Usb sticks: Recevez maintenant plusieurs devis en Articles promotionnels

 
 

Usb sticks: Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés

CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Articles promotionnels
Brabant Flamand
Offerte USB sticks
Ik ben fotograaf in bijberoep en zou graag voor mijn klanten gepersonaliseerde USB sticks meegeven. Dit mag het eenvoudigste zijn maar. Hiervan zou ik een 10-30 stuks willen en met een geheugen van 4-8gb. Bobex kwaliteitscontrole: Kunt u hiervoor een correcte prijs, rekening houdend met beperkt budget, doormailen naar deze klant? Alvast bedankt.
Articles promotionnels
Anvers
Drukken USBsticks voor scholengemeenschap
Solid Twist - usb-stick 1GB. Eén zijde bedrukt met logo van de verschillende scholen van de scholengemeenschap, andere kant met voornaam gegraveerd. De afstuderende leerlingen van het zesde leerjaar in de 10 scholen van onze scholengemeenschap krijgen een gepersonaliseerde usb-stick met de opdruk van hun schoollogo en hun voornaam gegraveerd. Levering mag gegroepeerd op 1 adres. Factuur op te maken per school. Bobex kwaliteitscontrole: Elke school heeft zijn eigen logo dat gedrukt moet worden. Aantal per school schommelt tussen de 30 en de 75 stuks. Bedankt voor uw prijsopgave voor in totaal 420 stuks.
Cadeaux d'affaires
Bruxelles
USB sleutel met logo
Ik ben op zoek naar een leverancier van USB sleutels met logo om uit te delen aan onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 50 exemplaren.
Articles promotionnels
Flandre orientale
Offerteaanvraag USB sticks
Ik ben op zoek naar 800 Usb sticks, goedkoopste model, 2 of 4Gb. Eenzijdig bedrukt met logo 3 kleuren. Eventueel meerprijs voor data pre-load. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een budget model, dienen om een catalogus gratis aan klanten mee te geven.
Articles promotionnels
Limbourg
Bedrukte USB sticks
Wij zijn op zoek naar het logo van de school bedrukte USB sticks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 - 1000 - 1500 exemplaren.
Cadeaux d'affaires
Flandre orientale
Drukken van relatiegeschenken voor beurs
Ons ontwerpbureau is op zoek naar USB-sticks, koffietassen, potloden, balpennen, polo's/ T-shirts en enkele voorstellen voor leuke en originele gadgets. Het bedrijf waarvoor dit bestemd is, is thuis in de klinische wereld (medisch materiaal, clean, luchtdicht,...). De hoofdkleuren zijn zwart en wit. Daarnaast kunnen ook lichtblauw, fel blauw, fel oranje, fel roze en fel groen worden gebruikt. De capaciteit voor de USB's mogen gaan van 1Gb t.e.m. 16Gb. Op de koffietassen loopt de achtergrondkleur volledig door (enkel het handvat is nog wit). De potloden en balpennen mogen in alle opgenoemde kleuren en bevatten naast het logo ook nog een korte tekst. De polo's of T-shirts zijn volledig zwart (het logo wordt eropgenaaid in wit). Wij zoeken daarnaast ook naar leuke hebbedingetjes om weg te geven op een beurs, die doorgaat op 15 september. Liefst dingen die origineel, creatief en niet alledaags zijn (verrassend!) Bobex kwaliteitscontrole: deze klant dacht aan een voorstel voor 500, 1.000 en 1.500 stuks. De gadgets zullen dienen als relatiegeschenken en zouden ongeveer eind augustus beschikbaar moeten zijn. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Cadeaux d'affaires
Anvers
Dringend: USB sticks
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor 50 stuks bedrukte (logo in 1 kleur) USB sticks. Een voudige USB sticks met een capaciteit van 1 Gb, 2 Gb, 4Gb of 8 Gb. Bobex kwaliteitscontrole: Zou het mogelijk zijn om deze klant zo spoedig mogelijk uw offerte te sturen. Graag ook met vermelding van de levertijd.
Articles promotionnels
Anvers
USB-sticks
Graag aankopen van USB-sticks, bij voorkeur met: opslagruimte 128 of 256 MB maar indien niet beschikbaar uw formaat met kleinste opslagruimte. USB sticks in het wit, zwart of metaal met zwart of witte opdruk (1 kleur), type solid twist of uw voorstel (geen afneembare onderdelen: cap). Graag prijsopgave voor 100, 300 & 500 stuks. Logo 1 kleur. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag, door Bobex erkende leverancier. Grafisch ontwerp bureau gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Wens deze aankoop deze week uit te voeren. Reageren mag per e-mail. Bedankt.
Articles promotionnels
Limbourg
USB sticks als afscheidsgeschenk
Ik zou graag een offerte krijgen voor de aankoop van USB sticks (mooie vorm voor de leerlingen van het 6de leerjaar) als afscheidsgeschenk. Bobex kwaliteitscontrole: Graag in de vorm van een armband met logo van de school. Bedankt voor uw prijsofferte.
