Condensatieketel: Ontvang nu meerdere offertes voor Condensatieketel

 
 

Condensatieketel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Limburg
Oude verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Wij hebben een redelijk oude verwarmingsketel die we willen vervangen. De huidige ketel staat in de garage en we wonen in Maasmechelen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Oude boiler op zolder vervangen
Op zolder hebben wij een oude boiler staan maar die willen we vervangen. We weten niet welk type boiler dit is. Graag offertes om condensatieketels te vergelijken.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Aanvraag Condensatieketel te Grimbergen
Eigenaars, graag ontvangen wij offertes voor een condensatieketel, wij wensen een bestaande ketel te vervangen, het betreft een ketel op gas.
Condensatieketel
Antwerpen
verwarmingsketel voor een woning in Lint
Ik wens een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Dit is een klassieke stookolie ketel in een aangebouwde garage. +- 12 jaar oud/ Woning van 39.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Evergem
Vervaging van een twintig oude jaar oud mazoutketel van een woning van 1984. Omdat deze begint te sputeren zoeken we nu een offerte voor deze te vervangen door een condensatieketel.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Kortrijk
Condensatieketel die zal dienen om aan aardsgasboiler te vervangen. Deze is geplaatst in de garage en is 25 jaar geleden geïsoleerd. Woning volgend de oude normen geïsoleerd.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Brugge
Ik zoel een offerte voor het vervangen van een gasketel van 17 jaar door een condensatieketel. Woning van meer dan 100 jaar maar wel volgend de huidige normen geïsoleerd.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Ingelmunster
Momenteel hebben we een verwarmingsketel van 15 jaar oud in een woning van 1992. Ik zoek nu een offerte voor deze te laten vervangen door een condensatieketel. Werken zeker dit jaar nog uit te voeren. Woning volgend de huidige normen geïsoleerd en ook de leidingen zijn nog in goede staat.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Aanvraag condensatieketel te De Panne
Wij zoeken offertes voor een condensatieketel. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben reeds een ketel van Vaillant. Deze ketel dateert van 1997, en wij wensen deze te laten vervangen. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas, en wij wensen verder te gaan met een ketel op gas. 1997 vaillant new gas eignrs
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
condensatieketel voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een condensatieketel voor de verwarming als het warm water. Woning van 1838 maar de leidingen zijn 10 jaar geleden vernieuwd.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Heule
Rijwoning van 1970. Ik ben op zoek naar een offerte en verdere informatie voor de installatie van een nieuwe condensatieketel. Dit is een gezinswoning die momenteel wordt verwarmt met centrale verwarming op een gasketel. Deze is ook van de jaren 70. Op het dak na heeft de woning voldoende isolatie en ook de pijpen in de woning zelf zijn nog in goede staat.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Demande de devis pour l'installation de chauffe-eau solaire
Je voudrais avoir plusieurs devis à titre comparatif pour l'installation d'un chauffe-eau solaires dans la but de réduire nos coûit en terme d'énergie. J'ai un toit incliné à 45° d'une surface approximative de 30 m2 côté sud. Merci de prendre contact avec moi et de me soumettre votre offre.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Kraaineù
Ik wens een zonneboiler voor warm water. Ik heb twee bestaande waterboilers, één op elektriciteit, andere op de CV ketel. Deze laatste zou ik deels op zonne-energie willen. Vraag is als ik de bestaande (nieuwe) Bulex boiler kan behouden. Ik moet ook mijn verwarmingsketel (Viessmann) vervangen (60 kw) in een codenatieketel. Mijn dak is hellend, maar heb ook een stukje plat dak waarop ik de zonnepanelen zou plaatsen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Particulier uit Kapelle op den bos is op zoek naar een condensatieketel
Ik ben op zoek naar een nieuwe condesatieketel voor mijn woning. De volgende gegevens kan ik jullie al meegeven; -vanaf gasteller tot kelder is 5,50 meter,in een gebogen wachtbuis van 0,08 doormeter -van de kelder,tot de brander 29 kw met aparte boiler,lengte 26 meter met één bocht van 90 graden,en dit is een kruipruimte van 0,80m hoogte

Condensatieketel

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.