Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren - Veranda's - Tuinen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Veranda, pergola, orangerieHouten veranda renoveren in StekeneWe zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en een deur | GentGraag offertes voor 4 ramen van 1008 op 1850 en een tuindeur, dubbeldraaiend raam zonder t-stijl. Allemaal in pvc, met verluchtingsrooster en rolluik. Het huis is van voor 1970.
Veranda, pergola, orangerieLeefveranda met grote koepel in Erpe-MereWe wensen een leefveranda van 6 op 7 m. Twee zijkanten in de muur en aan voorkant grote vouwdeuren. In het dak een grote koepel. Graag in aluminium. Het huis is van 1957 en werd later gerenoveerd.
Veranda, pergola, orangerieOverkapping voor een nieuw terras in AalstWe hebben een nieuw aangelegd terras waar we een overkapping wensen over te plaatsen. Materiaal staat nog niet vast, aluminium is wel mooi. Ik schat zo'n 40 m². Werken gepland voor tegen dit najaar.
Ramen, deuren en beglazingKlemmende voordeur (hout) in GentIk heb momenteel een voordeur in hout. Deze klemt enorm bij hoge temperaturen en bij vochtigheid. Vandaar de wens naar een nieuw voordeur. Nieuw materiaal is nog onzeker. Het huis is van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen en deuren vernieuwen in KaprijkeIk wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Veranda, pergola, orangerieCarport voor twee wagens in ZulteWe willen een carport aangebouwd aan de woning. Geen voorkeur voor het materiaal. Graag plaats voor twee wagens. De werken zijn voor tegen het einde van het jaar.
Veranda, pergola, orangerieAfsluitbare terrasoverkapping in MenenOffertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Veranda, pergola, orangerieAluminium leefveranda met dubbel glas | DestelbergenIk wil een veranda voor aan mijn huis. Het gaat om een oppervlakte van 32m². Graag aluminium profielen met dubbel glas en voor het dak hoogrendementsglas, zonwerend. Het huis is meer dan 10 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor een woning in MerelbekeIk zoek een offerte voor een overkapping. Dak van glas of polycarbonaat. Liefst in hout. Werken eventueel nog deze zomer indien het binnen het budget past.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in IngelmunsterIk zoek een offerte voor het vervangen van drie buitendeuren en stuk of zeven binnendeuren en een zevental ramen. Omkadering staat open.
Ramen, deuren en beglazing(Dak)ramen vervangen + schuifraam plaatsenIk ben op zoek naar een offerte om 3 gewone ramen en 3 dakramen te vervangen. Daarnaast moet er ook een schuifraam komen. De huidige ramen zijn bijna 50 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en deuren na vandalisme te OostendeWij zijn op zoek naar 3 nieuwe ramen en 2 nieuwe voordeuren. Ze zijn volledig vernield met opzet door vandalen. Graag hadden we een paar offertes ontvangen.
Poorten, hekken, afsluitingenAfsluiting voor onze woning te LebbekeGraag offertes voor een afsluiting. Wij hebben een open bebouwing en zouden graag een draad en een poort zetten vooraan de woning (waar de parking zich bevindt).
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Antwerpen12 ramen en of twee deuren. Volledige ramen te vervangen. Martiaal staat open.
Veranda, pergola, orangerieVeranda als woninguitbreiding in KalmthoutIk zoek offertes voor een veranda die zal dienen om de woonkamer uit te breiden. Nog geen idee van het gewenste materiaal. Het gaat om ongeveer 8 m². De woning is van 1997. De plaatsing is zeker voor tegen de zomer. Graag zo snel mogelijk contact.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een 300 jaar oude woning in NeveleIk zoek offertes voor het vervangen van 4 gewone ramen en een klein raam. Ze zijn momenteel in hout en dat zou ik zo willen behouden. De woning is meer dan 300 jaar oud, maar werd gerenoveerd in 2013.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in GrimbergenIk heb momenteel een halfopen veranda, vijfhoek waarvan twee hoeken zijn dichtgemaakt. Ik zoek nu iemand om de veranda te kunnen toemaken ventilatie plaatsen en verder af werken. Huidige veranda in aluminium. Deze woning is zes jaar geleden aangekocht . Woning is van de jaren 70.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor in aluminium te TernatVoor aan mijn huis zoek ik een terrasoverkapping. Opp. 32 m², in aluminium. Het huis is van 1997. Kan dit jaar al geplaatst worden.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in LedeWe zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die gebruikt zal worden als een leefruimte. Martiaal liefst aluminium of pvc. +- 24m².

Meer voorbeelden