Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren - Veranda's - Tuinen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Poorten, deuren, hekken en afsluitingenGaragepoort voor en woning in WatervlioerVervanging van een (kantel-)garagepoort. Voorkeur voor een hordman, opnieuw een kantelpoort. Afhankelijk van de prijs met of zonder aandrijving. Garage apart van de woning. Ook de voordeur is aan vervanging toe.
VerandaLeefveranda voor in de regio HolsbeekWe zijn een oude huis, jaren 50, aan het renoveren. er staat al een oude veranda op, we willen deze afbreken en een leefveranda erop zetten op 12 m2. Martiaal liefst in pvc.
Veranda, pergola of orangerieVeranda of pergola voor een woning in BambruggeIk zoek een offerte voor een een pergola of veranda dat volledige toe kan en in de zomer volledige kan worden opengezet. woning van 20 jaar oud.
Poorten, deuren, hekken en afsluitingenSectionale garagepoort plaatsen te TemseIk zoek een nieuwe poort voor ons huis. Ik denk aan een sectionale garagepoort. De huidige poort is 35 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen | Houten profielen en enkel glas vervangenWe zoeken nieuwe ramen voor ons huis. De huidige ramen dateren van de jaren 1980. Ze hebben houten profielen en enkel glas. Het gaat om 10 ramen en één voordeur die ik zou vervangen door pvc exemplaren.
Poorten, deuren, hekken en afsluitingenGaragepoort met aandrijving in DuffelIk zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande poort. Graag een vergelijking tussen de verschillende opties. Het is voor een belle etage woning. Aandrijving zal nodig zijn.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in Diest4 buitendeuren vervangen en negen ramen. Momenteel zijn ze in hout maar ik zou ze wensen te vervangen. 1967. Gelieve te bellen vanaf 18u.
Veranda, pergola of orangerieLeefveranda voor in Londerzeel | PrijsoffertesIk wil een nieuwe veranda voor aan mijn huis. De huidige doe ik zelf wel weg. Graag in pvc of aluminium. Wij zijn in de eerste plaats vooral geïnteresseerd in de kostprijs, omdat we hier totaal geen idee van hebben.
Veranda, pergola of orangeriePVC veranda met glazen dak | KieldrechtWij zouden graag een veranda plaatsen aan de achterzijde van ons huis op een reeds aangelegd terras met klinkers. Onze gevel is 7 meter breed en ons terras is 5 meter diep. De veranda zou een echte leefruimte worden. Ook in de winter willen we in onze veranda kunnen zitten, maar in de zomer moeten we ze zoveel mogelijk kunnen openen. Een zonnewering opzij en bovenaan is misschien wel aangewezen voor de warme zomerdagen. Qua materialen had ik aan PVC profielen gedacht en dak in glas of polycarbonaat.
Poorten, deuren, hekken en afsluitingenKantelpoort in hout automatiseren | ZwalmWe willen onze garagepoort automatiseren. Het is een kantelpoort in hout. De woning en de poort zijn van 1979.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen en deuren vervangen | regio KortrijkIk wil nieuwe ramen en deuren. De houten ramen in ons huis dateren van de jaren 70. In totaal zou het om meer dan 20 ramen en 2 deuren gaan. Ik zou kiezen voor PVC of aluminium.
Veranda, pergola of orangerieVeranda met glazen schuifdeur | Offertes vergelijkenWe hadden graag een dichte veranda tussen 2 bestaande muren laten plaatsen. Langs één zijde moet het wel worden afgewerkt met plaatwerk. Het dak mag uit polycarbonate platen bestaan. De voorzijde moet een glazen schuifdeur hebben. De fundering is reeds voorzien.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen + enkel glas vervangen | TremeloWe willen nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om 14 ramen en 2 deuren. We zouden voor aluminium of PVC kiezen. Nu hebben we nog enkel glas.
Veranda, pergola of orangerieBestaande veranda vervangen en buitenmuur isolerenOnze bestaande veranda (32 m²) moet eerst afgebroken worden. Daarna willen we buitenmuur isoleren en ten slotte moet er een nieuwe veranda gebouwd worden.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren in PVC of aluminium | BreeIk ben op zoek naar nieuwe ramen en deuren: 3 buitendeuren en 8 ramen, waaronder 2 schuiframen. De huidige profielen zijn hout, maar de nieuwe moeten uit PVC of aluminium vervaardigd zijn.
Ramen, deuren en beglazingDeuren en beglazing vervangen in OudenaardeIk zoek een offerte voor het vervangen van een achterdeur en een voordeur. Eventueel wil ik ook dubbel glas plaatsen in de ramen. De huidige ramen zijn in hout. Tenslotte wil ik ook twee ramen volledig vervangen door ramen die tot op de grond komen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in VleterenDit is voor een kleine woning waar we boven dubbel glas wensen te plaatsen. Dit is voor vier ramen. Eventueel wensen we twee ramen te vervangen door een groot. Houten omkadering nu maar we zoude mss naar pvc of aluminium overschakelen.
Veranda, pergola of orangerieCarport in aluminium | IzegemIk zoek een carport voor aan mijn huis. Oppervlakte rond de 15 m², liefst in aluminium met een doorschijnend dak. Het bouwjaar van mijn woning is 1978.
Ramen, deuren en beglazingVoordeur en ramen vernieuwen in wit PVCWe willen onze Voordeur (285 cm x 102 cm), één raam in drie delen (242 cm x 208 cm), één raam in 2 delen (162 cm x 103 cm) en nog een raam in drie delen (164 cm x 156 cm) vernieuwen. Liefst in wit pvc
Ramen, deuren en beglazingHouten deur en ramen vervangen door aluminiumIk zoek nieuwe ramen en deur voor het huis. 20 tal ramen en één buitendeur, in alu, nu nog houten. Bouwjaar 1974.

Meer voorbeelden