Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Isolatie - Vochtbestrijding

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingKelder waterdicht makenIk ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren voor halfopen huis in MachelenIk wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de kelder, HasseltIk zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in OostendeWe merken vocht op het gelijkvloers aan de muur vooral aan de onderkant. Ongeveer een jaar problemen. Gebouw van zo'n 100 jaar oud. Originele bouw.
VochtbestrijdingGrondvocht in een kelder, rijwoning te SchotenWe hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de kelder te OostendeIk zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Opstijgend vocht behandelingVerf komt van de muur | vocht in HouthalenProbleem met opstijgend vocht en de verf komt af de muur. Sinds enkele maanden problemen. Te bellen vanaf 14u.
VochtbestrijdingKelder waterdicht makenIk ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
Opstijgend vocht behandelingVerf komt van de muur | vocht in HouthalenWe hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
VochtbestrijdingVocht in volwaardige kelder in Oud-TurnhoutWe hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
VochtbestrijdingLast van vocht in de kelder | HammeIk heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.
DakisolatieHellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezochtIk wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
VochtbestrijdingVocht in de keukenmuren (Berlaar)Vochtprobleem aan de muur tussen de slaapkamer en keuken en ook op een andere muur in de keuken. Dit is op de gelijkvloers. De woning is gebouwd in 1953.
VochtbestrijdingVochtbestrijding Neerpelt - Vochtige keldermurenMomenteel hebben we vooral een probleem op de keldermuren. Die zijn steeds vochtig. De problemen zijn al jaren aanwezig, maar nu willen we een definitieve oplossing.
DakisolatieDakisolatie op een appartementsgebouw in AntwerpenDit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
IsolatieDakisolatie voor een woning in tessenderloDakisolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Contacteren na 18u.
Opstijgend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woningOpstijgend vocht in living op het gelijkvloers. Problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en is wel ooit al eens aan een kant bewerkt geweest. Gebouw van 1994. Bellen in namiddag.
IsolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning, BrakelEigenaars, wij zijn in 1996 ingetrokken in de woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning, de diepte van de spouw werd nog nooit gemeten.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BerlareVocht in de muren op het gelijkvloer op de benedenverdieping. Vooral aan de onderkant van de muren. Woning onlangs gekocht maar we merken problemen al maanden. Woning van 1964.

Meer voorbeelden