Adressenbestand

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Adressenbestand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van ondernemers
Ik zoek voor mijn bedrijf een database van alle ondernemers/zelfstandigen van de Gemeente Assenede, Boekhoute en Oosteeklo. Ik geef opleidingen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Waregem
We zoeken een database van mensen die een bouwvergunning verkregen hebben in Oost- & West-Vlaanderen maar ook Antwerpen. Wij doen in- en exterieurwerken.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database interieurwinkels voor een bedrijf in Brasschaat
Graag had ik wat meer info gekregen over de werking en de prijzen in verband met het huren/kopen van een adressenbestand. Ik ben geïnteresseerd in alle adressen in de Benelux van tuincentra, doe-het-zelfzaken en woondecoratiewinkels (Topinterieur, Weba, Molecule, …). Geen architecten en diensten, enkel winkels die goederen verkopen. Het is de bedoeling dat we een éénmalige mailing naar deze adressen versturen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop of huur van database te Brugge
Ik heb een database nodig van particulieren tussen 25-40 jaar oud uit de regio West-Vlaanderen. Doel is om deze mensen op te bellen en een afspraak te maken. Wij zijn actief in de energiemarkt.
Adressenbestand
Limburg
Database voor een accountantkantoor in Hasselt
Wij zijn op zoek naar een database van vrije beroepen, ondernemingen in de industiële sector met 5 tot 30 werknemers. Dit is voor een mailingactie. Wijzelf zijn een accountantkantoor. We zijn actief in Limburg.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een zaak te Kluisbergen
Ik zoek een adressenbestand van garages met lichte bedrijfswagens, zoals Mercedes, Citroen,... Vooral in Belgie, Luxemburg mag ook.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Ieper
Wij zijn op zoek naar de adressen van communicanten voor 2018 in de regio van de Westhoek.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een mailingactie | Lochristi
Ik zoek een database met adressen uit heel Vlaanderen. Ik zoek voornamelijk opleidingscentra. Ik verhuur vergaderlocaties of -plaatsen voor opleidingen. Dit is voor een mailingactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Datacleaning voor een advocatenkantoor in Waregem
Gezocht: cleane correcte contactlijst. Wij willen onze contactdatabase updaten zodat we de juiste contactgegevens hebben om klanten te kunnen uitnodigen op events e.d.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand van bedrijven in voeding en logistiek gezocht
We zoeken een adressenbestand van bedrijven die in de volgende sectoren actief zijn: voeding en dranken, afvalverwerking en logistiek. Ik wil ons product voorstellen aan deze bedrijven. Het moet om bedrijven uit België en Luxemburg gaan.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
adressenbestand voor een bedrijf in Rotselaar
Dit is voor adressenbestand van dames tussen de 24-60 met een straal van 10km rond heist op den berg. Dit is voor actief per post.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Deinze
We zoeken een adressenbestand van kmo's en zelfstandige . Dit is voor het aanbieden van mobiel telefonie . Vooral Oost en West-Vlaanderen. We zullen telefonisch bereiken.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Zomergem
Dit is voor een adressenbestand voor transportfirma's of zelfstandige chauffeurs. We richten ons vooral op starters. We zijn actief in zowel België , Frans als Nederlandstalig. Indien mogelijk wensen we ook te bekijken hoe gezond deze bedrijven zijn.
Adressenbestand
Limburg
Aanvraag Adressenbestand te Hasselt.
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een adressenbestand. De doelgroep zijn vooral de horeca-sector (mobiele gebruikers). Het doel van de campagne is om deze mobiele gebruikers te informeren en te peilen naar hun interesse (het is een deal-platform). Wij zijn actief binnen Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Luik.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop van database voor bedrijf in Holsbeek
Graag ontvang ik offertes voor het aankoop van databasebestanden. Ik ben op zoek naar bedrijven regio Brabant en regio Limburg. Wij verkopen verlichtingen aan bedrijven. Hartelijk dank voor het contact.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database met e-mailadressen
E-mailadressen die juist getrieerd zijn op aantal werknemers, bedrijfsactiviteit, verantwoordelijke persoon, lokatie voor B2B. Adressen in België, Noord Frankrijk en Duitsland (Ruhrgebied).
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop of huur van een database voor een bedrijf in Sint-Eloois-Winkel
Ik wens een database met de e-mail adressen voor een (reeks) newsletters aan technische profielen en logistieke functies binnen industriële bedrijven. Eigenlijk alle personen die met intern transport verbonden zijn, en dus interesse hebben in hijstoestellen (onze takels en rolbruggen). De regio is heel Vlaanderen (enkel Nederlandstalig ) .
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Bedrijven die installaties doen van industriële leidingen
Wij zijn op zoek naar adressen en gegevens van bedrijven die installaties doen van industriële leidingen, zowel leidingen onder druk als drukloos. Hieronder verstaan wij ook bedrijven die industriële verwarming aanleggen in gebouwen en dergelijke.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een fotograaf in Denderleeuw
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2013. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. Is het mogelijk zowel een offerte op te maken voor huur als aankoop. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230- 9300
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een zelfstandige in Hoogstraten
Ik wens een adressenbestand van communiekanten aan te kopen. Regio rond Hoogstraten, postcode 2320. Dit voor een reclamecampagne voor mijn schoenwinkel.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Offerte voor database voor een bedrijf in Meise
Graag hadden we lijsten voor ziekenhuizen, datacenters, en rusthuizen. Hiervan hadden we graag de technische verantwoordelijken gecontacteerd. Vooral datacenters. Onze doelgroep is heel België, dus 2 talen op nationaal niveau.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Lokeren
Wij willen alle aannemers bereiken die iets te maken hebben met koeltechnieken, zoals warmtepompen, arico's, boilers, ventilatoren,... Daarnaast zijn architecten en installateurs interessant.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag database B2C voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik zoek nummers van particulieren uit de regio zuid oost Vlaanderen, leeftijd tussen 18 en 35 jaar, moeten fulltime werken en Belg zijn sinds geboorte. Alvast bedankt!
Adressenbestand
Geen regioOfferteaanvraag database voor een callcenter in Everberg.
Graag een offerte te ontvangen van een database. Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van particulieren met het liefst GSM-nummers. De database wensen we aan te kopen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bouwvergunningen
Ik ben op zoek naar een database van afgeleverde bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen.

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 

Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs