Bestickeren: Ontvang nu meerdere offertes voor Belettering auto's, gevels of spandoeken

 
 

Bestickeren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Car wrapping
Ik ben op zoek naar iemand die een Audi kan inpakken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor dit bedrijf uit 2800 Mechelen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken voor festival ,Antwerpen
50 heras pandoeken met reclame van een festival op Bobex kwaliteitscontrole: Spandoeken voor over heras hekken te hangen. Voor reclame te maken op festivals. Ontwerp wordt aangeleverd door klant
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bestickering auto
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers op witte achtergrond, 1 kleur (oranje) dit voor het kleven op een auto. Verschillende afmetingen nodig, 10 exemplaren van elk: 70cm x 70cm/ 60cm x 60cm/ 40cm x 40cm/ 20cm x 70cm. Materiaal leveren wij zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Ambulance dienst in West Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte via e-mail. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering camionet
Graag ik een idee gehad van de prijs om deze te beplakken zoals in voorbeeld. - aan beide kanten -> camionet 1 - achteraan -> camionet 2 (linksboven, groot logo) - vooraan -> camionet 2 (2de links onder) Wij hebben bestanden (ai en eps) met alle logo's afzonderlijk. Is het voldoende dat we dat doormailen en bijvoorbeeld de hoogte geven van het ventje, de hoogte van de letters, ... Is dat een meerprijs als we dat zo leveren. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie bijlages dus voor de afbeeldingen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Stickers voor buitengebruik
Ik ben op zoek naar verschillende stickers, voor gebruik buiten. Zowel stickers voor op voertuigen als stickers voor op plastic onderdelen. Merksticker maat 90 x 270 mm (300 stuks) Waarschuwingsticker 120 x 120 mm (150 stuks) Autostickers (voor op portier) 300 x 1000 mm (4 stuks) Autostickers (voor achterkant wagen) 180 x 540 mm (6 stuks) Bobex kwaliteitscontrole, op 26/05/2009: Weersbestendigheid (zon, regen) is belangrijk. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Vrachtwagens bestickeren
Bestickering van de vrachtwagen van onze leveranciers. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/03/2009: Bedankt voor uw offerte voor creatie basisontwerp + aanbrengen van de stickers.