Call analyse: Ontvang nu meerdere offertes voor GSM tarieven en abonnementen

 
 

Call analyse: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GSM abonnementen voor bedrijven
West-Vlaanderen
GSM-tarieven voor een zaak te Stavele
GSM-tarieven vergelijken aantal simkaarten 2 - huidige operator alles bij Proximus. Nu 125euro/maand.
GSM tarieven en abonnementen
Antwerpen
GSM-tarieven voor een zaak te Deurne
Voor 2 toestellen op de zaak, nu bij Base. Ook vergelijking vaste diesnten kan (Scarlet).
GSM tarieven en abonnementen
Oost-Vlaanderen
GSM tarieven vergelijken voor een zelfstandige
Sinds 1 april ben ik zelfstandige. Ik heb nu een particulieren abonnement van Base €39,- met 2 GB internet. Nu ben ik aan het kijken of er iets interessants is qua abonnement voor veel bellen en internetten. Graag vrijblijvende offertes.
GSM tarieven en abonnementen
Antwerpen
Gsm tarieven vergelijken voor een particulier in Borgerhout
Ik heb momenteel een domiciliëring bij Base . Ik vermoed dat ik maandelijks zo'n 20-30€ betaal. Zeer weinig gebruik van of naar het buitenland. Graag had ik een afspraak ter plaatse gemaakt om met een call analyse de tarieven van vershcillende providers te kunnen vergelijken.
GSM abonnementen voor bedrijven
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg
Ik heb een 30-tal gsm's op mijn bedrijf zowel voor privé maar hoofdzakelijk professioneel gebruik. Momenteel gebruiken we proximus, maar omdat dit zoveel verschillende abonnementen zijn en zoveel naar het buitenland word gebeld , kan ik u niet zeggen wat we maandelijks betalen. U kunt me wel altijd opbellen voor een afspraak ter plaatse te maken om een call analyse uit te voeren.

Call analyse

Kiest het tarief dat het beste bij u past!

De markt voor mobiele telefonie is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Logisch nu de technologie sterk ontwikkeld is en gebruikers hun mobiele telefoon voor meerdere toepassingen nodig hebben. Tegenwoordig is het mogelijk om te bellen, sms'en, mobiel surfen en online betalingen en aankopen te doen. Door deze verschillende toepassingen worden gsm's en smartphones steeds meer gebruikt. Door het verhoogt verbruik is het erg belangrijk om consumenten op de hoogte te brengen.

Tarieven dienen hierdoor aangepast te worden aan het verbruik. De dag van vandaag is er een breed assortiment aangepast aan het patroon van mobiel verbruik. U kiest best voor het tarief dat bij u past:

  • Tijdstip van oproep: Tijdens de werkuren, 's nachts, tijdens het weekend,...
  • Behoefte: SMS, MMS, 3G,...
  • Het pakket: Het is mogelijk om andere apparaten te combineren, zoals een tablet, een vaste telefoon en televisie.
  • Gebruik: Privé, professioneel of gemengd.
  • Geografische bestemming van de gebruiker: Bent u iemand die veel reist of vaak naar het buiteland moet bellen?

De tarieven verschillen per operator. De markt kent verschillende operatoren en concurreren met tal van speciale promoties. Het is essentieel om de verschillende aanbiedingen van operatoren te vergelijken om het tarief te vinden aangepast aan uw behoeften. U kunt verschillende operatoren vergelijken door hierboven een offerte in te vullen.