Offerteaanvraag: Gepersonaliseerd inpakpapier - Oost-Vlaanderen

Voor de firma Brantano zijn wij op zoek naar een leverancier voor gepersonaliseerd inpakpapier te laten maken. Hierna wat meer informatie. Het logo dat op het papier zou moeten komen bestaat uit vier kleuren (indien slechts een minder aantal kleuren mogelijk is bij jullie, kunnen we het logo eventueel herbekijken). We zouden een oplage van een 1000 rollen plaatsen (dit aantal o.b.v. een offerte bij een andere leverancier waarbij de rollen een lengte van 3m hebben). Deadline levering zou rond 20 augustus moeten zijn.

9300

Omschrijving

* 1. Wat heeft u nodig?
Voor de firma Brantano zijn wij op zoek naar een leverancier voor gepersonaliseerd inpakpapier te laten maken. Hierna wat meer informatie.

Het logo dat op het papier zou moeten komen bestaat uit vier kleuren (indien slechts een minder aantal kleuren mogelijk is bij jullie, kunnen we het logo eventueel herbekijken). We zouden een oplage van een 1000 rollen plaatsen (dit aantal o.b.v. een offerte bij een andere leverancier waarbij de rollen een lengte van 3m hebben). Deadline levering zou rond 20 augustus moeten zijn.
* 2. Wat wilt u laten drukken?
Ander:
rollen geschenkpapier/kaftpapier
* 3. Op welk materiaal moet er gedrukt worden?
Papier
 
* 4. Hoeveel exemplaren (in totaal of per versie) wenst u te laten drukken?
1000 (dit aantal o.b.v. een andere offerte die we kregen '100 rollen, en rol heeft afmetingen 70cm x 3m)

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Populaire categorieën

Vind de beste leveranciers voor...