Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
4. Welk type gebouw wenst u te isoleren?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Limburg

Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning gebouwd in 1925. Er is wel later een gevel voor de muren gezet en na de strippen van de buitenmuren zijn de spouwen zichtbaar geworden. Spouw nog niet nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.

Limburg

Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Eventueel wensen we de opties voor de bovenverdieping wens te kijken. Isolatie op de chape. Vloer wordt nog uitgebroken. Ik ben van plan ook vloerrverwarming te plaatsen.

Limburg

Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie, woning van 1969, buitengevels in oorspronkelijke staat, spouw van 5 tot 6cm, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning.

Limburg

Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².