arrow

Ik wil offertes voor relatiegeschenken vergelijken

 
*1. Wat heeft u nodig?
(Vat uw aanvraag samen. Deze tekst wordt per e-mail naar de leveranciers gestuurd.)
*2. Welk type promotieartikel of relatiegeschenk zoekt u?
 
(Gelieve één of meerdere keuzemogelijkheden te selecteren)
*3. Hoeveel stuks wenst u?
(Indien nodig, omschrijf het aantal stuks per versie, per grootte of per verpakking)
Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!


Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Een goed relatiegeschenk kan veel doen. De uitstraling van het bedrijf hangt ervan af. Willen jullie origineel uit de hoek komen of moet het bedrijf ernst uitstralen. Misschien zoeken jullie een manier om usb-sticks te bedrukken met het bedrijfslogo of misschien weten jullie het nog niet goed en willen jullie voorstellen van leveranciers ontvangen. In elk geval zijn er duizenden mogelijkheden zoals een bannerpen, een paraplu, een schoudertas, agenda’s, horloges, sleutelhangers, een origineel t-shirt tot allerhande elektronische gadgets.

Omschrijf daarom altijd goed waar u de cadeaus juist voor nodig hebt. De leveranciers kunnen dan een aantal voorstellen doen. Misschien zoekt u wel een manier om uw personeel te bedanken? Of een cadeautje om een goede klant in de watten te leggen? Of een geschenk om een potentiële klant te overtuigen? Leg in elk geval duidelijk uit wat de bedoeling van de artikelen zal zijn, dan kunnen wij jullie verder helpen.

Denk niet verder na en vertel ons wat u nodig hebt. Wij helpen u bij de zoektocht naar een leverancier die je een voorstel op maat kan doen. Je ontvangt verschillende offertes en vergelijkt de prijzen. Zo kies je de beste leverancier voor jouw relatiegeschenken.