Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Personeel & welzijn

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Vers fruit op kantoorLevering fruitmand voor een kantoor in BrusselWe zouden graag fruit op kantoor geleverd krijgen. We wensen een offerte voor minstens 5 medewerkers, soms meer dan 10. Later misschien ook voor klanten.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor architectenbureauWe zijn een architectenbureau met 10 medewerkers op kantoor laten leveren. Graag meer info over de mogelijkheden.
Prikklok of badge-lezerPrikklok systeem voor een bedrijf in MaaseikIk had graag een offerte ontvangen voor een prikklok systeem. Ons bedrijf telt 17 medewerkers en momenteel gebeurt er nog geen tijdsregistratie.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor vennootschappen in AartselaarHet is voor vijf personen in drie vennootschappen: drie personen in één vennootschap en de twee andere elk in een vennootschap. Twee zijn zelfstandig en drie zijn medewerkers.
MaaltijdchequesAanvraag maaltijdcheques te WemmelWij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Wij gebruiken nog geen maaltijdcheques. Wij wensen dit toe te kennen aan 1 zaakvoerster. Dit betreft een éénmanszaak. -
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in RumbekeIn totaal hebben we zes medewerkers. Een zelfstandige zaakvoerder en vijf voltijdse medewerkers. Een persoon die momenteel in halftijdse ouderschapsverlof.
MaaltijdchequesAanvraag maaltijdcheques te GentWij zoeken offertes voor maaltijdcheques, wij hebben een éénmanszaak en wensen de maaltijdcheques toe te kennen aan 1 medewerker, momenteel maken wij nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in LonderzeelVanaf 1 januari start ik een nieuwe zaak met een zelfstandige zaakvoerder. Ik zou voor mijn bedrijf een wekelijkse fruitlevering willen voorzien. Momenteel ga ik fruit halen bij een lokale handelaar.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor zelfstandige zaakvoerdersIk wens maaltijdcheques voor 2 zelfstandige zaakvoerders. Graag ook informatie over terugwerken kracht.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor 4 werknemers - WeeldeGraag ontvangen wij offertes voor maaltijdcheques. Het gaat om 4 werknemers. Momenteel hebben wij nog geen maaltijdcheques.
MaaltijdchequesAanvraag maaltijdcheques te VaalbeekWij zoeken offertes voor maaltijdcheques , wij wensen maaltijdcheques toe te kennen aan 3 werknemers en hebben nog geen leveranciers momenteel.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in GentDit zou voor drie tot vier mensen. Dit zijn vrijwilligers die drie maanden voltijds zijn en de rest deeltijds. We vragen nu vooral maaltijdcheques aan voor de vrijwilligersvergoeding.
MaaltijdchequesAanvraag Maaltijdcheques te GentWij zoeken offertes voor maaltijdcheques, wij wensen maaltijdcheques aan 1 werknemer toe te kennen, momenteel maken wij nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Levering fruitkorfFruitlevering voor een bedrijf in lakenMet het nieuwe jaar in zicht, gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor het fruit op kantoor. Graag had ik een prijsvoorstel van jullie gekregen voor levering van fruit op ons kantoor. Momenteel wordt er 2 keer per week geleverd, in totaal 20 kg voor onze 50 medewerkers. Indien u nog verder informatie nodig heeft, aarzel niet om mij te contacteren.
Levering fruitkorfFruit op kantoor bij boekhoudkantoorwij zijn een boekhoud kantoor met 35 personen in dienst.
Graag wou ik weten wat de prijs is voor een wekelijkse levering van fruit.
Vers fruit op kantoorAanvraag Vers fruit op kantoor te NossegemGraag offertes voor het leveren van vers fruit op kantoor, dit zou voor meer dan 20 werknemers zijn, momenteel zijn wij bij FruisSnacks (wij krijgen 10kilgram fruit geleverd), wij wensen een wekelijkse levering.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te AntwerpenGraag een offerte voor een 30 tal medewerkers, nu geen firma. Mag ook 2 wekelijks.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in MarkeDit is voor 21 medewerkers. Allemaal medewerkers voltijds in dienst.
Vers fruit op kantoorAanvraag Vers fruit op kantoor te KontichWij zoeken offertes voor het leveren van vers fruit op kantoor, wij werken met 3 tot 4 personen in ons kantoor, momenteel hebben wij geen leverancier.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te BruggeGraag een offerte voor 15-20 medewerkers. Nu geen firma, voor begin 2018.

Meer voorbeelden