Buitengevels: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Buitengevels: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te De Panne
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar jaren '60, buitengevels zijn geschilderd, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een vrijstaande woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beernem
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, woning van 1952/1954, buitengevels onbewerkt, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een halfopen woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Menen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels geschilderd(normaal luchtdoorlatend), opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Roeselare
We zouden de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1968, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ruisbroek
Graag wil ik de spouw van laten isoleren. Vrijstaand huis (met wachtgevel) van 1980, spouwdiepte rond de 10cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Dilbeek
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +50m².
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Antwerpen
We willen gevelwerken voor ons huis. Betreft achtergevel rijhuis ( >20jaar ) isoleren, en bezetten Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +55m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Nieuwkerken-Waas
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1962, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m². Ook is kijken voor dakisolatie aub, contact na 13u.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herselt
We zouden de spouw van on shuis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Tremelo
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Antwerpen
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 50, spouwdiepte onbekend, gevel achteraan bekleed(maar dat mag eraf), opp. +50m². Contact in de avond aub.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oostende
We zouden de spouw van ons pand/zaak laten isoleren. Gebouw van 1973, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapellen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis(villa) van 1992, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +200m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Schilde
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens, spouwdiepte 6cm, gevels wit geschilderd, opp.+100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hamme
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis(hoekwoning) van +25 jaar oud, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelreiniging in de regio Moerzeke
Ik wil de gevels van mijn huis laten reinigen. Halfopen huis van 1953, nu gewone baksteen, opp. 150m², nog voor dit jaar.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ronse
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1880 (renovatie in 1980 ergens), spouwdiepte 6-8cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Tienen
Graag wou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Turnhout
Graag zou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1958, spouwdiepte 6,5 cm, gevels niet bewerkt, opp.+50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Mechelen
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Hoekwoning van 1930(renovatie in 1980), spouwdiepte onbekend, enkel voorgevel bezet, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Alveringem
Ik zou de spouw van mijn huis-bijbouw laten isoleren. Aanbouw van jaren 60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +40-50m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Dendermonde
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1991, spouwdiepte 4-5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Martens-Latem
Graag willen we de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1935, spouwdiepte 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Izegem
Ik wil mijn woning laten isoleren. Het gaat om een woning gebouwd in de jaren 60. Dit is een halfopen bebouwing die niet geschilderd is .
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Merelbeke
Graag wil de spouw van mijn prvie laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1955, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².

Buitengevels

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!