Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in neerpeltZonnepanelen te plaatsen op een weide op zo'n 60 m van de woning. ouder boerderij origineel van de jaren 30 maar volledige vernieuwd. Ik wens voor zeker 10.000kw te plaatsen
VentilatiesysteemVentilatiesysteem wegens koudebrug appartement in GentDoor een koudebrug onder mijn appartement ontstaat er een grote zwarte schimmelplek. Ik zou graag ook de oorzaak laten aanpakken en de gevel impregneren. Ook het plafond in de badkamer hangt vol schimmelvlekken door gebrekkige ventilatie. Ik zoek dus offertes voor ventilatie in combinatie met het impregneren van de gevel.
ZonnepanelenAanvraag Zonnepanelen te VeurneWij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, het dak heeft een lengte van 20meter, wij verbruiken 7000-7500kW/jaar, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.
ZonnepanelenAanvraag Zonnepanelen te De PanneWij wensne offertes te ontvangen voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met tegekpannen, het dak meet ruw geschat 110m² in oppervlak, wij hebben 4 dakvensters in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor 2 huizen in Gent en StekeneIk ben op zoek naar zonnepanelen voor bij mijn moeder en bij mezelf. Mijn moeder (in Stekene) verwarmt elektrisch en heeft een zeer groot plat dak, dus onbepekt, in functie van de behoefte. Is het meest dringende project voor de installatie van de zonpanelen. Bij mezelf (Gent) is het minder dringend en ik heb een hellend dak (45°) met Veluxen.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een een renovatie te LochristiDit is een halfopen woning. In een ruimte zouden we dit terug gezonder te krijgen. Dit is een woning dat volledig gerenoveerd word. Woning van 1945-1946.
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in AsWij zijn nieuw met dit soort systemen, we zijn een huis aan het verbouwen en willen eigenlijk gewoon kijken wat dit inhoud en of het budgettair ook kan. Onze gezinssituatie zal nooit meer dan 3 personen zijn. Bouw origineel van de jaren 60. Leidingen worden vernieuwd. aansluitingen in de kelder.
Waterverzachter / WaterontkalkerOntkalker voor een gezin in drongenZo goed als geen plaats om ontkalker te plaatsen naast inkomende watertoevoer huis. Dit is in de living in de zithoek. Bij voorkeur te plaatsen in een washok. Verbouwingen gestart in 2012. Beste contacteren deze week of anders de week van de 28ste.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Boechoutzonnepanelen te plaatsen op een puntdak in dakpannen. Dak is verbouwd geweest 2 jaar geleden.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BoekhouteDit is een woning dat ik heb aangekocht van voor de eerste wereldoorlog. Plaatsing op hellend dak dat vervangen zal worden. Gewone dakpannen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Denderleeuwzonnepanelen te plaatsen voor een appartement dat elektrisch verwarmt via een accumulator. Plaatsing waarschijnlijk op een hellend dak van boven het appartement in dakpannen of een roofing dak van de garage's.
CondensatieketelVerwarmingsketel herstellen (mazout) | OphaseltOnze mazoutketel van 4 jaar oud moet hersteld worden. Sedert een enige tijd worden sommige radiatoren warm, terwijl andere niet opwarmen. Bij degene die warm worden, zijn er enkele die enkel onderaan of bovenaan opwarmen. Ook is er een sterk verminderde druk in de leidingen.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem type D voor renovatie te ZelzateIk wens een ventilatiesysteem voor in ons huis. Het werd in 1970 gebouwd en we zijn het volledig aan het renoveren. We zouden een ventilatiesysteem nodig hebben dat zo goed als de woning ventileert. Liefst een systeem type D dus.
ZonnepanelenZonnepanelen op een Frans dak in bosrijk gebiedIk ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen op een Frans dak. Het dak is 25 jaar oud en er liggen dakpannen op. Het is wel een bosrijk gebied.
Ventilatiesysteemventilatieprobleem voor een woning in LovendegemWe zoeken een offerte voor bestaande vochtproblemen tegen te gaan. In de gang hebben we last van vocht alsook boven op de kamer. Vooral onderaan de muren in de gang en naar de schouw toe op de kamer. Problemen vooral in de winter bij slecht weer.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een woning in HerentDit is voor een woning dat we huren maar nu eventueel wensen aan te kopen. We zoeken nu een oplossing voor een probleem in de inkomhal en de slaapkamer. Vooraal aan de onderkant van de muur zijn er vochtproblemen.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een woning in DeurneDit is een appartement boven de winkel. In de keuken en het wc hebben we last van schimmel, vooral plafond maar ook kasten in de keuken. Ik huur en de huisbaas heeft mij gevraagd deze offertes op te vragen en heeft me de volledige vrijlaten gegeven voor een oplossing te zoeken.
ZonnepanelenPlaatsen zonnepanelen op het dak of in tuin van een woning in GitsIk zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op ofwel een hellend dak van 1990 of achterin de tuin.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem gezocht voor 3 kamers in DendermondeDe muren zijn geïnjecteerd, maar we blijven last hebben van vocht in huis. Volgens de vochtbestrijdingsfirma ligt het aan de ventilatie. Daardoor zitten we met schimmels, vocht en condens in 3 kamers.
VentilatiesysteemMechanisch ventilatiesysteem om verse lucht binnen te zuigenGraag zouden wij offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. We willen het liefst een mechanisch systeem dat verse lucht naar binnen zuigt, aangezien wij met een vochtprobleem zitten.

Meer voorbeelden