Ik wil offertes voor gevelwerken vergelijken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
3. Wanneer wenst u van start te gaan?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Limburg

Nieuwbouw opgetrokken in yton. Isolatie voor de 3 geles met 10cm pur of ander martiaal met zelfde waarde . Ook wens ik de gevel vervolgens te bekleden met witte leien aan de zijkant en achterkant en aan de voorkant met een geplakt rockpanel . Voorka...

Limburg

Het gaat om een nieuwbouw project waarbij enkele delen van de gevel (gelijkvloers) met zwart aluminium willen bekleden.In totaal +/- 25m × 2,6m hoog = 65m². Dit op de zijgevel en de voorgevel. Momenteel zijn we bezig met de ruwbouw.

Limburg

Ik zoek een offerte voor het reinigen en voegen van de gevel. Halfopen woning. Dit deel is gebouwd in de jaren 70. Vrije gevelsteen.

Limburg

T Isolatie van de achterbouw. Dit zijn volle stenen muren Gevels in vrij gevelsteen. De woning is gebouwd in 1978. Ca. 90m² buitenmuur te isoleren. Enkel gelijksvloers, geen verdieping.