Bestellen maaltijdcheques: Ontvang nu meerdere offertes voor Maaltijdcheques

 
 

Bestellen maaltijdcheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor zelfstandige zaakvoerders
Ik wens maaltijdcheques voor 2 zelfstandige zaakvoerders. Graag ook informatie over terugwerken kracht.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Poperinge
We starten met drie mensen, een zaakvoerder en twee voltijdse medewerkers. Het bedrijf zal starten in december.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Sijsele
Dit is voor twee medewerkers nu in dienst. Later kan dit drie worden. Allemaal voltijds.
Maaltijdcheques
Antwerpen
elektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Booischot
Dit is voor een totaal 13 mensen. Allemaal medewerkers arbeiders en bedienen en allemaal voltijds.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zwalm
Dit is voor een bvba. Dit een zelfstandige zaakvoerder voor een vrij beroeper , arts.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques te Opglabbeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor maaltijdcheques. Het gaat in totaal om 6 medewerkers.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Elektronische maaltijdcheques voor KMO
Wij wensen elektronische maaltijdcheques voor ons bedrijf: voor 2 medewerkers en voor mezelf als zaakvoerder. Graag een offerte op maat voor de bestelling van de kaarten / maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Bestelling Maaltijdcheques - Dringend !
DRINGEND: we hebben een bestelling gedaan voor maaltijdcheques bij Edenred maar hebben nog steeds niets ontvangen. Graag ons vandaag contacteren en cheques opsturen. Ons personeel vraagt ernaar !
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Waregem
De firma waar ik loonadministratie voor verricht maakt gebruik van papieren maaltijdcheques. Het gaat om 4 werknemers die een overstap wensen te maken op de elektronische maaltijdcheques. Ze ontvangen deze via Edenred. Graag vrijblijvende offertes voor 4 elektronische maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Graag hadden we offertes van elektronische maaltijdcheques wensen te ontvangen voor 2 personen.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. Het gaat om 3 firma's in 1. De een heeft 14 werknemers met papieren maaltijdcheques, de ander 16 en dan weer één firma van 6 maaltijdcheques gebruikers. Graag een voorstel voor eventuele overstap op elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag voor Elektronische maaltijdcheques
Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het gebruik van elektronische maaltijdcheques. We maken reeds gebruik van papieren maaltijdcheques maar zouden graag overschakelen op de elektronische versie
Elektronische maaltijdcheques
Limburg
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Houthalen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Nu zou ik graag 2 elektronische maaltijdcheques willen aanvragen. Graag vrijblijvende prijsvoorstel.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Graag zou ik informatie willen ontvangen over het gebruik van maaltijdcheques. Het gaat om 5 werknemers.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in S-gravenwezel
Ikzelf ben de medebeslisingsnemer in dit project. Het is de eerste maal dat we maaltijdcheques zullen gebruiken dus graag een uitgebreide offerte met een vergelijking tussen elektronische en papieren cheques en verdere informatie over de meer praktische kant , de prijs en de voordelen. Momenteel hebben we een medewerker, een 4/5de bediende.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Desselgem
Graag een offerte voor de verdeling van maaltijdcheques. Ik wens deze te bestellen voor in totaal ongeveer 30 medewerkers, voornamelijk arbeiders. We zijn actief in de bouwsector.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Wilrijk
Graag een offerte en verdere informatie over het bestellen van maaltijdcheques. Dit gaat over een bediende die 4/5 werkt. we zijn actief als aanwervingskantoor.
Maaltijdcheques
Henegouwen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Ghislenghien,
Ik zou graag een gerichte offerte met verdere informatie wensen voor het bestellen van maaltijdcheques. Ik heb 2 bedienden voltijds in dienst. het bedrijf is actief in de voedingssector. graag een bedrijf met Nederlandse contactpersoon.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Maldegem
Ik heb twee medewerkers waarvoor ik maaltijdcheques wens te bestellen. We zijn actief in de metaalsector. Een bediende is parttime aanwezig, de arbeider is wel fulltime in dienst.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor 2 bedrijven in Mechelen
Ik zoek naar offertes voor maaltijdcheques voor twee bedrijven. beide zijn actief in de IT sector. Een bedrijf heeft 4 personen personen in dienst; het tweede 3. Al deze medewerkers zijn ingeschreven als bedienden. Graag een offerte voor papieren maaltijdcheques. Ik ben in beide bedrijven verantwoordelijk oor de personeelsadministratie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een sportcentrum Deurne
Op dit moment maken we gebruik van maaltijdcheques bij Sodexo. We zouden graag een prijsvergelijking willen doorvoeren om dan eventueel van leverancier te veranderen. We zijn met 6 medewerkers, zowel arbeiders als bedienden.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Dilbeek.
Ik ben een zelfstandige en wil graag 1 persoon aannemen. Ik had ook daarbij graag ingelicht willen worden over de voordelen van de maaltijdcheques. Graag een vrijblijvende offerte van 1 maaltijdcheque.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Ninove
een bestelling van 90 maaltijdcheques van 7 euro per cheque. Dit is voor 1 bediende fulltime in dienst is. het gaat over de maanden half juni tot en met september. Ik zou ook graag een contract willen afspreken voor om de 3 maanden maaltijdcheques te bestellen. Graag hierover verdere informatie.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor kinderdagverblijf in Oost-Vlaanderen
Ik heb een kinderdagverblijf met twee werknemers mijzelf bijgerekend. We hebben tot heden nog geen gebruik gemaakt van maaltijdcheques dus gelieve voldoende informatie met de offerte op te sturen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor kledingszaak in Antwerpen
Ik wil graag kijken welke kosten en voordelen ik heb als ik mijn medewerkers in maaltijdcheques uitbetaal. wij hebben een kledingzaak waar we met een 12-tal bediende werken.

Bestellen maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.