Ik wil offertes voor gevelwerken vergelijken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
3. Wanneer wenst u van start te gaan?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Vrijstaande woning L-vorm en puntdaken. Balkon dient volledig gerenovoord te worden , kleine plaatsen van betonrot; vervanging van de ballustrade.;Nadien bekleden van de gevel om de herstellingen te verbergen k. Werk is eventueel te combineren met he...

West-Vlaanderen

Gevelreiniging van de voor en de achtergevel van een rijwoning. Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Dit is een gevelsteen met daarboven een ander types steen.

West-Vlaanderen

Dit is voor een rijwoning van mij en eventueel ook de buren naast mij. Dit zijn rijwoningen van begin 20 ste eeuw. We wensen de stenen te reinigen, voegen en dakgoten te vervangen. Ook de achtergevels. Beschermde gevels.

West-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor gevelwerken, wj zijn eigenaars van onze woning, wij kennen het bouwjaar niet precies, onze gevels zijn uit stenen opgemaakt, graag wensen wij de gevels te laten reinigen.