brengen voordat we er zonnepanelen op zetten. De woning is ouder dan 40 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in sint michiels
Dit is een zadeldak in twee delen, boven garage en boven woning. Ik wens nu de dakv te vernieuwen.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Heppen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van het zinkwerk en de afwerking rondom. Nu is er mij echter aangeraden om een nieuw dak te plaatsen. Ik wens nieuw dakpannen te plaatsen. Onderdak moet nog geplaatst worden. Dakisolatie is reeds voorzien. +- 140m² met enkel 1 schouw.