Condensatieprobleem

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Condensatieprobleem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor condensatieprobleem in Sint-Kruis
Ik zoek een offerte voor een probleem met condensatie tegen te gaan. Vooral bij de ramen die nog enkel glas zijn. Er is ook veel vocht aan de onderkant van de muren. Het gebouw is van 1960.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een woning in Tollenbeek
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een woning van 1970. Het dak is reeds geïsoleerd, maar voor de rest is er niets veranderd aan de originele woning. We hebben soms condensatieproblemen, soms over de hele woning. Ik ben pas bereikbaar na 6 februari.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
Dit is een rijwoning met aan de onderkant een magazijn en boven een appartement dat ik verhuur. De huurder op slaapkamer eerste verdieping een vochtplek gemerkt op de onderkant van de gevelmuur op de eerste verdieping. Vorig jaar hadden we dat probleem al eerder en toen dachten we aan een condensatieprobleem was. Gebouw van
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Eernegem
Momenteel is er lichte schimmelvorming aanwezig op de muren in de living door condensatievocht. Dit condensatieprobleem stelt zich enkel in de winter. In de zomer wordt er inmiddels genoeg verlucht. Daarom hadden we graag een offerte ontvangen voor een ventilator in de woonkamer. Problemen reeds jaren aanwezig. Woning geïsoleerd volgende de normen van 2000. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een probleem op een slaapkamermuur door een condensatieprobleem. Dit is reeds enkele maanden aanwezig. Gebouw van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lumen
We hebben vooral problemen op de onderste verdieping in een wasplaats. We hebben ventilatie hier voorzien in het plafond en een klein raam dat vanboven open kan worden gekipt . We hebben vooral op 1 muur problemen, de gevelmuur. We hebben deze problemen al enkele maanden aanwezig. We vermoeden een ventilatie en/of condensatieprobleem
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben recent een woning gekocht. Op een kamer hebben we op de binnenkant van de gevelmuur onderaan de muur last van vocht . Deze woning heeft een korte periode leeggestaan. behalve vensters geen actieve ventilatie of verwarming. Mogelijk een condensatieprobleem
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
Dit is een belle etage woning die ik verhuurde. We hebben momenteel problemen met zwarte vlekken op het gelijkvloers op een gedeelde gevelmuur. Dit bij een ingang en een slaapkamer. De huurder heeft de problemen in mei gemeld. Mogelijk een condensatieprobleem.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders