Binnenmuren: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Binnenmuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Stabroek
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. De kelder is 30 j geleden bezet met een mortel met toevoeging van waterdichtingsproduct (witte vloeistof) . Later ontstonden een aantal barsten waardoor water insijpelde . Deze zijn dichtgemaakt met waterstop. Nadien is op de muur poltec 111 aangebracht. De barsten komen telkens terug. Mijn vraag is de barsten definitief dicht te maken. Bouwjaar 1980.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Eppegem
Ik ben eigenaar van de woning. De woning is vermoedelijk van de jaren 50. Dit jaar werden de binnenmuren op het gelijkvloers opnieuw bepleistert. Deze werken werden uitgevoerd begin 2017. Op de muren verschijnen kristallen. Bij regenval staat de kelder onder water. De kelder bedraagt ongeveer 1/4 van het huis. Indien mogelijk had k graag dat de werken zo snel mogelijk uitgevoerd worden of dat er al iemand langs komt om het probleem vast te stellen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Veurne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). keuken en living, opstijgend vocht precies, geen lek. Bouwjaar begin 1900.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Meulebeke
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren, geen lekken, woning volledig onderkelderd, bouwjaar 1970 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op enkele muren, geen lek dat ik weet, rijhuis van rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Wuustwezel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +6 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1900 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Ik heb vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Opstijgend vocht +4 lopende meter, geen lek, pand van 1977. Woning staat te koop.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Hoboken
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +40 lopende meter, geen lek dat ik weet. Rijhuis van voor 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Asse
Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (GLV) van onze woning. Vochtige kelder (geen water in), geen lek dat ik weet. Probleem al jaren, boven is het opstijgend vocht +5 lopende meter. Bouwjaar voor 1960.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Deinze
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht op een aantal plaatsen, geen lek dat ik weet, huis van 1970.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Hoegaarden
We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de inkom en living +4 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1904.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Malderen
Dit is een vrijstaande woning met vocht aan twee drie muren. Dit is een oude hoeve waar er nu aan de onderkant van de muren nu vocht is.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Borsbeek
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldermuren staat soms water in bij hevig regenweer, geen lekken, kelderopp. 40m². Bouwjaar 1957.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Aalst
Ik heb vocht in de muren van mijn huis-bijbouw (gelijkvloers). Opstijgend vocht +35 lopende meter, geen lekken, rijhuis van jaren 60.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Brecht
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Staat soms water in, geen lekken, kelderopp. 6m², huis van 1960.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Evergem
We hebben vocht in de muren van een appartement dat we verhuren (gelijkvloers). Vochtige muren onderaan, ook dingen beschimmelen, geen lek daar. Opstijgend vocht denk ik, bouwjaar 1995 ergens.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lommel
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Lijkt op condens/ventilatie, woning nog maar recent gekocht, geen lek dat ik weet. Huis van 2002.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Hove
Ik heb last van vocht in de aanbouw in de living. Dit is 20 jaar geleden gebouwd. De plekken komt tot ongeveer 50 centimeter hoog. De oppervlakte is ongeveer 5 op 5.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Maaseik
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, +3 lopende meter, geen lek dat ik zie/weet. Bouwjaar 2009.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Beringen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien hier veel vochtigheid.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben vochtige muren op de 1ste verdieping. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Andere regio's
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de kelderverdipeing, onderaan de binnenmuren (elke keer wij deze muren schilderen bladdert de verf onderaan af). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Meerle
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (het vocht stijgt op). Wij zien veel vocht onderaan (+/- 2m² muur).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bredene
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze binnenmuren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (over een lengte van 3m). Wij zien veel vocht alsook een vochtvlek die verschijnt. Wij zijn eigenaars van deze woning.

Binnenmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.