Coating

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Coating: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Schilde
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1954, termijn is nog open.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Schilde
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1964, wanneer is te zien.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio As
Ik wens het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +70m², halfopen huis van begin 1980, tijdstip is te zien.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Maaseik
Voor in mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +150², vrijstaand huis van 1996, wanneer is nog te zien.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Lichtaart
Ik wil het dak van mijn huis(mijn ouders) laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1995, opp. +120m², tijdstip is nog open.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Dilsen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend dak met kunstleien en zonnepanelen, opp. +100-200m², vrijstaand huis met dak van rond 2000.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Boekhoute
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen vooraan, opp. +80m², halfopen huis van 2008. Ook nog voor 3-4 andere huizen in de wijk mogelijk.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Boortmeerbeek
Graag wil ik het dak van ond huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1962, wanneer is te bespreken.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Lede
Ik zou het dak van mijn huis laten reinien. Hellend pannendak, opp. +100m², halfopen bebouwing van 1999, tijdstip is aan de offerte.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging in de regio Grimbergen
Graag wil ik het dak van mijn huis/praktijk laten ontmossen. Hellend pannendak en enkele veluxen, opp. +200m², vrijstaand huis met nieuw dak 20 jaar geleden.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Wellen
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, alleen vooraan nodig, opp. +80m², vrijstaand huis van 2004, wanneer is aan de offerte.
Dakreiniging
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Wortel
We willen ons dak laten reinigen. Hellend pannendak op het Noorden reinigen i.v.m aangroei in Hoogstraten, ook 4 kapellen. Opp. +150m² denken we, dak 10 jaar oud. Werken voor rond maart.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dakontmossen in Londerzeel
Ik ben eigenaar van het huis van 1989, en zoek een dakontmosser. Vrijstaande woning met een dakpannen zadeldak. Vorig jaar zelf is proberen te hogedruk reinigen, maar heb een beetje schrik van het resterende deel .Kan u mij bellen voor een afspraak.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen voor een woning in heusden zolder
Dit is een dakpannen zadeldak van 50°. Dit dak is zo'n 40 jaar oud. Dak is het laatst ontmost geweest zo'n 10 jaar geleden. Toen is er ook coating op geplaatst. Nu ziet het dak weer groen en is de lak weg.+- 120m².
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dak reinigen voor een woning in Kester
Dit is een recent gekochte woning. Vanaf twee maanden hebben we de woning in handen. Dakpannen moeten worden ontmost en plaatsing van coating.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen voor een woning in Herentals
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een pannendak. Dit dak is een keer ontmost geweest zo'n 15 jaar terug. +- 250-300m². Ook wensen we na het ontmossen een coating laag.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak in Meeuwen -Gruitrode
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning en opzoek naar een dakontmossing. Het bouwjaar is 1999. Het zijn Spaanse dakpannen en die zijn nu niet oranje meer maar eerder groen. Er is nog nooit iets aan gedaan geweest kortom. Kan u mij bellen voor een afspraakje ter plaatsen. Dank u
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Overpelt
Dit is voor een dakpannen dak die geplaatst zijn in 2005. Dak is nog nooit ontmost geweest. Ook de garage moet worden nagekeken. Ook wens ik een coating.
Ontmossen daken
Limburg
Aanvraag voor ontmossen van een dak in Maasmechelen
We hebben nu een epdm rubber bekleding. Hierop liggen dan ronde keitjes waarop mos tussenzit. Dit is een houten dak waar nu een tweede keer epdm ligt. Deze is nu vernieuwd. Ik weet niet of er een coating opligt.
Laat uw dak ontmossen door een expert