Dak ontmossen

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak ontmossen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak met zonnepanelen ontmossen te Meise
Ik zoek een offerte voor een dakreiniging. Ons dak is bedekt met dakplaten, maar vorig jaar zijn er ook zonnepanelen op geplaatst. Daarvoor was het dak recent vernieuwd geweest.
Ontmossen van daken
Limburg
Hellend pannendak ontmossen te Tongeren
We zouden het hellend pannendak van onze woning willen laten ontmossen. Er is geen onderdak aanwezig en het is nog nooit gereinigd geweest. De woning is van 1980. Het gaat om max. 100 m² dakoppervlak.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Dak ontmossen voor mijn huis in Geel
We zouden het dak van onze woning willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend leiendak, de oppervlakte bedraagt 120 m². Het is een vrijstaand huis van 1980. Ook graag een offerte voor onze buurman (zelfde dak).
Ontmossen van daken
Antwerpen
Dak voor het eerst ontmossen | Aartselaar
We hebben een pannendak en zouden het graag ontmossen. Dit is voor een gebouw van begin jaren 1980. Het dak werd nog nooit ontmost.
Ontmossen van daken
Limburg
Dak ontmossen van een huis in Lummen
Het gaat om een dak met dakpannen. De woning werd gebouwd in 1954, maar het dak is 8 jaar geleden vernieuwd. Door een kastanjeboom is er erg veel mos op het dak gekomen.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Pannendak ontmossen in Galmaarden
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1980. Het gaat om ongeveer 100 m². Het moet enkel langs de noord-oost kant gedaan worden. De hellingsgraad is 35 graden.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Coaten en ontmossen van een dak in Brasschaat
Dit is voor een gebouw met drie appartementen. Ik ben één van de eigenaars. Het dak bestaat uit dakpannen en is 25 jaar oud. Graag een aparte prijs voor coaten en ontmossen.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak in Oostende
We wensen ons dak, dat bestaat uit dakpannen, te laten ontmossen. De woning zelf is zo'n 40 m² groot en dateert van de jaren 70. Het dak is nog nooit ontmost geweest. Er bevindt zich vooral mos aan de noordkant. We zouden eventueel ook een prijs willen krijgen voor het reinigen van zonnepanelen.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Reinigen van leien dakpannen Oostrozebeke
Wij zoeken offertes voor het reinigen van ons dak. Specifiek gaat het om een hellend dak met leien. Onze woning is ongeveer 20 jaar oud, maar het dak werd nog nooit gereinigd.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging voor een woning in Onze-lieve-vrouw-waver
Dak enkel toegankelijk met brede hoogtewerker vanaf 1 kant (oprit). Andere kant is zachte ondergrond waarop enkel met ladder kan gewerkt worden. Tussen de 100m² en 200m². ik wens dit dak nu vooral te ontmossen . Woning gebouwd zo'n 10 jaar terug.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Reet
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak en 3 kapellen + zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1983, wanneer is nog open.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Wemmel
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak dat bestaat leien . Ik weet wel niet welk type leien. Dak al 17 zeker niet ontmost geweest.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Minderhout
Het dak dat ik wens te ontmossen bestaat uit dakpannen. Dit is een dak van 1993 dat nog nooit ontmost is geweest. Hoornboomdak van 200-250m². Ook is er een garage dat ontmost moet worden.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Sint-Baafs-Vijve
Dit is voor een pannenak. Woning nog nooit ontmost en woning is van de jaren 90. Iks caht zo'n 253m².
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Holsbeek
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak(Spaanse stijl), opp. +100m², vrijstaand huis van 1997, rond juli kan dit.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging voor een woning in Kortenberg
Dit is een woonerf van 3 huizen en 4 appartementen. We wensen een Gezamenlijk dak te reinigen. Dit is een dak met kunstleien .Dak moet dringend ontmost worden
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Kessel Lo
Hellende dak in dakpannen. Dit is geplaatst in 1970. Dak is nog nooit ontmost geweest. Vooral de achterkant heeft veel mos, deze ligt aan de noordkant. Grondoppervlakte van 80m².
Ontmossen van daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Bilzen
Dit is een roofing dak van 1983. Dit dak is nooit ontmost geweest. 15x15m. Ook een deel een leien dak maar daar moet niets aan gebeuren. Op een deel van het dak liggen ook zonnepanelen.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Borsbeek
Ik heb problemen in noordekant van een leien dak van 6x9.5m.. Woning van het jaar 1985. Vermoedelijk kunstleien.
Ontmossen van daken
Antwerpen
ontmossen van een dak voor een woning in Reet
Dak bestaat uit natuurleien. +- 160m². Sinds 1992 wanneer dit dak geplaatst is is het nog nooit ontmost geweest.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Geel
Dakpannen dak dat nooit ontmost is geweest . Deze woning is +- 21 jaar oud. Dakbekleding bestaat uit dakpannen. Ik weet niet of het dak gecoated gaat moeten worden of enkel ontmost.
Ontmossen van daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Vlijtingen
Het dak bestaat uit beton leien. Dit heeft een oppervlakte van zo'n 210m². Ook mag het dak eventueel gecoated worden. In de woning is er ook een landbouwbedrijf gevestigd. Woning van 95-96 die voor zover ik weet nooit is ontmost geweest. Ik heb deze 10 jaar geleden aangekocht.
Laat uw dak ontmossen door een expert