Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BalenZonnepanelen Op een hellend dak. Dit is een dak met golfplaten. Dit is een bijgebouw los van de woning. Gebouw wordt volgende week gebouwd en zou er tegen januari gebouwd.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Sint Gillis Waaszuidgericht pannendak 13 x 7m met 2 veluxen verbruik +7000 kwh. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in HerseltIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is voor een oost en wets gericht dak met stoompannen. Onderdak en isolatie is 7 jaar gelden bij een grondige renovatie. Gebouw origineel van 1966.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in HalleZonnepanelen Op een hellend dak. Dit is voor een woning van de jaren 70. Dak is vervangen 20 jaar geleden vervangen en geïsoleerd.
VentilatiesysteemVentilatiesysteem voor een woning in OostendeDit is voor een kelderverdieping in een appartementsgebouw. We zoeken mechanische ventilatie. Gebouw is niet geïsoleerd.
ZonnepanelenZonnepanelen te AntwerpenZonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen. De woning is gebouwd in 1921
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in ZwevegemIk zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak van 1984. Originele dakpannen van toen, met onderdak en isolatie. Voorkant is zuidoost gericht.
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in HerentalsWe zoeken een offerte voor een systeem tegen kalk in het water. We hebben putwater voor het sanitair en de rest is leidingswater. De woning is nog geen jaar oud. aansluiting in de garage. Twee mensen in de woning.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in RavelsZonnepanelen Op een hellend dak. Dit is voor de restauratie van een boerderij . Dit is een gebouw van 100 jaar oud maar 15 jaar gelden nieuw dak geplaatst. Dit zijn dakpannen 20m lengte . Isolatie en onderdak zal worden voorzien.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in LedeIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 14 jaar oud. Onderdak en isolatie is reeds. Geen idee van de oppervlakte. De achterkant is zuidelijk gericht.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio Sint-KruisWe zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellenbd pannendak of plat EPDM dak kan, 4420 kwh, bouwjaar 1956 (later renovatie). Termijn is te zien.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in WuustwezelMomenteel hebben we een verwarmingsketel op gas van 22 jaar; Deze is enkel voor de verwarming. Deze staat op de zolder.
ZonnepanelenZonnepanelen te HerentIk heb zowel een plat als hellend dak, maar weet niet waar ik de panelen het best op kan plaatsen. Dit is voor een huishouden van 2 personen. De woning zelf is 1966 gebouwd.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in HoogledeIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van de woning zelf. Dit is nieuwbouwwoning van 2011. Epdm rubber dak. +-3500 kw verbruik.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in KeerbergenIk zoek een offerte voor het plaatsen op een hellend dak. Dit is een dak dat bestaat uit dakpannen maar er is ook een deel schaliën. Woning van 10 jaar oud.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Erpe-MereIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op eend dak van 25 jaar oud. onderdak en isolatie. is voorzien. Geen idee van oppervlakte en oriëntatie. Woning zelf is 75 jaar oud.
CondensatieketelChaudière a condensation pour propriété privé à Bruxelles 1020Duurzaam en veilig Voor appartement in bxl.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in BeverenDit is voor een nieuwe installatie in een bestaande woning. Dit gebouw is origineel van de jaren 60. Plaatsing in de kelder. Momenteel een mazoutketel die kapot is . Wens nu over te schakelen op gas. Dit is enkel voor verwarming.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in OostendeIk zoek een offerte voor het plaatsen zonnepanelen op een halfopen woning van de jaren 70. We zouden de panelen wensen te plaatsen op een plat dak dat bestaat uit roofing. Ik ben wel van plan om eerst epdm rubber te plaatsen. 8 x4m
Verwarmingsketel - CV-installateursCondensatieketel voor de regio LochristiWe zoeken een offerte voor het vervangen van een defecte , lekke verwarmingsketel, te vervangen . Deze staat in de garage en werkt op stookolie. Deze is voor sanitair en verwarming.

Meer voorbeelden