Voordelen van schoonmaakdiensten

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Schoonmaak & milieu

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchoonmaakdienstenAanvraag Schoonmaakdiensten te IeperWij wensen offertes te ontvangen voor schoonmaakdiensten, wij wensen 2 loodsen te laten schoonmaken, het betreft de muren, het plafond en de ramen, deze 2 loodsen zijn zeer oud en er zijn veel spinnenwebben en stof, wij wensen deze éénmalig te laten schoonmaken, het betreft een oppervlakte van 18mx70m (x2 voor de 2 loodsen).
SchoonmaakdienstenSchoonmaakbedrijf voor in de regio TienenIk wil een schoonmaakfirma voor ons fitnesscentrum. Nu geen firma,, opp. +700m², ook sanitaire ruimtes, bureau, trainingsruimte.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor een bedrijf te GijzenzeleIk zoek een schoonmaakfirma voor ons kantoor. Totaal een 400m² (gelijkvloers en 1 ste verdiep), vergaderruimte, kantoren en keuken. Materiaal kan voorzien worden.
Ruiten wassenLogopediste uit Geel is op zoek naar een ruiten wasserIk zoek iemand om maandelijks de ruiten van mijn praktijk te wassen.
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in OostendeHet betreft 2 ramen op een (hoog) eerste verdiep.
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in BoutersemTweemaandelijks de ruiten aan de buitenkant wassen in kerkom bij boutersem
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in Mere1 ste en 2de verdieping van bel-etage woning nabij mettewieboulevard.
Ruiten wassenOfferte gevraagd oor ruiten wasser voor appartement in Antwerpen.We hebben een appartement op het eerste verdiep waarvan de 4 ramen langs de buitenzijde elke maand zouden moeten gereinigd worden. Voor het gebouw is er wel mogelijk tot parkeren echter wel betalend. EEn afspraak maken kan op het vermeldde nummer echter pas na 18u.
Ruiten wassenRuiten wasser voor woning in LennikEnkel de buitenkant, elke 2 maand
Ruiten wassenRuiten wasser voor woning in ZottegemBeste, Ik zou graag een offerte ontvangen voor het afwassen van dak van veranda + 12 ramen van veranda(veranda = ongeveer 7m op 3 meter). Dank bij voorbaat voor uw antwoord. Mvg Katleen
Ruiten wassenParticulier uit Lier is op zoek naar een ruiten wasser.Ik wil mijn vijf ramen aan de voorzijde van het gebouw laten reinigen een keer per maand. Ik wil al wel vertellen dat in onze straat betalend parkeren is maar dat er voor de rest geen problemen zijn met parkeren in de loop van de dag. De ramen dienen alleen langs de buitenzijde gereinigd te worden
Ruiten wassenParticulier uit Lierde zoekt een ruiten wasserWe hebben een open bebouwing waarvan onze ramen een keer onderhanden moeten genomen worden. Het juiste aantal ramen kan ik niet vertellen daar ik niet weet dat ramen die verdeeld zijn in stukken als een raam of meerdere ramen geteld worden. Twee ramen bevinden zich op de verdieping. De reiniging is enkel voorzien voor de buitenzijde.
Ruiten wassenParticulier uit Kastel is op zoek naar ruiten wasser.Wij zijn op zoek naar een ruiten wasser voor drie ramen op de gelijkvloers en 5 ramen op de bovenverdieping. De ramen moeten alleen aan de buitenzijde gereinigd worden. We vertrekken op vakantie op 2 september graag hadden wij voordien informatie gekregen.
Ruiten wassenParticulier uit Gent is op zoek naar een ruiten wasserBetreft een appartement op zes verdieping. Ruiten heel gemakkelijk vanop terras te kuisen.
Ruiten wassenParticulier uit Lokeren is op zoek naar een ruiten wasserer is ook een veranda bij 3 x 5 m die we graag binnen en buitenkant willen laten kuisen
Ruiten wassenParticuler uit Laarne is op zoek naar een ruiten wasser.het gaat in de eerste plaats om het reinigen van glazen wanden met schuifdeuren en glazen dak van veranda en nog een tiental vensters rondom huis.
Ruiten wassenParticulier uit Buggenhout is op zoek naar een ruitenwisserIk wil een prijsofferte voor het reinigen van 6 rolluiken bovenverdieping(huis met frans dak)+ daarbij de ruiten(12 kleine vensters boven).Beneden 3 rolluiken(ook de vensters) + dak veranda evt.dak carport. Dit afhankelijk van de vraagprijs. Grts
Ruiten wassenPersoon uit Borgerhout is op zoek naar een ruiten wasser1 raam gelijkvloers, 3 ramen 1e verdieping
Ruiten wassenParticulier uit Ronse is op zoek naar een ruitenwasser.3 maandelijks, 4 kleine ramen 1ste en 2de verdiep
Ruiten wassenParticulier uit Sint Amandsberg is op zoek naar een ruiten wasser.heb nu en ruitenwasser maar tijdje terug at ik hem gezien heb. Zijn 3 ramen op te poetsen 1 gelijkvloers, 1 op eerste verdiep, 1 raam op 2de verdiep. Vorige vroeg 15 euro per wasbeurt

Meer voorbeelden