Offerteaanvraag: Incassobureau voor een bedrijf in Oevel - Antwerpen

Dit gaat over het terugvorderen van enkele onbetaalde facturen. Deze staan enkel open bij mensen bij een btw nummer. De meeste mensen zijn in België gevestigd op een uitzondering na dat een bedrijf uit Nederland is. De totale som zal net boven de 10.000€ zijn. Graag een gericht advies een prijsofferte voor de mogelijkheden om dit bedrag terug te vorderen via een incassobureau.

B-2260
Zoektermen:: hulp innen openstaande facturen , incassobureau prijsofferte , offerte incassodiensten , prijsofferte incassobureau

* 1. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?
10.000 € tot 49.999 €
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?
Tussen 6 maand en 2 jaar
* 3. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?
1 tot 20
* 4. Welke type klanten heeft u?
Particulieren en bedrijven

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Het gaat om 2 openstaande facturen. Het gaat om een bedrag van ongeveer 2500-3000 euro. Het is een bedrijf in Nederland. Het bedrag staat al open vanaf april.

Lees meer

Vlaams Brabant

Ik zoek een offerte voor een Incassobureau voor betwisten facturen. Dit zijn er momenteel een twintigtal facturen, zowel recente als oudere zaken. Momenteel werken we met een advocaat occasioneel en aangetekende zendingen. We zijn b2b gericht en voor...

Lees meer

Antwerpen

Ik zoek een offerte voor een incassobureau. Dit zijn ongeveer 6 openstaande facturen. Het gaat voornamelijk om particulieren. Het openstaande bedrag is hoger dan 10000 euro.

Lees meer

Populaire categorieën

Vind de beste leveranciers voor...