Ik wil mijn kantoor uitrusten met...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Kantooruitrusting

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
KopieermachinesKopieermachine voor bouwbedrijfWij zoeken een toestel voor meerdere bureaus. De kopieermachine moet ook A3 kunnen printen en kopiëren. Dit is voor een werf van drie jaar. Zowel huren als kopen van een kopieermachine willen we overwegen.
KopieermachinesKopieermachine voor bouwbedrijfWij zoeken een toestel voor meerdere bureaus. De kopieermachine moet ook A3 kunnen printen en kopiëren. Dit is voor een werf van drie jaar. Zowel huren als kopen van een kopieermachine willen we overwegen.
FrankeermachineFrankeermachine te AntwerpenIk wens offertes voor een frankeermachine. Dagelijks zenden wij ongeveer 10 brieven uit.
KopieermachinesKopieermachine te ErembodegemIk zou graag offertes vergelijken voor een kopieermachine voor mijn bedrijf. Ik maak ongeveer 1000 afdrukken per dag, voornamelijk in zwart/wit.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor onze zaak (Waregem)Voor in ons bedrijf zoeken we een ander printtoestel. We gebruiken momenteel een Canon met 5 lades, A4 en A3, kleur, recto-verso en fax. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
KopieermachinesMultifunctionele kopieermachine huren (Hoboken)Ik zoek een offerte voor de huur van een multifunctioneel toestel (printen, scannen en kopiëren). Ik schat voor zo'n 2000 afdrukken per maand. Nu hebben we een aangekochte printer maar we zoeken dus multifunctioneel toestel.
KopieermachinesMultifunctioneel kopieermachine voor een bedrijf in Wilrijk, AntwerpenWe zoeken een toestel voor kopiëren , printen en scannen. Alleenstaand toestel dat met verschillende computers. Graag een huur of leasing offerte. Nu een aangekocht toestel dat we wensen te vervangen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in AntwerpenIk zoek naar een prijsvergelijking voor enkel kopieermachine. 50-100 kopies per dag. kopieren printen faxen en scannen. Graag een huurofferte.
FrankeermachineFrankeermachines vergelijken | Bedrijf te NeeroeterenWe zoeken een offerte voor een frankeermachine voor ons bedrijf. Nu hebben we een Francotyp-Postalia, maar we zouden graag eens vergelijken.
KopieermachinesMultifunctionele printer voor een zaak in LeuvenWij zijn op zoek naar een nieuwe multifunctionale printer voor ons bedrijf. Vooral A3, kleur, recto-verso Misschien ook een onderhoudscontract. Aankoop/leasen kan beide in de offerte.
FrankeermachineFrankeermachine te HarelbekeIk zoek een frankeermachine voor mijn zaak. Ik stuur per week 150 brieven uit.
KopieermachinesKopieermachine topfeeder vervangenGraag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine van TopFeeder, wij wensen enkel de optie "kopiëren", mag een vast toestel zijn (met bedrading).
OmslagvulmachineOmslagvulmachine voor basisschoolWij zijn op zoek naar een omslagvulmachine voor het kunnen klaarmaken van facturen die aan de kinderen van de school worden meegegeven. Dit is voor ongeveer 500 omslagen per maand. Wij hebben geen frankeermachine nodig want facturen worden aan kinderen zelf meegegeven.
KopieermachinesOfferte kopieermachine: kopiëren en scannenGraag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine, graag kopiëren en scannen, graag met bedrading.
KopieermachinesKopieermachine voor een koffiebranderij in KruibekeVoor onze koffiebranderij zoeken we een kopieermachine voor de paperassen. We hebben twee computers die connectie moeten kunnen maken. Momenteel gebruiken we een professioneel tafelmodel maar deze voldoet niet en we hebben vaak problemen met de inkt. Graag zowel een offerte voor huur als een aankoopofferte met als functies scannen, kopiëren en printen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf te BalenIk zoek een offerte voor een kopieermachine voor mijn bedrijf. Ik maak wekelijks ongeveer 100 afdrukken, voornamelijk in kleur.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in ZandhovenGraag zowel een offerte voor huur of aankoop. We zoeken een offerte voor een vrijstaand toestel dat met verschillende toestellen connectie kan maken.
KopieermachinesNieuwe kopieermachine wegens verhuis | BruggeWe zoeken een nieuwe multifunctionele kopieermachine, omdat we verhuizen. Aankoop- of leasingoffertes mogen allebei. We hebben geen fax nodig, maar wel een goede printer (kleur, recto-verso, meerdere lades) en graag ook een nietfunctie.
KopieermachinesKopieermachine voor een kledingzaal in schildeIk zoek een offerte voor een een kopieermachine voor in een kledingwinkel aan te sluiten aan de computer. Liefst een aankoopofferte.
KopieermachinesHuur of aankoop kopieermachines voor bedrijf in WaregemIk zou graag offertes vergelijken voor het huren of kopen van kopieermachines. We hebben al een kopieermachine, maar zouden prijzen willen vergelijken. We zoeken 2 toestellen waarop we ons kunnen aanmelden met een token en die geschikt zijn voor +/- 10.000 pagina's in zwart-wit en kleur. Dit mag met bedrading of draadloos.

Meer voorbeelden