Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren - Veranda's - Tuinen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Veranda, pergola of orangerieAanvraag Asbest verwijderen te regio LauweEigenaars, wij zoeken offertes voor een pergola, wij hebben +/- 9m² beschikbare oppervlakte, wijw ensen een bestaande constructie te vervangen.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in EekloIk zoek een offerte voor zowel een veranda als terrasoverkapping. Dit is voor een terras achteraan?. Ik schat zo'n 25m². Liefst in pvc werken.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in AalstIk zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur met twee vaste glazen panelen naast de deur en een vast raam in hout.
Veranda, pergola of orangerieLeefveranda voor in de regio LierIk zoek een leefveranda voor aan mijn huis. Opp. 7,5m x 1,7m, liefst alu, bouwjaar woning rond 1950, wanneer is aan de offerte.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in AalstIk zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur met twee vaste glazen panelen naast de deur en een vast raam in hout.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in Sint NiklaasDit is voor een appartement eerste verdieping met achteraan een terras waarop ik een leefveranda wens te plaatsen op de keuken uit te breiden. Gebouw zelf is 20 jaar geleden verbouwd maar gebouw zelf is 70 jaar oud. +- 20m².
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in ScherpenheuvelWe zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die zal dienst doen als veranda. Achteraan is er reeds een afdak waar de veranda in de plaats van het afdak te plaatsen. De oppervlakte is nog niet nagemeten maar we schatten op 20m². Werken voor zo snel mogelijk .
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een woning in Liedekerke.Dit is voor een terrasoverkapping die zal dienen als een overkapping voor de bbq en enkele meubelen. Gebouw aan een uitbreiding van het terras. Werken voor zo vroeg mogelijk.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in BoutersemIk heb momenteel een veranda staan. Ik weet niet of het mogelijk deze te renoveren en ik zou ook de opties wensen te bekijken voor een nieuwe veranda te plaatsen. Nu was dit een bijtuimte van 12 jaar oud. Ik zou er eerder een leefruimte van maken . Momenteel in pvc . +- 12m² momenteel maar ik zou eventueel wel willen uitbreiden van 4m breed naar 5 of 6 m breed.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in GentToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het is nieuwbouwwoning waarvan ik de sleutels krijg in januari .ik heb en kleine woonkamer dus ik wil de raam weg doen en dan met en paar trap treden om in tuintje te geraken veranda moet 3 bij 2.5 niet zo groot.
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een woning in AalstAanvraag voor Terrasoverkapping dat zal dienen als een afdak. Liefst in polycarbonaat platen. 4.60 x1.5m. Werken voor tegen zomer af.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in VraseneMomenteel hebben we een bestaande veranda met schuifdeuren in harmonicavorm. Omdat deze veranda reeds dertig jaar is zoeken we nu een nieuw systeem. Dit is een leefveranda met pannendak. Omkadering is momenteel in aluminium met een houten kader.
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een woning in OostkampIk zoek een offerte voor een terrasoverkapping die zal dienst doen als een zonnewering. Matriaal staat nog open. 3.6 x7.5m. Gebouw van 11 jaar oud. Werken voor april mei.
Veranda, pergola of orangerieLeefveranda voor in de regio MerelbekeWe willen de huidige veranda is aan vervanging toe; 1 gemetselde zijmuur blijft behouden, alsook de vloeren. In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? : Aluminium veranda. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? : ongeveer 4mx3m (kan misschien groter)veranda waar 1 gemetselde zijmuur behouden blijft. Wanneer is aan de offerte.
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een woning in EdegemAanvraag voor Terrasoverkapping . halfopen woning waar we achteraan een afdak hebben. We zouden wensen te laten kijken of we dit oude systeem van ijzer met glazen platen kunnen renoveren of vernieuwen. Martiaal staat open. Huidige overkapping is er van de jaren 80.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in MelseleRijwoning. De veranda kan gebouwd worden tussen bakstenen muren (2m L x 2,30 H), die de tuinen van de rijwoningen scheidt. Er ligt momenteel reeds een stenen terras waarop kan gebouwd worden. Waterafvoer naar regenwaterput. Veranda is Z-ZW gericht en dient best voorzien te worden van zonwering. Voorkeur om de glazen, panelen (tuinzijde) te kunnen openschuiven. Ramen v/d woning zijn in kleur RAL 7039, dus... Aluminium veranda van 650 x 220. Dak met glas / polycarbonaat. Plaatsing voor tegen de lente.
Ramen, deuren en beglazingChâssis et porte extérieur pour propriété privé à Zottegem 9620Devis pour trois châssis et une porte extérieur. En PVC Blanc. Vous pouvez nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Veranda, pergola of orangerieAanvraag Veranda, pergola of orangerie te MolEigenaars, wij zoeken offertes voor een veranda, +/- 24m² beschikbare oppervlakte, er staat nog niets, wanneer wij deze gaan plaatsne hangt van de prijsoffertes af.
Veranda, pergola of orangerieAanvraag Veranda, pergola of orangerie te StabroekEigenaars, wij zoeken offertes voor een veranda, +/- 16 m² beschikbare oppervlaklte, er staat nog niets momenteel, wij zouden deze in het voorjaar van 2018 willen plaatsen.
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een appartement in HeestertIk zoek een offerte voor een terrasoverkapping dat ik zal gebruiken als een afdak. Oppervlakte van +- 40m². Liefst te werken in pvc. De woning is van 1956.

Meer voorbeelden