Beheer uurroosters: Ontvang nu meerdere offertes voor Prikklok of badge-lezer

 
 

Beheer uurroosters: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok voor een bedrijf in Ophasselt
Ik zoek een simpele manier van tijdsregistratie om de uurroosters te beheren. Ik heb 4 mensen in dienst. Deze prikklok zal begin volgend jaar geplaatst worden.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok voor een bedrijf in Herentals.
Tijdsregistratie van arbeiders en werven. In totaal voor een 45-50 tal medewerkers. In eerste instantie zouden we dit op ons bedrijf willen plaatsen, later eventueel ook mogelijkheid voor op werven.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijregistratie voor een vzw in Rekkem
Wij zijn een vzw binnen een school met een zestal personeelsleden. Wij zouden graag de werktijden van onze medewerkers registreren. Bedoeling is om deze gegevens dan te kunnen raadplegen op een andere pc.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok voor een school in Lier
Wij zoeken prijzen van eenvoudige prikklokken met kaart voor een 10-tal werknemers. Geen tijdsbeheer of andere opties nodig. Deze prikklokken zijn bedoeld voor ons onderhoudspersoneel. Eventueel wil ik ook een tweede prikklok hangen die dan door 2 mensen gebruikt zal worden.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie voor een bedrijf in Oudenaarde.
Wij zijn een klein bedrijf met 5 werknemers maar zouden een prikklok willen installeren daar hun uren niet altijd kloppen. Dan zijn we zeker en is er geen discussie. Graag zo snel mogelijk contact, de installatie hadden we graag binnen een maand!
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdregistratie voor landbouwbedrijf in West-Vlaanderen
Beste, Graag had ik meer info over prikklokken en badgelezers. Mijn voorkeur gaat uit naar een digitale prikklok, voor een bedrijf van minder als 5 werknemers. Er is geen sofwarepakket nodig. Bedankt voor uw reactie
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok met uurregistratie
Graag had ik in allereerste instantie wat algemene inlichtingen willen ontvangen omtrent een prikklok met uurregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Wij beschikken over een volledig nieuw gebouw die nog moet ingericht worden. Graag had ik even een offerte ontvangen voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 3-tal werknemers. Dit met de bedoeling om de werkuren te gaan tellen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratie
Kunnen jullie mij informatie omtrent prikklok en tijdsregistratie bezorgen, graag ook een offerte. Ons bedrijf telt een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijs willen ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem, ons bedrijf beschikt momenteel wel over een mogelijke tijdsregistratiesysteem maar die wordt dus enkel gebruikt voor interim medewerkers alsook voor topstudenten. Telefonisch ben ik zelden bereikbaar aangezien ik bij veel meetings aanwezig moet zijn, ik verkies liever via e-mail. Indien u toch wenst te bellen, gelieve een boodschap achter te laten zodat ik u kan contacteren wanneer mogelijk. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Het bedrijf telt momenteel 2 werknemer in dienst maar dit is maar een begin. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: ik heb met zo'n systemen zeer weinig of geen ervaring, graag duidelijke informatie.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem, een paar jaar geleden hebben we het al eens over gehad maar we waren toen met te weinig werknemers, graag had ik nu willen weten wat er sindsdien veranderd is, wat er bijgekomen is, prijzen, e.d. Ons bedrijf telt intern een 12-tal personen, chauffeurs die elk beginnen op een ander tijdstip. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie nieuwe zaak
Wij zijn momenteel een nieuwe zaak aan oprichten en graag zouden we wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent prikklok en tijdsregistratie. Graag zouden we willen weten hoe dit werkt, wat de verschillende mogelijkheden zijn, kostprijs, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratie adviesbureau
Graag had ik informatie ontvangen alsook een korte offerte met de werking van een tijdsregistratiesysteem, verschillende mogelijkheden, kostprijzen, e.d. Liefst reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratiesysteem hogeschool
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt dit, wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn e.d. Liefst reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie/prikklok
Graag had ik inlichtingen wensen te ontvangen alsook een richtprijs omtrent het gebruiken van een prikklok of tijdsregistratie, aangezien wij volop ons bedrijf aan het reorganiseren zijn zou een nieuwe prikklok of tijdsregistratiesysteem in de toekomst welkom zijn. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Waals Brabant
Prikklok/tijdsregistratiesysteem
Graag informatie alsook een gedetailleerde offerte voor een prikklok/ tijdsregistratiesysteem. Is dit mogelijk om mij dit mee te delen via e-mail. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Prikklok of badge-lezer
Geen regioOfferte systeem tijdsregistratie ter vervanging verouderd huidig systeem
Wij hebben nu een heel oud systeem van Protime, upgrades zijn superduur, dus ik ontvang graag het aanbod van andere leveranciers. Graag contact, informatie en een prijsindicatie.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsindicatie ontvangen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem. Graag de werking, prijs alsook de verscheidene manieren/redenen om zo'n systeem te gaan gebruiken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Contact, voorstel en offerte tijdsregistratiesysteem
Ik zoek een tijdsregistratie systeem om de uurroosters te beheren, de overuren en minuren te registreren en een flexibel uurrooster op te volgen. Met een prikklok of andere voorstellen, ik heb niet meteen een specifieke voorkeur, gewoon een goed correct systeem. Ik heb nu vier werknemers in dienst.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Offerte tijdsregistratie systeem
Ik wens een prijsopgave alsook bijkomende inlichtingen te ontvangen voor het registreren van de gepresteerde werkuren op de werven. Met dank.

Beheer uurroosters

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.