Betaalterminal: Ontvang nu meerdere offertes voor Betaalterminal

 
 

Betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in De pannen
Dit is voor een horecazaak. Momenteel hebben we een betaalterminal van ccv. Omdat we niet tevreden zijn over de prijs zoeken we nu een nieuwe leverancier. Dit is een terminal voor kleine bedragen. Aansluitingen via wifi of vaste internetlijn.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Peer
We nemen een bestaande zaak over en moeten zelf op zoek gaan naar een betaalterminal. Dit is voor half december. Dit is voor een handelszaak; Huidige betaalterminal is aangesloten via wifi.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Niklaas
We zijn een handelszaak. We hebben in de zaak vaste internetlijn en wifi om dit op te schakelen; Maaltijdcheques, visa en bankkaarten. Dit is voor een nieuwe zaak.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Aartrijke
Graag aankoopoffertes voor een betaalterminal, geen terminal momenteel, graag offertes voor een mobiele terminal, wij werken enkel met bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Berchem
Graag een toonbankterminal voor in het restaurant. Bancontact en visa, huur/kopen mag beide in de offerte, kan via wifi.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal te Geel
Ik ben opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in een horeca zaak. Op dit moment hebben wij een terminal met enkel visa en mastercard.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal te Tienen
Ik wil graag een offerte voor een betaalterminal. Het is een detailhandel. Een zaak die telefoons repareert. Dit is enkel voor bancontact.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor fietswinkel / fietsherstelzaak
We zijn actief als fietsherstellingszaak en fietsenwinkel. We zoeken nu een mobiele terminal. Gebruik van enkel bankkaarten. Er is in de zaak wifi voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Ekeren
Momenteel hebben we een betaalterminal van worldline maar omdat eind dit jaar de support hiervan stopt zoeken we nu een offerte voor een nieuwe terminal. Dit is voor een frituur waar zowel aansluiting op wifi als een vaste lijn mogelijk is.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Schoten
Betaalterminal voor op de baan te gebruiken. Dit is voor ontstoppingsfirma. gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Brecht
Dit is voor een massagesalon. We zoeken een betaalterminal voor bankkaarten, visa en kredietkaarten opties nog te bekijken. Aansluiting op een internetlijn.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Maasmechelen
We zoeken een betaalterminal voor op de zaak zelf te gebruiken . Vooral voor de herstelling van wagens. Graag een offerte voor zowel een klassieke toonbankterminal als een mobiel model. Op de zaak is er internet en wifi voorzien voor de aansluiten.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Kalmthout
Dit is een bedrijf dat we zullen opstarten half december . Dit wordt een handelszaak. In de winkel zal er mogelijkheid zijn deze aan te sluiten op internetlijn of wifi. Ook visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Limburg
Mobiele terminal voor een bedrijf te Hasselt
Dit is voor een betaalterminal voor een restaurant. We zoeken nu een mobiele terminal voor visa en bankkaarten voor de levering.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Ertvelde
Dit is voor te gebruiken in praktijk. In de praktijk staan er enkele een vaste internetlijn. Momenteel een betaalterminal van ccv. Gebruik van ook kredeit en visakaarten.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf te Bree
Ik wil een andere betaalterminal voor in de broodjeszaak. Nu bij CCV, bancontact enkel, kan via wifi.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Lovendegem
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken in de zaak. Eventueel aansluting op wifi of vaste internelijn. Vooral verkoop van wagens dus zeker zowel kredietkaarten als bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik ben op zoek naar een betaalterminal voor een toeristische winkel in het centrum. Momenteel heb ik een systeem van wordline maar omdat ik dit jaar ga moeten updaten naar een nieuw systeem wens ik onmiddellijk gebruik te maken van de situatie om andere prijzen te vergelijken. Aansluiting op vaste internetlijn en gebruik van zowel visa als kredietkaarten. Is het mogelijk de offerte in het Engels af te werken aangezien mijn Nederlands niet geweldig is.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
We hebben een privé brandweermuseum waar we mensen ontvangen. Deze blijven soms ook eten. Liefst een toonbankterminal. Momenteel geen internetlijn of telefoonlijn voorzien.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Opglabeek
Dit is voor een betaalterminal te gebruiken in een slagerij. momenteel heb ik twee betaalterminal waarvan een oudere van ccv deze wens ik te vervangen. Aansluiting op internetlijn en gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Veurne
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor op de baan te gebruiken Dit is voor een zelfstandige consulent van tupperware .
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Lokeren
Ik wens een mobiele terminal voor in een festival sector. Het gaat om een periode van 10 dagen. Dit gaat meestal om begin augustus.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Desteldonk
We zoeken een terminal voor de zaak(herstel en onderhoud aanhangwagens). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel normaal, wifi is er.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gavere
Ik zoek een systeem waarbij ook op het uittreksel niet staat waar dit gebruikt wordt, niet traceerbaar is. Dit is voor een daghotel. Dit is een volledige nieuw project Er is mogelijkheid om dit aan te sluiten op wifi.
Betaalterminal
Brussel
Terminal de paiement pour entreprise à Anderlecht 1070
Devis pour un terminal de paiement mobile en location. Pour les marchés. Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.

Betaalterminal

  • U start een nieuw project of u doet een prijsvergelijking met huidige levernacier?
  • (Indien prijsvergelijking) En wie is uw huidige leverancier?
  • Huur of aankoopofferte?
  • Heeft u al een vaste lijn of wifi voorzien waarop we deze kunnen aanschakelen
  • Wenst u enkel met bankkaarten te werken of ook met visa, kredietkaarten, Maaltijdcheques....
  • (indien mobiele terminal) Enkel voor in de zaak te gebruiken of mee te nemen op de baan?