Aankopen waterkoeler: Ontvang nu meerdere offertes voor Waterkoeler met fles

 
 

Aankopen waterkoeler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Particulier op zoek naar een offer voor een waterkoeler in Kalmthout
Wij zijn op zoek een waterkoeler het liefst waar ook bruiswater mee gemaakt kan worden. Hij zou voor huishoudelijk gebruik zijn. Indien dat allemaal meevalt zou ik er ook één in mijn zaak willen. Alvast bedankt voor uw prijs indicatie.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Wijnegem
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een waterkoeler op fles. We hebben nu als leverancier Calimba. Dagelijks zijn er 5 werknemers aanwezig, ook hebben we 5 tot 10 klanten per dag. Bedankt alvast.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op flessen voor een VZW in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Dagelijks gebruik door 10à20 personen. Vriendelijk voor de offerte.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking waterkoeler voor een garage in Tienen.
We hebben al een waterkoeler staan in onze garage. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Om te kijken of we bij de juiste leverancier zitten.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor particulier gebruik
Graag uw prijsopgave voor een waterkoeler voor een gezin van 4 personen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor sieradenbedrijf
Graag een prijsopgave en informatie betreffende het aankopen/huren van een waterkoeler. Deze met de verscheidene systemen mogelijk. Gelieve per email te contacteren.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op leiding voor bedrijf te Oostende
Graag uw offerte voor waterkoelers op leiding voor in onze showroom.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op leiding voor advocatenkantoor
Graag een offerte voor waterkoeler op leiding.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Informatie over waterkoelers
Graag had ik meer informatie ontvangen over een waterkoeler op fles. Wij zijn een klein IT bedrijf met een 3-tal personen.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterdispenser voor voetbalclub in Houthalen
Graag een prijsofferte voor het aanschaffen van een waterdispenser. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Aanvraag prijsinformatie waterkoeler
Ik had graag prijsinformatie ontvangen voor de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerte waterkoeler op fles
Wij hadden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een waterkoeler op fles.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Offerte waterkoeler voor school te Gent
Wij zijn een basisschool te Gent en wensen een waterkoeler te plaatsen voor onze leerkrachten. Er zullen in totaal een 30-tal personen gebruik van maken. Dagelijks ligt dit aantal rond de 15 personen, aangezien niet iedereen permanent aanwezig is. De koeler zal hoofdzakelijk tijdens de 3 pauzes (voormiddag, middag en namiddag) gebruikt worden. We verkiezen, indien mogelijk, een waterkoeler op waterleiding. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor school te West-Vlaanderen
Wij zijn een school te West-Vlaanderen en wij zijn op zoek naar een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt tussen de twee systemen: op waterleiding en met fles. Het apparaat zal ter beschikking staan voor een 60 tot 80 leerkrachten. Is het mogelijk ons een prijsofferte te sturen van beide mogelijkheden? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor textielbedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf te Vlaams-Brabant, actief in de textielsector, en wensen een waterkoeler te installeren. In totaal zijn wij met ongeveer 25 werknemers. We willen een waterkoeler met leidingwater plaatsen. Kan u hiervoor uw prijsofferte opsturen? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoeler voor groothandelaar in papier (Brussel)
Wij zijn een bedrijf actief in groothandel van papier, en we zouden graag onze waterkoelers met fles vervangen door 2 waterkoelers op waterleiding. Er zou 1 koeler komen op elke verdieping en in totaal zullen er 50 personen gebruik maken van de machines. Zou u ons een offerte kunnen doorsturen van dergelijke waterkoelers? Reeds bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoelers voor transportbedrijf te Antwerpen
Wij zijn een bedrijf actief in het transport van uitzonderlijk vervoer. Momenteel beschikken wij over een waterkoeler met fles, maar indien het kostenbesparend is, zijn we geïnteresseerd om over te schakelen naar waterkoeler op waterleiding. Ons bedrijf telt ongeveer 20 personen. Kan u mij een prijsofferte doorsturen? Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Limburg
Prijsofferte waterkoelers voor bedrijf te Limburg
Wij zijn actief in het bedrukken van decortpapier om er onder andere laminaat van te maken, en hebben interesse in waterkoelers op waterleiding. Momenteel hebben we reeds waterkoelers op fles, maar we wensen deze te vervangen om eventueel kosten te besparen. In totaal werken er 265 mensen in ons bedrijf. We hadden graag een prijsofferte van u ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Prijsopgave waterkoeler voor bedrijf in Mollem
Wij zijn van plan te verhuizen naar een ander gebouw en dit zou daar wel van toepassing kunnen zijn, graag een vrijblijvende prijsofferte voor het huren of kopen van een waterkoeler, dit voor een 10-tal personen per dag waarvan een 3-tal werknemers. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor sportclub uit Vlaams-Brabant
Wij zijn een voetbalclub uit Vlaams-Brabant. We zouden graag een waterkoeler plaatsen in de gang van onze kleedkamers om onze spelers steeds van fris water te voorzien. Bedankt voor uw interesse.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor expertisecentrum kraamzorg
Wij zouden deze cooler gebruiken voor de mama's die bij ons borstvoeding komen geven. Dit zijn er dagelijks tussen de 2 en 5. Aangezien wij een vzw zijn met beperkte middelen kunnen we hier onmogelijk een groot budget aan spenderen. Wat stellen jullie ons voor? Vriendelijke groeten.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn een bedrijf uit de provincie Antwerpen. Bij ons werken 25 personeelsleden die normaliter +- 5 bidons water per week drinken. We zoeken een waterkoeler die onze werknemers heel de dag van fris drinkwater kan voorzien. Bij voorkeur ook spuitwater. Dank voor uw offerte.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeling op waterleiding voor basisschool te Limburg
Graag een offerte voor een waterkoeling op waterleiding, mogelijk 3 waarvan 2 in de eetzalen. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Limburg
Offerte waterkoeler op waterleiding voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een ijssalon en wij zouden graag een waterkoeler plaatsen om onze 3 werknemers te voorzien van fris water. Het zou een waterkoeler op waterleiding moeten zijn. Bedankt voor offerte.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor ziekenhuis
Wij zijn een ziekenhuis uit Oost-Vlaanderen. Wij zouden graag waterkoelers plaatsen die dan kunnen worden gebruikt door bezoekers en personeel. Bedankt voor uw offerte.

Aankopen waterkoeler

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.