Controleren personeel: Ontvang nu meerdere offertes voor Voertuiglokalisatie

 
 

Controleren personeel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen
Het aantal voertuigen dat we wensen aan te passen met dergelijke trackingsysteem zal volledig afhangen van de prijsofferte. Maar op dit moment hebben we een wagenpark van in totaal 75 bestelwagen. De nadruk van dit systeem licht voornamelijk op het invoeren van een zeker controle mechanisme op de buitendienst. Zo moeten we kunnen aanduiden dat deze wagens enkel gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dus ook gegevens als tijd en ritregistratie zullen noodzakelijk zijn voor onze controles.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ardooie
We wensen een gps tracking systeem om zeer precies te kunnen zeggen waar en wanneer onze vertegenwoordigers zijn vertrokken. Het zal gaan over 11 voertuigen waarvan 2 bedrijfswagens en de rest bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Beveren-Waas
Ik wens tussen de 20 en de 25 voertuigen uit te rusten met dergelijk systeem. Deze zijn allemaal bestelwagens of bedrijfswagens. Ik wens vooral een systeem voor riteregistratie, rapportering en ook in zekere mate controle van het personeel. Ik wil o.a. de mobiliteit, co2 uitstoot en tijdstippen wanneer men met deze voertuigen rijd vastleggen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor een lokalisatiesysteem. Graag met de mogelijkheid om de lokalisatie van de voertuigen op pc te kunnen volgen. Hoofddoel is de opvolging van het buitenpersoneel. We hebben een bedrijfswagen een bestelwagen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oudenaarde
We wensen een offerte voor 4 bestelwagens, later uitbreiding naar 6. We wensen vooral onze buitendienst op te volgen, de techniekers te tracen en dan in te spelen op hun positie. Afspraak ter plaatse is altijd mogelijk na telefonisch contact. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oostende
We hebben een groot aantal scooters, 30-40 in totaal. Deze wensen we uit te rusten met een geolokalisatiesysteem om de buitendienst op te volgen en terug te vinden in geval van diefstal. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over dit systeem.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
We wensen een offerte voor een track en trace systeem voor onze bedrijfsvoertuigen. Eerst zal het gaan om 4 tot 5 bestelwagens maar dit kan later nog uitgebreid worden. De voornaamste bedoeling is het opvolgen van het buitenpersoneel.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wondelgem
Ik wens graag een prijsofferte voor 6 bestelwagens. De bedoeling van dit systeem is om het personeel wat op te volgen. Voornamelijk om te kijken of ze binnen hun sector blijven rijden en welke verplaatsingen ze doen na de werkuren.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerbewaking voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag een camerasysteem dat ik via de computer overal kan volgen. Deze dienen vooral om de voorraad en eventueel personeel te controleren. Over het type en aantal had ik gerekend op uw advies. We zijn tijdens de kantooruren bereikbaar voor een afspraak. Hartelijk dank voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte voor 3 bedrijfswagens. Deze dienen uitgerust te worden met een systeem dat me in staat stelt om de buitendienst beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Kallo
Ik heb in totaal 11 bestelwagens die ik met dergelijk systeem wil laten uitrusten. Ik zoek vooral een lokalisatiesysteem om de voertuigen te kunnen volgen op het terrein. Ook wens ik een systeem om het personeel te controleren dat veel boetes heeft. Graag hiervoor een gerichte prijsofferte.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Wellen
Voorlopig willen we dit systeem toepassen op een wagen, in een tweede stadium komen er hier nog eens drie bij. Ik wens een systeem dat ervoor zorgt dat wij de wagen kunnen volgen en de ritten van de buitendienst kunnen controleren.
Voertuiglokalisatie
Limburg
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel zouden we graag twee wagens met dit systeem willen uitrusten. Prioriteit is om de buitendienst beter te kunnen opvolgen. In de toekomst zullen we dit eventueel ook in de rest van het wagenpark plaatsen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bouwbedrijf in Zelem
Ik heb een bouwbedrijf met een kraan, bulldozer en een zware tractor. Ik zoek een systeem waarmee ik deze kan uitrusten zodat ik op mijn Ipad kan volgen waar ze staan. Dit vooral ter beveiliging van het martiaal.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Deurne
Het zou gaan om 3 of 4 wagens. We zouden dit vooral willen invoeren om onze vertegenwoordigers beter te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf in Kobbegem
Graag een offerte van track en trace. Het gaat om 15 voertuigen. De volkswagen caddy,volkswagen crafter en de peugeot 307. Bedankt voor de verschillende offertes!
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wetteren
We zouden nu een tiental voertuigen willen laten uitrusten met dit systeem. In de toekomst kunnen dit er eventueel meer worden. We zoeken vooral een systeem om onze buitendienst beter op te volgen. Dus aantal gereden km, liters getankt, stopplaatsen en tijden enz...
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Dilbeek
Betreft kleine bestelwagens genre Caddy en Peugeot. We hebben 4 bestelwagens die we zouden willen uitrusten met een volgsysteem om de rijtijden en de stopplaatsen te controleren. In de toekomst kunnen eventueel meer wagens worden uitgerust met dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor twee bestelwagens in Antwerpen
We hebben een wisselsysteem in onze routes zodat elke chaffeur de route een keer om de 2 weken moet doen. Nu is mij opgevallen dat sommige chaffeurs veel langer doen over een bepaalde route dan anderen. IK zou daarom graag willen weten hoe lang ze rijden en waar ze allemaal stilstaan. Ik heb twee bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een op te richten bedrijf in Vlaams Brabant
Ik ben op dit moment een eigen bedrijf aan het oprichten daoet zich zal bezighouden met het vervoer van medische producten over heel europa. Ik heb een wagenpark van 3 wagens die ik reeds heb aangekocht. Ik zou deze graag willen uitrusten met een track & trace systeem zodat ik de chaffeurs kan volgen. Is het mogelijk om daar nu al een vrijblijvende offerte voor te krijgen? De zaak zou van start gaan tegen Maart 2013.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte aanvraag voor tracking systeem voor 5 bestelwagens, Antwerpen
Tracking syteem dat mij in staat stelt om te controleren wanneer en waar er gereden is en tegen welke snelheid.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor kringloopcentrum in West-Vlaanderen
Het betreft hier een wagenpark van 6 vrachtwagens; Het systeem zou gebruikt worden voor de controle van de chauffeurs.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een voertuig in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag mijn auto's kunnen laten lokaliseren voor als het gestolen gaat worden. Graag een offerte voor 1 voertuig. Alvast bedankt!
Voertuiglokalisatie
Brussel
Offerteaanvraag voertuigvolsysteem voor een bedrijf in Brussel.
Ik ben van plan om 1 persoon aan te nemen op de zaak. Die wil ik graag op kunnen volgen. Graag een offerte voor 1 voertuig eventueel ook voor anti-theft.

Controleren personeel

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.