Ik wil mijn kantoor uitrusten met...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Kantooruitrusting

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
KopieermachinesKopieermachine voor een kledingzaal in schildeIk zoek een offerte voor een een kopieermachine voor in een kledingwinkel aan te sluiten aan de computer. Liefst een aankoopofferte.
KopieermachinesHuur of aankoop kopieermachines voor bedrijf in WaregemIk zou graag offertes vergelijken voor het huren of kopen van kopieermachines. We hebben al een kopieermachine, maar zouden prijzen willen vergelijken. We zoeken 2 toestellen waarop we ons kunnen aanmelden met een token en die geschikt zijn voor +/- 10.000 pagina's in zwart-wit en kleur. Dit mag met bedrading of draadloos.
KopieermachinesMachine multifonctions pour entreprise à Bruxelles 1000Devis pour une machine multifonctions pour notre entreprise à Bruxelles. Pourriez vous nous remettre une offre de prix afin que nous puissions l'examiner? N'hésitez pas à nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in AntwerpenDit is voor zowel brieven als een groot aandeel aangetekende brieven. Vooral in België actief. Graag zowel een huur als aankoop offerte.
KopieermachinesKopieerapparaat voor orthodoxe kerkVZW voor orthodoxe kerk. We hebben momenteel canon pc 760, die draait 20 jaar. Voor de boekhouding moeten we kosten maken. We hebben momenteel 2 toners liggen van een canon E20. We zoeken enkel een kopieerapparaat. ongeveer 100 kopies per maand
KopieermachinesAanvraag Kopieermachines te PaalWij zoeken offertes voor een kopieermachine, wij gebruiken nog geen kopieermachine, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn, dit mag draadloss of met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn kopiëren/scannen en wij wensen graag een toestel dat online kan werken.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in LierPrijsvergelijking met huidige leverancier . Dit is vooral voor gewone brieven en een groot aandeel aangetekend brieven. Af en toe ook buitenlandse post , in theorie over de hele wereld. Graag zo snel mogelijk een offerte, dit is voor een af te werken product. Graag een vergelijking ook tussen aankoop en huur.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in OosterzeleMomenteel huren wij een toestel. We zoeken nu een vergelijkbaar toestel. Dit is een vrijstaand model die connectie kan maken met alle computers, usb, 4 lades. Printen, scannen naar mail en kopie, kopiëren en faxen. Ook a4 en a3. Graag een huurofferte.
KopieermachinesAanvraag Kopieermachines te PaalWij zoeken offertes voor een kopieermachine, wij gebruiken nog geen kopieermachine, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn, dit mag draadloss of met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn kopiëren/scannen en wij wensen graag een toestel dat online kan werken.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in Sint AndriesWe zoeken een offerte voor een frankeermachine voor gewone brieven. Dit zijn zo'n 50 stuks per maand. Ene maand wat meer als andere. Enkel binneland. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor een zaak te BorgerhoutWe zoeken een nieuw toestel voor onze VZW. Ook scannen, meerdere lade's, geen kleur. Huur/kopen mag beide in de offerte.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in GentGraag had ik een offerte verkregen voor een toestel dat met verschillende computers connectie kan aanmaken. Bij voorkeur een aankoopofferte. Toestel moet kunnen kopiëren, printen en scannen. Voldoende met enkel a4 en een papierlade.
KopieermachinesKopieermachine te SchotenDit is voor een multifunctionele toestel. Er worden dagelijks meer dan 250 afdrukken gemaakt. Het gaat om zowel zwart/wit als kleur.
KopieermachinesAanvraag Kopieermachines te AlkenWij zoeken offertes voor een kopieermachine, dit mogen huur en aankoopoffertes zijn, wij gebruiken reeds een kopieermachine en wensen prijzen te vergelijken, dit mag een toestel zijn met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn printen in A3 en A4 alsook de mogelijkheid het toestel aan een PC aan te sluiten om via de PC te kunnen printen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in LierIk zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel dat connectie moet maken met een 25-tal computers op een kantoor. Dit is voor een kantoor te starten in de eerste maanden van 2018.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor een zaak te BrusselWe hebben reeds een offerte van Konica Minolta, voor een huur van bizhub C368. Ze hebben hen berekening gebaseerd op (4000 ZW+ 2000 kleur) in contract met huur + 1951 extra kleur. Meerdere lade's, we doen een vergelijking.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in IzegemDit is een bedrijf dat we recent hebben overgenomen en hebben nu sterk verouderd is. We hebben momenteel drie oudere toestellen dat ik wens te vervangen door een multifunctioneel toestel. Fax, printen , scannen en kopiëren alsook kunnen werken op a3 en a4 en verschillende netwerkconnecties met minimaal twee pc's. Voorkeur voor een aankoopofferte;
OmslagvulmachineOmslagvulmachine voor een bedrijf in AntwerpenOmslagvulmachine voor groot verbruik. A4 formaat. Enkele België. Graag zowel huur als aankoopofferte naast elkaar te leggen. vulmachine moet wel kunnen detecteren hoeveel pagina's er zijn per brief.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in MerelbekeIk zoek een offerte voor een alleenstaand model dat connectie kan maken met alle laptops. Voorkeur voor huur maar we staan open voor alle opties. Secure printen is heel belangrijk. Vervangen van een ouder toestel.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in LummenWe zoeken zowel een huur als aankoop offerte voor een Kopieerapparaat dqt ook kqn scannen en printen. Toestel miet zeker met a3 werken voor de plannen. Eventueel een tafelmodel.

Meer voorbeelden