Chocomelk: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Chocomelk: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf te Riemst
Ik wens een koffiemachine voor in het bedrijf. Vrij gebruik, een 30 tal personen dagelijks(ook bezoekers inclu), ook met warme chocomelk. Kan via waterleiding,
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Londerzeel
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We wensen graag de verschillende mogelijkheden voor een huur of aankoop te vergelijken. Momenteel maken we gebruik van een tafelmodel voor vrij gebruik. Dit is een systeem voor intern gebruik, dus het personeel zelf. Momenteel is dit een systeem voor koffie, warme choco en warm water voor de thee. We wensen graag een offerte voor een model zo dicht mogelijk bij ons huidig systeem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven
Alleen machine met: - bonen (nog niet gemaald) - combinatie bonen met reeds gemalen bonen - liefst rechtstreekse aansluiting op waterleiding - moeten combinatie kunnen maken tussen gewone koffie en deca koffie (ofwel 2 reservoirs met bonen ofwel combi te malen bonen en reeds gemalen bonen) - automaat: voor koffie of warm water voor thee (geen warme choco nodig !!!)
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bakerij in Passendale
Bedoeling is om dagelijks verse koffie of warme chocomelk aan te bieden, dit zou dienen om mee te nemen en niet ter plaatse uit te drinken. Voorkeur gaat naar verse bonenkoffie maar mag ook op een andere manier hangt van model toestel en prijs af. we hebben 2 mogelijkheden om in de winkel een toestel te zetten, op werktafel max. hoogte is dan 50cm, of een zelfbedieningstoestel die een max hoogte heeft van 100cm koffie/chocomelk moet gevuld worden in model Starbucks bekertjes.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Manager uit Nieuwkerken-waas is op zoek naar een koffiemachine.
Als manager van een operatiekwartier vind ik het belangrijk dat tijdens de korte pauze de mensen kunnen genieten van een deftig kopje koffie. Er gebruiken per dag ongeveer 50 personen de automaat 2 keer.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaten voor een bedrijf in Mol
We gaan veranderen van leverancier, en wensen daarom even de markt te verkennen. We hebben in totaal een dikke 500 medewerkers en zoeken nu een huurofferte voor 8 grote automaten,met muntsysteem, en 5 kleinere voor in vergaderruimte. De kleinere automaten moeten thermossen met koffie kunnen vullen. Ik wens een automaat voor koffie, thee, capuchino, ... Soep is niet nodig.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Wondelgem
We hebben nu 3 koffieautomaten staan die aan vervanging toe zijn. Per automaat zijn er 20 tot 50 gebruikers. Graag een prijsvergelijking voor 3 automaten met allerlei warme dranken. Bedankt alvast.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een schildersbedrijf in Waasmunster
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 5 tot 10 personen per dag. Enkel koffie of espresso en op waterreservoir. Bij voorbaat dank.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een kantoor in Hofstade
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben al een koffiemachine staan met allerlei warme dranken. We hebben 17à18 mensen werken op het kantoor. Heeft een andere leveranciers lekkerdere koffie of betere voorstellen dan ben ik geïnteresseerd.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat om in de praktijk te plaatsen. Op sommige dagen zal dit gaan over meer als 50 mensen , andere dagen over een 10-tal. We willen vooral de mensen die bloeddonaties komen doen een gratis tasje koffie kunnen aanbieden.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bakkerij in Zwijndrecht
*** terugbellen binnn uurtje *** We hebben een Sipwell waterkoeler waar je zowel koud als warm water kan tappen. Nu ben ik zeer benieuwd naar een koffiemachine met verse bonen. De automaat zal dan gebruikt worden door 6 personen. Hartelijk dank voor de offerte!
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwevegem
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine met waterreservoir. Deze hadden we graag in de showroom willen plaatsen voor de klanten.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Gent
We gebruiken nu de senseo. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen voor 8 koffiedrinkers per dag. Met melkopklopper, cappuccino, espresso, thee, chocolademelk. Wateraansluiting aanwezig indien nodig. Graag een prijsvoorstel.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een militair
We hadden graag in onze nieuwe kantine een koffiemachine willen plaatsen. Deze zal gebruikt worden door 50 tot 100 personen. Naast de koude drankenautomaat hadden we ook voor de warmtedrankenliefhebbers een machine willen plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Stabroek
We hebben nu een senseo staan. Deze hadden we graag willen vervangen in een echte koffiemachine. Dagelijks zal er 3à4 personen gebruik maken van deze machine. Wat is de huur of koopprijs? Graag een prijsvoorstel van een koffieautomaat met waterreservoir.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een dagbladhandel in Antwerpen
Ik ga met een dagbladhandel beginnen. Deze koffie zal worden aangekocht door mijn klanten en de zaken beginnen vanaf begin volgend jaar.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een krantenwinkel in Reet
Voor in krantenwinkel. We hebben geen idee van hoeveel verkoop ervan; Ik zoek een automaat met een tiental mogelijkheden : soep, warme choco, thee, capuchino, koffie, enz... Zonder muntinworp.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een koffiemachine via Rombouts, waar we op zich wel tevreden over zijn. Alleen ze leveren enkel in de namiddag de koffie etc. We hadden graag van leverancier veranderd die wel in de voormiddag kan leveren. Dagelijks zijn er 6 personen aanwezig op kantoor die gebruik kunnen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik vanaf 20 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie, espresso en cappuccino. Bedankt alvast!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een koffiehuisje in Antwerpen
Ik heb recent een zaak gekocht in Antwerpen centrum waar ik met een koffiehuisje wil beginnen. Hiervoor ben ik op zoek naar een deftige automaat voor verschillende soorten warme dranken: Late, capuchino, espresso, warme choco, koffie verkeerd, .... Ik wens ook graag informatie over huur; leasing en aankoopvoorwaarden. Bedankt voor een snelle reactie
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een zaak in Aalst
Graag een offerte van een koffiemachine. We zullen dagelijks een 20à40 personen hebben die dagelijks een bak koffie bij ons drinken. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een skatepark in Merelbeke
We gaan eind deze maand een skatepark openen. We hadden dan ook graag alvast prijzenlijsten willen ontvangen van warme en koudedrankenautomaten. We zullen veel jongeren hebben die aanwezig zullen zijn. Daarbij zullen er ook ouders en vrijwilligers zijn die een bak koffie kunnen drinken. Naar schatting 10à20 personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een offerte van een koffiemachine. We zijn een gokcentrum en hebben nog geen enkel drankenautomaat staan. Bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een autobedrijf in Hasselt
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine voor ons autobedrijf. We schatten 10à15 koffiedrinkers per dag. Alvast bedankt voor de prijsvoorstel.

Chocomelk

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.


Zoektermen: