Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in Sint NiklaasIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen . Dit is voor een verbruik van tussen de 9000-10.000kw. plaatsing op de voorkant of de garage. Garage plat dak dat bestaat uit roofing.
ZonnepanelenZonnepanelen op zuidgericht dak in WingeneWe zoeken zonnepanelen voor op ons huis. We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Dit is voor 2 personen (alles op elektrische verwarming), bouwjaar 1965.
ZonnepanelenZonnepanelen op een hellend dakIk wens zonnepanelen op een hellend dak, oppervlakte 200 m². Energieverbruik per jaar is 5800 kWh.
ZonnepanelenZonnepanelen voor mijn huis in BerendrechtVoor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in MachelenWe zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
ZonnepanelenZonnepanelen op een loods in GenkDit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een geïsoleerde woning in AalstWe zoeken een ventilatiesysteem voor een halfopen woning. Onderaan in de woonkamer merken we vocht en condensatie op. De woning is van de jaren 60 en werd recent geïsoleerd.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor studentenstudio | HasseltIk zoek een ventilatiesysteem voor een studentenstudio. Op het gelijkvloers, voor de badkamer (daar is schimmel). Bouwjaar vóór 1995.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor appartementsblok in AntwerpenGraag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij verhuren een appartementsblok met 20 appartementen in Borgerhout, waarin de meeste appartementen een vochtprobleem hebben.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor renovatie, AalterIk zoek een ventilatiesysteem voor in ons huis, bouwjaar rond 1900. Ik doe een volledige renovatie, dus misschien best type D? Graag info/offerte hierover.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Tunrhoutwaterverzachter om de verkalking tegen te gaan. Gebruik van zowel regenwater als leidingswater. Aansluitingen onderaan de trap op het gelijkvloers. 4 mensen dagelijks gebruik.
WaterverzachterWaterverzachter voor een gezin in HouthalenWe hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een piramidedak | PoperingeIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in ANtwerpenwaterverzachter voor een rijwoning in Antwerpen. Aansluitingen aan de voordeur gelijkvloers. Gebouw van 1970. Leidingen deels vervangen.
WaterverzachterWaterverzachter voor leiding- en regenwater (Horebeke)Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Heusden5.400k Wh verbruik maar er is nu een warmte pomp geïnstalleerd voor het zwembad dus verbruik kan mogelijk nog stijgen. plaatsing op een epdm rubberen dak van 1994.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem type D voor gerenoveerde woningOnze woning is net gerenoveerd, maar er zijn fouten gemaakt waardoor er geen goede ventilatie is. We willen graag nog een type D ventilatiesysteem plaatsen in 2 tot 5 ruimtes om dit op te lossen.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in BoomDit is voor een rijwoning. We merken vooral een probleem met verkalking . Vier appartementen waarvan gemeenschappelijke aansluiting op het gelijkvloers. We zouden nu graag eerst een offerte voor een waterverzachter voor een appartement later eventueel meer afhankelijk van de prijs. Gebouw van 1890 maar volledig gerneoveerd in 2004. Beste bellen na 18u.
WaterverzachterWaterverzachter in de kelder (Oudergem)Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
VentilatiesysteemKoudebruggen in de slaapkamers in ZonhovenDoor een aantal vermoedelijke koudebruggen heb ik in twee slaapkamers aan de oostkant af en toe vocht in de hoeken tot op 150 cm van de grond. Dit is een gesloten bebouwing van 2007 die verhuurd wordt.

Meer voorbeelden