Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een woning in AntwerpenEr is sprake van schimmelvorming in de slaapkamer. Dak werd enkele jaren geleden geïsoleerd en gevel behandeld. Dit is een appartement op de bovenste verdieping. Gebouw van ergens in de jaren 30 maar volledige gerenoveerd. Wederkerend probleem.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor badkamer van huis te DeurneIk zoek een systeem om mijn badkamer te ventileren. Ventilator of beter systeem.
In de badkamer is er schimmelvorming, rijhuis van voor 1960.
ZonnepanelenZonnepanelen voor ons huis in HoogstratenWe wensen zonnepanelen voor op onze woning.
Nu hellend pannedak en zuidgericht, huis van 1985 dak van 2010.
+3000 kwh (komt zwembad en jacuzzi nog bij).
VentilatiesysteemAanvraag Ventilatiesysteem te BreeWe hadden graag offertes voor een ventilatiesysteem ten gevolge van een vochtprobleem op 2 plaatsen binnen de woning.
ZonnepanelenZonnepanelen voor mijn huis in Heusden-ZolderIk wil zonnepanelen offertes voor de woning.
We willen ze op ons dak plaatsen (is een hellend pannendak). We wonen hier met 5 personen.
WaterverzachterWaterverzachter plaatsen | Nieuwbouw in WuustwezelIk zoek een nieuwe waterverzachter, die leiding- en regenwater moet filteren. Het is voor een nieuwbouw en in totaal gaan we er met 4 of 5 mensen wonen.
CondensatieketelAardgas verwarmingsketel vervangen BeerlegemGraag hadden wij onze bestaande verwarmingsketel op aardgas vervangen. Daarom willen we onze opties wat bekijken. Zo heb ik geen idee wat de prijs voor een condensatieketel is.
CondensatieketelVerwarmingsketel vervangen AalstVervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
WaterverzachterWaterontkalker tegen hard water in BassengeIk zoek de beste prijs voor een waterontkalker. Wij wonen in Bassenge en daar is er heel hard water. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in MariakerkeIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een combinatie van een hellend dak met dakpannen en een bijgebouw met een plat dak aan de zuidkant. Woning van de jaren 60 met de originele daken maar wel geïsoleerd. bellen na 17u.
CondensatieketelVerwarmen met condensatieketel ipv stookolie | BrakelMomenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
WaterverzachterWaterverzachter te ZelzateIk zoek een waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd voor 1950. Ondertussen gedeeltelijk gerenoveerd.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem | Condensatie in badkamer | BoomOns huis is moeilijk te ventileren en bijgevolg hebben we een probleem met condensatie in de badkamer. We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem. De woning is van 1954, maar werd drie jaar terug volledig verbouwd.
ZonnepanelenZonnepanelen op bijgebouw plaatsen te WingeneZonnepanelen te plaatsen op een hellend dak van een bijgebouw. golfplaten dat recent zijn vernieuwd. Makkelijkste bereikbaar op maandag of in de voormiddag.
WaterverzachterWaterverzachter voor leidingwater en regenwater in Heist-op-den-BergGraag een nieuwe ontkalker voor in mijn huis. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), bouwjaar 2015, 1 persoon.
Installatie zonnepanelenZonnepanelen voor mijn huis in HerentalsVoor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend dak met pottelbergpannen, 2 personen, bouwjaar rond 1990. Kan rond deze zomer.
Zonnepanelenzonnepanelen op garage voor een woning in KortenakenEigen Woning. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een garage los van de woning. Deze heeft een golfplaten dak van de jaren 90. Woning zelf is van de jaren 60. Liefst bellen late namiddag.
ZonnepanelenZonnepanelen voor bed&breakfast te BruggeWe zouden zonnepanelen willen op ons hellend pannendak, zuidelijk gericht, voor het verbruik van 3 personen. De maximum dakoppervlak is 100 m². Op nr. 30 hebben wij een Bed&Breakfast (met 3 kamers) en hierop hebben wij een plat dak met roofing. Wij zitten qua verbruik bijna aan 40000kW/jaar.
WaterverzachterAanvraag Waterontkalker te BoortmeerbeekWe zoeken een waterontkalker voor het leidingwater. We zijn een gezin van 4 personen. In onze gemeente is het water heel hard. Alles verstopt heel erg met het kalk in het water. Al onze kranen moeten we snel vervangen
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in GeraardsbergenVervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.

Meer voorbeelden