Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Marketing & prospectie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter als helpdesk voor een bedrijf in AsseWe zoeken een offerte voor een callcenter dat dienst zal doen als helpdesk. De bedoeling is dat we een lijst maken van standaardvragen en -antwoorden en die het callcenter op deze vragen kunnen geven. Het is niet de bedoeling om afspraken te maken. We willen het callcenter inzetten op weekdagen van 9u-22u en in weekends van 9u-18u.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter gezocht voor boekhouder te BruggeIk ben op zoek naar een telemarketingspartner die een 4 tal kwalitatieve afspraken per week kan vastleggen met bedrijven tot ca. 20 werknemers. Een verloningssysteem per gemaakte afspraak zou ideaal zijn. Ikzelf werk als boekhouder.
Callcenter (inbound, outbound)Datingbureau zoekt callcenter voor België en Nederland | BruggeWij zijn een jong datingbedrijf die vrijgezellen aan elkaar voorstellen. Het callcenter zou cold calls moeten doen naar singles met niveau (management, ondernemers, etc.) in Vlaanderen en Nederland met de vraag of zij iemand willen ontmoeten. Ons platform is gratis en zonder verplichting. Graag hadden we enkele offertes van callcenters ontvangen.
Aankoop of huur van databaseDatabase communicatie- en marketingbedrijven voor productiehuisWij zijn een prodcutiehuis en zijn op zoek naar een database van communicatie- en marketingbedrijven in Vlaanderen. Specifiek zouden we ons willen richten op regio Mechelen-Antwerpen.
Aankoop of huur van databaseDatabase evenement organisatoren gezochtIk ben opzoek naar een offerte voor een database. De doelgroep is voornamelijk organisatoren van evenement. Ik heb een artiestenbureau en ik wil mijn artiesten zoveel mogelijk boeken op evenementen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor een bedrijf in WingeneHet gepaste cliënteel generen,afspraken maken 12 per week ,kan overdag ,avond,weekend. We werken als zelfstandige vertegenwoordiger van t&t design. Vooral gericht in west een Oost Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te AntwerpenWe gaan binnenkort een vestiging openen voor financieel advies in Kampenhout (Antwerpen). Graag willen we een offerte voor een database met lokale ondernemers.
Aankoop of huur van databaseAankoop/huren voor database te MechelenIk wil een offerte voor een database. De doelgroep zijn b2b in de bouw. Het doel is het bekend maken van het bedrijf. Dit vooral in de regio: Antwerpen, Vlaams Brabant en Brussel.
Aankoop of huur van databaseAankopen of huren van database te MortselIk wil een offerte voor een database met 50000 voor zowel in Vlaanderen als Wallonië, maar ook in het buitenland. Het doelgroep moet voornamelijk dames tussen de 28-55 zijn.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor een bedrijf in AntwerpenBenaderen van klanten met openstaande rekeningen, voorstellen van afspraken omtrent betalingsregelingen. Dit is een database van een 100-tal accounts. Enkel bedrijven ook Buitenlands.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in DendermondeWe zoeken een database voor Vlaams Brabant en Brussel, dierenspeciaalzaken en drankencentrales. Enkel Nederlandstalig. Dit voor mailingsactie. Graag zo snel mogelijk contact opnemen
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor een bedrijf in KortrijkWij werken in de Energiesector. Energiecontracten , zonnepanelen en ledeverlichting . Vooral in West-Vlaanderen actief. We hebben momenteel geen geschikte database. We zoeken nu iemand die geschikte prospectie kan doen en afspraakplanning.
AdressenbestandAdressenbestand te BeringenIk wil een offerte voor een adressenbestand met als doelgroep engineers en technische bachelors. Het is voornamelijk voor een brief op te sturen met een uitnodiging erin.
Aankoop of huur van databaseAankoop of huren van een database te WilrijkIk wil een offerte voor een database kopen. Wij hebben als doelgroep winkels met schoolartikelen en cadeaus enzovoorts. Het is voor het bekend maken van een webshop. Dit zou voor in heel België moeten zijn en de buurlanden.
Aankoop of huur van databaseAchat d'une base de données pour entreprise à Berchem-Sainte-Agathe 1082Cible: les conseiller en prévention. Territoire: partout en Belgique. Vous pouvez nous joindre par téléphone pour de plus amples informations. MERCI.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in RoeslareIk doe deze aanvraag voor een bedrijf dat actief is in het ophalen van goederen voor bedrijven in faling. We zoeken in dit geval een database voor horecazaken in Oost en West Vlaanderen. In dit geval voor een mailing
Aankoop of huur van databaseAavraag Aankoop of huur van database te KasterleeWij zoeken offertes voor de Aankoop of huur van een database, de doelgroep bestaat voornamelijk uit bedrijven uit de horeca -en transportsector, het doel van de campagne isom mailings te versturen, dit mogen bedrijven zijn uit heel Vlaanderen (liefst Nederlandstaligen).
Aankoop of huur van databaseAankoop of huren van een database te WilrijkIk wil een offerte voor een database kopen. Wij hebben als doelgroep winkels met schoolartikelen en cadeaus enzovoorts. Het is voor het bekend maken van een webshop. Dit zou voor in heel België moeten zijn en de buurlanden.
Aankoop of huur van databaseAankopen of huren van database te DendermondeIk wil een database van zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een bedrijf die elektrische laadpunten maken De bedoeling van de database is voornamelijk het bekend maken van het bedrijf.
Callcenter (inbound, outbound)callcenter voor een bedrijf in WaterlooWe zoeken een callcenter voor een enquête wensen uit te voeren. Dit is voor zowel koper als verkopers. +- 2400 mensen te contacteren. Dit zijn zowel Franstalige als Nederlandstalig België.

Meer voorbeelden