Ik wil offertes voor gsm tarieven vergelijken vergelijken

 
* 1. Hoeveel gsm's of smartphones heeft u momenteel in uw bedrijf of uw gezin?
 
* 2. Bij welke operator bent u momenteel aangesloten?
 
* 3. Wenst u ook een voorstel voor vaste telefonie, TV, wifi of energie?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Dit is voor twee nummers een zelfstandige activiteit en een voor privé. Beide bij Proximus . Voor een nummer is het vooral bellen en gebeld worden en veel interneverbruik. Ander privénr, dat trouwens in abonnement staat met tv, vaste lijn en internet...

West-Vlaanderen

De huidige provider is proxiumus Ik gebruik deze gsm vooral als dokter. Het huidige verbruik is vooral gericht op mobiel internet. meer als 2 gb, iets minder bellen en praktisch nooit sms'en. Ik wens nu graag de tarieven van andere providers te verge...

West-Vlaanderen

Ik heb als zelfstandige een abonnement voor proximus voor 4 gsm's alsook de tv, vaste telefonie en internet. Dit is zowel voor de zaak als mijn gezin. Normaal gebruik van bellen en sms'en maar twee gsm's zijn ook regelmatig op internet.

West-Vlaanderen

Aantal simkaarten 3 - mobiel internet Vaak (meer dan 1GB per maand) - belminuten Vaak (meer dan 120 belminuten). Nu allemaal Proximus mag ook voor vaste diensten.