Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Marketing & prospectie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Callcenter (inbound, outbound)Prijs callcenter in verzekeringssectorIk ben actief in de verzekeringssector en zoek een callcenter om afspraken in te plannen. Vooral in de medische sector wens ik contacten te leggen, meer bepaald bij de kleine kabinetten en de kmo's. Ik zou eerst wel enkele prijzen willen vergelijken.
Aankoop of huur van databaseDatabase van zakenmensen | AffligemWe zoeken een database van businessmensen. Dit is voor een horecazaak met congrescentrum en feestzaal. We wensen deze locatie via een mailingactie aan te bieden. We zijn actief in de rand van Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor enquêtes (Brussel)Graag een database met info over opleiding, inkomensschalen en leeftijd op Europees niveau. Dit is voor een klantenopdracht van ons. Bedoeling is enquêtes te laten doen.
Aankoop of huur van databaseDatabase huren voor mailing | BooischotWe willen ons klantenbestand uitbreiden via een mailing. Dit kan gaan over garages, parking en voedingsbedrijven. Dit is voornamelijk in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Brussel.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter | afspraakplanningIk zoek een callcenter om naar bouwbedrijven te bellen en afspraken te beheren in West-Vlaanderen. Alleen Nederlandstalig.
Aankoop of huur van databaseDatabase met interesse in biologische voeding | Baarle-HertogIk wil een database aankopen met als doelgroep particulieren die geïnteresseerd zijn in biologische voeding. Het doel is voornamelijk reclame maken voor ons bedrijf. Dit is voornamelijk in Antwerpen.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een overheidsinstelling in BruggeWe zijn een ziekenfonds op zoek naar jonge gezinnen en mensen die een kindje verwachten in heel Vlaanderen met uitzondering van Oost-Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseDatabase van kmo's rond Gentse Kanaalzone voor vastgoedkantoorIk zoek een database van alle kmo's in een straal van 15 à 20 km rond de Gentse Kanaalzone. Dit is voor een vastgoedkantoor. We willen een mailing actie doen voor een uitnodiging tot een nieuw bedrijfsterrein.
AdressenbestandVerzekeringsmakelaar zoekt adressenbestandIk vertegenwoordig een verzekeringsmakelaar en zoeken een adressenbestand. Specifiek zoen we particulieren tussen 60 -75jaar uit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor afspraakplanning (Merelbeke)Graag offertes voor een callcenter dat afspraken kan inboeken, hoofdzakelijk inbound (sporadisch outbound). Ik ben een consultant en de taak zou bestaan uit het inplannen van afspraken bij tandartsen (in heel België), Nederlands- en Franstalig.
AdressenbestandGezocht: database van particulieren 50+Ik zoek offertes voor een adressenbestand. Wij willen enkele mailings doen. De doelgroep is Vlaamse particulieren van 50+.
Teleprospectie & afspraakplanningCallcenter opdracht - klanten opbellenIk zoek een callcenter voor het opbellen van klanten die hun onroerend goed verkopen. Het gaat om een 20-tal oproepen per week, enkel in het Nederlands en tijdens de kantooruren. Ik doe dit omdat ik het zelf niet kan opvolgen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor een onderzoekscentrum in HeverleeWe zoeken een callcenter voor het opvolgen van contacten die aan onze events deelnemen. We zijn een onderzoekcentrum actief in o.a. 3D printen 4.0. Op deze evenementen stellen we onze producten voor en we zouden de deelnemers dan daarna wensen op te volgen. De database wordt door ons voorzien. We zijn vooral actief in Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor lead generation te BrusselIk ben actief in de consulting in alles wat betreft datafiles. Het callcenter zou moeten werken voor een callactie om leads te generen. Doelgroep is voornamelijk bedrijven in heel België. Zowel Franstalig en Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)Inbound callcenter| MelseleWij zijn actief in magazijnsystemen (ook software) en zoeken een callcenter voor enkel inbound taken: afchecken wie de klant is, op een lijst nagaan of deze klant zijn van ons en nadien verderhelpen met technische vragen (helpdesk).
Aankoop of huur van databaseDatabase van senioren | RuisbroekWe zijn op zoek naar een database met als doelgroep 55 tot 80 jaar binnen in de regio Brussel. Wij verkopen assistentiewoningen. De bedoeling van de database is het zoeken van een investeerder om die woning waar te maken.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor events en mailingactie | Sint-Martens-LatemDatabase gezocht voor de verkoop van appartementen. Onze doelgroep zijn Vlamingen (vooral regio Antwerpen) uit de hoogste sociale groep. Dit is om uitnodigingen te sturen voor events en voor een mailingsactie.
Teleprospectie & afspraakplanningCallcenter voor prospectieWe willen een propsectielijst aankopen (zelfstandige vakmannen) en zoeken een call center voor telefonische prospectie. We zijn actief als dienstenplatform en wensen zelfstandigen over heel Vlaanderen contacteren om zich aan te sluiten bij dit platform.
Aankoop of huur van databaseHuren van een database | LokerenWij zijn opzoek naar een database van bedrijven waar wij bedrijfswagens aan kunnen verkopen. We willen ons bedrijf bekend maken. Dit is enkel voor Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een webdesignbedrijf te BrechtIk zoek een database voor mijn bedrijf, wij zijn actief in webdesign. Ik zoek adressen van bedrijven uit Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen, met 1 tot 150 medewerkers.

Meer voorbeelden