Reclame & relatiegeschenken

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Reclame- & relatiegeschenken

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
PromotiemateriaalConcertlampjesConcertlampjes: 3.500 stuks.
RelatiegeschenkenKoffietassenKoffietassen met naam personeelslid + slogan.
PromotiemateriaalGoodies voor in onze goodiebagGoodies voor in onze goodiebag. Wij organiseren 5 mei een evenement ten voordelen van Gehandicapten sport. Het is de bedoeling een goodiebag te geven aan iedere bezoeker. Maar daar wij een zeer beperkt budget hebben. Hoop ik via deze weg hulp te vinden.
RelatiegeschenkenNotebooks met logo bedruktBeste, ik zou graag een 150 tal notebooks (met bedrukking van ons logo) willen bestellen. Wat zijn de opties en prijzen hierin? Indien mogelijk A5 formaat en in het blauw. Wat zijn de levertermijnen naar België en Duitsland?
PromotiemateriaalSjaaltjes in verschillende kleurenSjaaltjes in 6 verschillende kleuren (blauw, groen, rood, geel, zwart, roze). 25 stuks van elk. Graag prijsofferte ZONDER print op maar ook eentje met enkelkleurige print op.
PromotiemateriaalAllerhande promotiemateriaalStartende onderneming. gebruik van promo om zo nog meer clienteel te trekken.
RelatiegeschenkenKoffietassen met naam opik zoek voor onze werknemers koffietassen met hun naam erop. Dwz 125 tassen met verschillende opdruk.
PromotiemateriaalGepersonaliseerde atoma schriftenGraag had ik de prijs gekend van een gepersonaliseerd Atoma schrift A5 formaat, druk van logo en tekst op kaft (2 kleurendruk) + druk in quadri van enkele binnenpagina's + rest bedrukt in 2 kleuren. Graag schriftje van ongeveer 40 bladzijden. Graag uw beste prijs. Alvast bedankt.
RelatiegeschenkenHotelzeepjesHotelzeepjes. Hoeveelheid: 500 of 1000 stuks.
PromotiemateriaalGepersonaliseerd A5 schriftGraag had ik de prijs gekend van een gepersonaliseerd Atoma/adoc schrift A5 formaat, druk van logo op kaft (2 kleurendruk) Graag schriftje van ongeveer 40 bladzijden. Graag uw beste prijs. Alvast bedankt
RelatiegeschenkenHouten sleutelhangersHouten sleutelhangers. 1.000 exemplaren
PromotiemateriaalA5 badges en non woven zakkenWij zoeken 1. 3500 exemplaren van A5 badges (doorzichtig) met bijhorende lenyard (liefst met 2 aanhechtingspunten aan de badge zodat die mooi recht blijft hangen. Lenyard moet bedrukbaar zijn 2. 3500 non woven zakken die dienst doen als beurstas. Er moeten documenten van minstens formaat A4 in kunnen. Tas moet bedrukbaar zijn en kunnen gedragen worden op schouder.
PromotiemateriaalPlastieken overtrekkenPlastieken overtrekken voor gestreken kleding.
PromotiemateriaalLatjes bedrukkenLatjes die we willen bedrukken met logo en slogan. Bedankt voor uw offerte voor 500 à 1.000 exemplaren.
PromotiemateriaalSpringballen bedrukkenWe zouden graag springballen(stuiterballen) laten bedrukken met ons logo. Welke groottes hebben jullie. Kan u een voorbeeld doorsturen aub? Kan u een weergave maken wat de kostprijs is bv voor 500 springballen of 1000?
PromotiemateriaalTassen en ondertassen50 witte tassen en ondertassen, bedrukt met ons logo. Type hotelporselein, goed stapelbaar.
PromotiemateriaalOpvouwbare waterflessenIk ben op zoek naar een opvouwbare waterfles met haak die te bedrukken is. 1000 tot 3000 stuks, afhankelijke van de prijs.
RelatiegeschenkenBlauwe springballenIk ben op zoek naar kleine blauwe springballen. Graag opdruk 1 kleur: Wit
PromotiemateriaalKleeftattoo met JommekeKleeftattoo met Jommeke (wij zorgen voor de rechten en ontwerp) ik kleur. Afmetingen 5 cm lang en 2 cm breed. Tattoo moet wel met water afwasbaar zijn. Hoeveelheid: 5.000 stuks.
PromotiemateriaalZwarte t-shirts met opdruk20 zwarte T-shirts, met gele opdruk op borst + rug. 20 stuks doordruksets voor werkbonnen, gepersonaliseerd met firmagegevens. Zw/wit, geperforeerd, 50 sets per blok.

Meer voorbeelden