Ik wil offertes voor gas voor particulieren vergelijken

 
* 1. Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?   
* 2. Wanneer loopt uw huidig contract af?
3. Hoe kunnen de leveranciers u best contacteren?
 
4. Wilt u naast tarieven voor gas ook prijzen voor uw elektriciteitsverbruik ontvangen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Zou jij ook graag besparen op je gasrekening? Duid dan hieronder aan wat jouw gemiddeld verbruik ongeveer is en wij sturen jou verschillende offertes. Zo kan je verschillende gasleveranciers vergelijken.

Sta even stil bij wat je gezin zoal aan gas vergelijkt. Misschien ligt uw energietarief wel veel te hoog. Of is het helemaal niet op maat van uw verbruik… In elk  geval is het een goed idee om eens na te gaan of je niet minder kan gaan betalen voor dezelfde hoeveelheid gas.

Of u nu woont een nieuw huis, appartement, nieuwbouw, huurhuis, villa of bungalow. Een gasaansluiting is altijd handig. De verwarming van een huis op basis van aardgas is veel goedkoper. Gas is een van de goedkoopste verwarmingsvormen. Ook koken op gas is een aanrader voor elk gezin.

Als je voor heel de familie wilt koken zal dat veel makkelijker gaan als je kookt op gas. Een gasvuur is onmiddellijk warm. Een elektrisch vuur echter koelt zeer snel af. Aardgas is dus werkelijk een comfort om in huis te hebben.

Betaal niet langer te veel voor uw gasverbruik. Neem uw laatste factuur bij de hand en vul hieronder in wat u zoal verbruikt en waarvoor u ongeveer gas nodig hebt. U krijgt dan een gepast prijsvoorstel van verschillende leveranciers. U kan de verschillende offertes dan rustig vergelijken voor u kiest met welke gasleverancier u in zee gaat.

Gas in huis halen doe je uiteraard niet zomaar. Je moet er zeker van zijn dat je goed aangesloten bent. Zorg dat een erkende installateur de installatie plaatst. Verder geven we je nog een aantal weetjes en tips over gas.

Wist je dat...

... Gas vele onverwachte toepassingen heeft! We weten allemaal wel dat Gas de ideale oplossing is voor wie graag een goede verwarming in huis haalt. En nog beter voor wie heerlijk wil koken of een warm bad wil nemen. Maar daarnaast zijn er nog een aantal toestellen die op Gas kunnen werken. Een barbecue op gas bijvoorbeeld, om in de zomer heerlijk te barbecueën zonder eerst uren te verliezen door de kolen in gang proberen te krijgen. Ook voor terrasverwarming is gas een goed idee.  Je weet wel als je op het terras van een restaurant gaat zitten en verwarmt wordt door zo'n installatie, heerlijk toch! Tegenwoordig zijn er zelfs auto's die op gas rijden. Wil je ook gebruik gaan maken van gas? Vul dan onze vragenlijst in en verglijk zelf de verschillende aanbieders. Zo vind je de laagste gasprijs in België.

... Gas de energie van de toekomst is. De voorraad gas is nog enorm. We kunnen dus nog even voort eer hij op is. Doordat Gas ongeveer overal ingezet kan worden en ook gebruikt kan worden voor energieproductie heeft gas veel potentieel naar de toekomst toe. Wil jij ook met je gezin deel uit maken van de toekomst van gas? Contacteer ons en ontvang verschillende offertes van leveranciers. Zo vind je de goedkoopste gasleverancier.

... Gas een groene vorm van energie is. De CO2 die bij de verbranding van aardgas vrijkomt is beperkt. Gas is dan ook een groene energiebron. Zeker in vergelijking met andere fossiele brandstoffen. Wil u ook minder CO2 uitstoten en overschakelen op gas? Vul dan een offerteaanvraag in en vergelijk verschillende gasaanbieders.

... Gas een perfecte aanvulling is bij hernieuwbare energiebronnen. U denkt er misschien aan een deel van uw verwarming door de zon te laten doen. Dat kan aardgas is namelijk de perfecte brandstof om hierop aan te vullen. Zorg dat gas er ook voor u kan zijn wanneer u het nodig hebt. Vul onze vragenlijst in en ontdek welke leverancier jouw de beste gasprijs kan bieden.

We raden je toch aan zo zuinig mogelijk te zijn met gas. Daarom een aantal energietips:

  • Gebruik een snelkookpan
  • Zet zo vaak mogelijk een deksel op je pan of pot, zo hoeft je vuur minder hoog te staan
  • Gebruik gasvuur, want dit vuur kan je het beste regelen en verliest haast geen energie door op te starten
  • Zet je oven uit voor je gerecht klaar is. Een oven blijft zeker nog tien minuten op de goede temperatuur.