Buitengevels: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Buitengevels: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Marke
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van rond 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor spouwmuurisolatie in Bavegem
Eigenaars, wij zoeken offerets voor spouwmuurisolatie, de woning dateert van 1968, onze buitengevels zijn geverfd, wij wensen maximaal 100m² te laten isoleren, wij hebben een spouw van +/- 8cm, dit betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie met Kurkkorrels
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Werken + 100 à 150 m² gevel spouwmuurisolatie vrijstaande woning BJ 1982, gevels niet bewerkt, liefst met kurkkorrels.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Zemst
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Blankenberge
De spouwmuren van onze woning moeten geïsoleerd worden (meer dan 100 m²). Het is een vrijstaand huis en de buitengevels zijn onbewerkt. Wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuren isoleren van vrijstaand huis
We zouden graag offertes voor spouwmuurisolatie ontvangen. Het betreft een vrijstaande woning, dus er is meer dan 100 m² te isoleren. De buitenmuren zijn niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Balegem
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zonhoven
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, woning van de jaren '80, buitengevels onbewerkt, meer dan 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een vrijstaande woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Deerlijk
Eigenaars,wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 60jaar oude woning, buitengevels onbewerkt, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een halfopen woning.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Vorselaar
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, woning van de jaren '60, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning, wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Brakel
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 60jaar oude woning, buitengevels in oorspronkelijke staat (er werd enkel een steen voor geplaatst), max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw van de spouw niet precies, betrfet een vrijstaande woning.
Isolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Lummen
Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie, woning van 1969, buitengevels in oorspronkelijke staat, spouw van 5 tot 6cm, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Arendonk
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar 1936, verbouwing in 2010, spouw aanwezig, buitengevels in oorspronkelijke werd bewerkt (er is een steen voorgezet), zijkant en achterkant onbewerkt, meer dan 100m² te behandelen wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zonhoven
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Graag aanbrengen spouwmuur isolatie aan mijn woning (HO, bouwjaar 1976). Graag vrijblijvende offerte. Additionele informatie aangaande opties en mogelijke premies is wenselijk, buitengevels in oorspronkelijke staat, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, maximaal 100m² te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Meeuwen-Gruitrode
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar jaren '50, buitengevels onbewerkt, wij kennen de dieptebvan de spouw niet precies, meer dan 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wielsbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend (spouw is er wel), gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Moen
Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van begin 1970, ik ben zelf voorstander van PUR. Spouw is ong. 5cm. Ong. 80m2 in totaal, gevels niet bewerkt, termijn: ASAP.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Gent
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar 1986, buitengevels in oosrpsronkelijke staat, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betrfet een rijwoning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Retie
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, 22jaar oude woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een vrijstaande woning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zulte
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 50jaar oude woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, spouw van +/- 10cm, alleenstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hamme
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, enkel achtergevel geschilderd, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te De Panne
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar jaren '60, buitengevels zijn geschilderd, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een vrijstaande woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beernem
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, woning van 1952/1954, buitengevels onbewerkt, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een halfopen woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Menen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels geschilderd(normaal luchtdoorlatend), opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Roeselare
We zouden de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1968, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Buitengevels

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!