Articles promotionnels
Anvers
Memorysticks 4GB
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van een stralende "A" stad van Antwerpen alsook tekst op een memorystick van 4GB. Aantal stuks: 100 exemplaren. Kleuren zijn te bespreken met de leverancier (ev. voorstel). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een BuSO school gevestigd in Antwerpen. Graag een prijsofferte via e-mail. Alvast bedankt.
Cadeaux d'affaires
Bruxelles
USB-sticks 2GB
Graag een offerte voor het drukken van ons logo op de USB-sticks, 2GB, graag bedrukt in het blauw (volgens bijlage). Aantal stuks: 500 exemplaren. Kleur van USB sticks naargelang de prijs, eventueel voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het selecteren en commercialiseren van industrieel elektrotechnisch materiaal gevestigd in Brussel. Graag een summiere offerte via bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Articles promotionnels
Bruxelles
USB - sticks
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het aankopen van witte USB - sticks met daarop ons logo, liefst klein formaat. Graag een prijs voor USB - sticks van 1GB alsook USB - sticks van 2GB. Aantal exemplaren: 250 of 300 van elk. Materiaal wordt door ons aangeleverd. Levering: ten laatste begin oktober. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen te Brussel. Graag een online prijsopgave, reageren kan ook via e-mail. Alvast bedankt.
Cadeaux d'affaires
Anvers
Gadgets voor theaterproductie
Wij zijn op zoek naar een origineel en vooral goedkoop gadget om aan te bieden aan onze bezoekers bij onze volgende theaterproductie. We zoeken: USB-sticks 512Mb, siliconen polsbandjes, balpennen, lanyards, polo's, logo telkens in 1 kleur bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had gedacht aan een 250 exemplaren per soort. Bedankt voor uw prijsofferte.
Articles promotionnels
Brabant Flamand
USB sticks
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor bedrukte USB-sticks (logo + slogan). Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 - 1000 - 2000 - 5000 exemplaren.
Articles promotionnels
Namur
Bracelet USB
Un bracelet USB original, coloré, qui se réfléchit dans le noir, sur lequel deux logos pourraient figurer. Contrôle de qualité Bobex: Il faudrait 5000 de ces sticks USB (en forme de bracelets qui seront distribués à des étudiants. Merci de remettre votre offre via le site.
Cadeaux d'affaires
Flandre occidentale
Gepersonaliseerde USB sticks
Wij zijn op zoek naar USB sticks met logo, met en zonder geschenkverpakking. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Waregem. Bedankt voor uw prijs opgave voor 50 tot 100 exemplaren, afhankelijk van de prijscondities.
Articles promotionnels
Bruxelles
USB Sticks
Je souhaiterais recevoir une offre pour 100 à 150 USB Sticks avec logo personnalisé. Contrôle de qualité Bobex: Pour une fédération bancaire bien connue qui souhaite distribuer les clés usb à des directeurs administratifs. Merci de remettre votre offre via le site.
Impression spéciale
Anvers
USB sticks
Ca. 500 USB-sticks met een geheugen van ca. 128mb, bedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/05/2009: Deze sticks zullen in een mailing gebruikt worden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Cadeaux d'affaires
Brabant Flamand
Beveiligde USB stick
Graag hadden wij 100 USB sticks aangekocht deze moeten beveiligd kunnen worden met een paswoord. Bobex commentaar, op 27/08/2008: Offerteaanvraag van een reclamebureau die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw offerteopgave.
Cadeaux d'affaires
Brabant Wallon
USB 2 Gigabyte
Sleutel USB met logo (opdruk of gegraveerd) voor verdeling naar klanten (inhoud cataloog). Bobex kwaliteitscontrole, op 15/07/2008: Bedankt voor uw offerte voor (minstens) 150 stuks.
Articles promotionnels
Limbourg
USB sticks
Wij bestaan dit jaar 25 jaar. Voor de moni's willen we dus iets speciaals doen: We willen hun een klein geschenkje geven, liefst een USB stick ofzo. Op het geschenk willen we een bedrukking van ons logo, zodat het meteen ook een reclame-item is. Bobex commentaar, op 02/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijs opgave.
Cadeaux d'affaires
Anvers
USB sticks van 512MB
USB sticks van 512MB, langs één zijde bedrukt in één kleur. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 19/02/2008: Bedankt voor uw offerte voor verschillende modellen en kleuren door te geven.