Hoogrendementsglas

Waarom hoogrendementsglas plaatsen?

Wie hoogrendementsglas plaatst, kiest voor kwaliteit. Het isoleert tot 3x beter dan dubbel glas en heeft heel wat voordelen:
 • Een lagere energiefactuur
 • Hoger wooncomfort
 • Woning is meer waard
De beste prijs voor hoogrendementsglas vind je dan weer door prijzen te vergelijken. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil gratis offertes voor hoogrendementsglas

 
* 1. Waar wilt u hoogrendmentsglas plaatsen?
 
 
* 2. Welk type raamkozijn wenst u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen of deuren wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Bent u voor uw nieuwbouw op zoek naar ramen? Of bent u nog bezig met een renoveren en wilt u de huidige beglazing vervangen door nieuwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na het invullen van een aanvraag kunt u verschillende offertes vergelijken.

Bent u op zoek naar nieuwe beglazing voor uw nieuwbouw of renovatiewoning? U weet niet welk soort glas u precies nodig heeft? Laat u bij uw keuze bijstaan door de beste gespecialiseerde leveranciers in ramen en beglazing.

Offerteaanvraag ramen en beglazing

U bent op zoek naar een offerte voor ramen en beglazing? En u zou graag advies vragen aan iemand die specialist is op dit vlak? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen.

Vul hierboven zo gedetailleerd mogelijk uw aanvraag in en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in ramen en beglazing u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u rustig alle voorstellen bestuderen en zelf kiezen met wie u verder wil gaan. Deze offertedienst is geheel vrijblijvend en gratis.

Lexicon ramen en beglazing

Een raamprofiel is belangrijk voor het uitzicht van een woning of eigendom. Het kiezen van de beglazing is niet minder belangrijk. In de eerste plaats zorgt beglazing voor een optimale natuurlijke lichtinval. Daarnaast kunnen ramen ook een isolerende werking hebben, zowel tegen ongewenst geluid, warmte, enzovoort.

 • Hoogrendementsbeglazing: Deze beglazing bestaat uit hoogrendementsglas. Dit glas is gemaakt van twee glasplaten met droge lucht tussen.
 • Thermisch isolerende beglazing: Dit is drievoudig glas, bevat dus 3 glasbladen en 2 spouwen met isolerend gas tussen.
 • Enkel beglazing: Dit is enkelvoudig glas, bestaat uit 1 glasplaat.
 • Dubbel beglazing: Dit is dubbel glas, bestaat uit 2 glasplaten met een spouw tussen.
 • Geluidswerende beglazing: In lawaaierige buurten kan akoestische beglazing erg van pas komen. Woont u in een drukke straat? Zorgt dit geluid voor ergernis? Dan kunt u geluidwerende beglazing overwegen. Er wordt gebruik gemaakt van zwaardere glasbladen met diverse diktes waardoor het geluid wordt afgeremd. 
 • Zelfreinigende beglazing: Dit glas is handig op de plaatsen waar ramen moeilijk bereikbaar zijn. Aan de buitenzijde van de ramen is een speciale laag voorzien van UV-stralen die vuilrestjes afbreken. Bij hevige regen worden deze vuildeeltjes gewoon weggespoeld, zonder sporen of vlekken na te laten.
 • Zonwerende beglazing: Grote raampartijen kunnen mooi zijn. Wanneer u dan denkt aan een hete zomerdag denkt u hier misschien wel twee keer over na voor u zo een raam plaatst. Binnen de kortste keren warmt uw woning op en krijgt de binnentemperatuur veel weg van de temperatuur van een sauna. In dit geval kunt u kiezen voor zonwerend glas. Dit glas is voorzien van een zonwerende coating.
 • Veiligheidsbeglazing: Glas blijft breekbaar materiaal en kan dus ernstige verwondingen veroorzaken. Bovendien is het ook niet echt inbraakwerend. Dit glas is gelaagd, met andere woorden voorzien van een kunststoflaag die het glas vasthecht in geval van breuk.
 • Brandwerende beglazing: Bij dit soort glas is niet bepaald het glas dat deze brandvertragende werking uitoefent, maar het middel dat tussen de glasbladen geplaatst wordt.

Soortgelijke aanvragen: Hoogrendementsglas

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Wij zoeken offertes voor hoogrendementsglas. Wij zijn momenteel aan het bouwen en het zou om een twintigtal stuks (ramen en deuren) gaan.

Vlaams Brabant

RAL kleur 7044 Huis van begin jaren 90 Huidige ramen en deuren in hout. +- 15 ramen.

Ik wil vrijblijvend offertes vergelijken voor hoogrendementsglas