Bestek zonnepaneel: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Bestek zonnepaneel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Offertes voor zonnepanelen en zonneboiler gezocht
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen en een zonneboiler. Het is een hellend dak met dakpannen en is deels zuidgericht. Ons verbruik schommelt tussen 3000 à 3500 kwh per jaar. Het huis dateert van 1939, maar is ondertussen gerenoveerd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes. Nu hellend leiendak en zuidgericht, 3000 kwh, huis van 1986, kan voorjaar 2018.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Mariakerke
Ik wil zonnepanelen offertes voor ons huis. Licht hellend dak en deels zuidgericht, 2 personen(2600 kwh), woning van 1952, wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Boechout
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. De woning is gebouwd in 1973. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zwalm
Voor op ons huis-bijbouw willen we zonnepanelen. Plat EPDM dak, opp. +20m², 2 personen, bouwjaar +10 jaar, tijdstip is te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Bonheiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pandak of plat kan, ook een zuidkant bij, 3 voudige meter(+10 000 kwh), bouwjaar 1978. Wanneer is nog te zien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Voor op mijn huis wil zonnepanelen offertes. Hellend dak met soort van metalen platen en zuidwest gericht, 4000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Tessenderlo
Voor ons huis willen we zonnepanelen. Hellend pannendak (met iso) maar niet zo veel zuidkant, 10000 kwh ongeveer, bouwjaar +10 jaar. In voorjaar 2018 te doen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Beerse
Voor mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Nu hellend pannendak en zuidgericht, rond de 4000 kwh, opp. +40m², bouwjaar +10 jaar. Voor in voorjaar 2018.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak (met deels iso) en zuidgericht, 4 personen, opp. +40m², bouwjaar +10 jaar. Wanneer is te zien.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Opwijk
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen(3400-3800 kwh), huis van 2004. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Laarne
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat dak met platen, opp. 60m², 7000 kwh, huis van 1985. Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Zoutleeuw
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend leiendak (zal pannen worden) en zuidgericht, 3 personen. Opp. +30m², termijn is open.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis-atelier. Hellend pannendak of plat kan, opp. +100m², hoog verbruik, wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis/zaak. Hellend overzetdak, zuidgericht, 11000 kwh, opp. +60m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet zo geweten, 2 personen. Huis van +40 jaar oud, opp. +50m² termijn is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Bonheiden
Ik zoek zonnepanelen voor op onze woning-garage. Plat roofingdak, opp. +50m², 3500kwh, kan dit jaar nog.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Voor op mijn woning-garage wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. 80m², 5100 kwh, huis met renovatie in 1981, termijn is te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Lichtaart
Voor op mijn prive wil ik zonnepanelen offertes. Hellend of plat dak kan, zuidgericht, 2 personen, opp. is te zien. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Boortmeerbeek
Ik wil zonnepanelen offertes voor op mijn huis. Hellend dak (met isolatie) en zuidgericht, 7 personen, opp. +60m². Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Knesselare
Ik wil zonnepanelen voor op men woning/zaak. Hellend pannendak (isolatie komt er) en zuidoost gericht, rond de 5000 kwh, opp. +80m², misschien nog dit jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en achteraan zuidgericht, 4 personen, opp. +40m² , termijn is te bespreken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tienen
Voor op mijn woning zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 3 personen, opp. rond de 30m². Wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Diksmuide
Voor op ons huis-loods wens ik zonnepanelen. Komt nieuw dak met platen (met isolatie) en zuidgericht, 5 personen, opp. +100m², nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Keerbergen
Voor op mijn zaak/prive wil ik zonnepanelen. Nu hellend pannendak maar orientatie onbekend, 3 personen, opp. is daar te zien. Misschien volgend jaar.

Bestek zonnepaneel

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.