Ik wil offertes voor mobiele telefonie of data voor bedrijven vergelijken

 
* 1. Hoeveel gsm's of smartphones heeft u momenteel in uw bedrijf?
 
* 2. Bij welke operator bent u momenteel aangesloten?
 
* 3. Wenst u ook een voorstel voor vaste telefonie, wifi of energie?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Ben u voor uw bedrijf of zaak op zoek naar een nieuwe provider? En wilt u hiervoor gemakkelijk de prijzen vergelijken? Dan bent u bij Bobex zeker aan het juiste adres. Ontvang gratis advis voor mobiele telefonie voor bedrijven. Vul vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders.

Offerteaanvraag mobiele telefonie of data voor bedrijven

Liggen de tarieven momenteel te hoog voor uw onderneming? Wilt u uw werknemers een andere formule aanbieden? Om effectief de overstap te maken naar een andere provider kunt u best enkele tarieven vergelijken. Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende aanbieders in mobiele telefonie.

Vul vandaag uw aanvraag in, duidt aan wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in mobiele telefonie of data voor bedrijven u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u rustig de voorstellen vergelijken en zelf kiezen met wie u verder wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijven en gratis.

Hoe kiest u een aanbieder en welke factoren beïnvloeden de prijs?

  • Ga na wat uw personeel nodig heeft om torenhoge facturen te vermijden. Krijgen uw werknemers automatisch een smartphone wanneer ze bij u aan de slag gaan? Dan surfen ze vast regelmatiger. Moeten ze ook vaak naar het buitenland bellen? Ga op zoek naar de beste formule afhankelijk van hun telefoongebruik.

Lexicon mobiele telefonie of data voor bedrijven

  • Mobiele telefonie: Met behulp van een netwerk van antennes kunt u met een mobiele telefoon of gsm draadloos bellen. Binnen een bepaalde regio kunt u zo via radiogolven en telefooncentrales communiceren.
  • GSM: Het woord gsm is de afkorting voor Global System for Mobile Communications. Deze is standaard voor mobiele telefonie.
  • PDA: Dit toestel, PDA of persoonlijke digitale assistent, combineert computer-, telefonie-, fax- en netwerkfuncties.

Soortgelijke aanvragen: GSM abonnementen voor bedrijven

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Limburg

Wij zoeken offertes voor het vergelijken van GSM abonnementen voor bedrijven, wij hebben 3 simkaarten, onze huidige provider is Proximus, wij maken wel gebruik van mobiele data maar niet van internationaal bellen.

Oost-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor het vergelijken van GSM-abonnementen, wij becshikken over 3 simkaarten, onze huidige provider is Proximus, wij maken wel gebruik van mobiel internet, wij bellen niet van of naar het buitenland.

West-Vlaanderen

Momenteel +- 13 simkaarten op proximus . Dit zijn 6 abonnementen die geprogrammeerd zijn voor naar bepaalde nummers te bellen, dit zijn de kleinste abonnementen. Dan een 3-tal 20€ abonnementen. en nog eens drie tussenin.

Vlaams Brabant

Wij zoeken offertes vooer het vergelijken van GSM abonnementen voor bedrijven, wij hebben 2 simkaarten, onze huidige Provider is Orange, wij maken geen gebruik van mobiel dataverkeer en internationaal bellen.