arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welk type dakbedekking heeft u?
3*. Welke dakoppervlakte dient behandeld te worden? (schatting: lengte x hoogte)
4*. Heeft u asbestproblemen op uw dak? (kan enkel bij sommige leien daken)
5*. Wanneer dient het dak behandeld te worden?
6. Beschrijving van uw project
7. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Waarom dakreiniging offertes aanvragen? 

Dak reinigen en dakgoten reinigen? Dak ontmossen? Een professionele dakreiniger vinden om je dak schoon te maken hoeft geen lastige klus zijn. Heb je geen tijd en zin om lang te zoeken naar gespecialiseerde dakreinigers en om vrijblijvend prijsvoorstellen aan te vragen?

Geen probleem! Vul snel ons offerteformulier in, zodat we je in contact kunnen brengen met de beste dakreinigers in jouw regio. Naast info en advies op maat zullen ze gratis een offerte opmaken aan de beste prijs-kwaliteit. Op die manier kan je relatief makkelijk prijzen vergelijken.

Een voordeel van het vrijblijvend prijsvoorstellen aanvragen is dat de dakreiniger gebonden is aan de prijs in de offerte voor de uit te voeren werken. Behalve dan als er een verkeerde optelling van de bedragen werd gedaan. Daarnaast moet jij de werken laten uitvoeren zoals ze in de offerte staan.

Vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken voor dakreiniging?
Vergelijk gratis offertes en bespaar kosten
arrow Ontvang offertes

Waarop letten als ik een offerte voor een dakreiniging ontvang?

Wil je jouw dak ontmossen of je dak reinigen? Ten eerste, beschrijf kort je project aan de betreffende dakreiniger.

Wanneer je een offerte aanvraagt, wil je liefst een volledige en correcte offerte ontvangen. Je doet dit door na te gaan of alle zaken die je via telefoon, mails of mondelinge gesprekken hebt vermeld, in de offerte staan. Check ook steeds of het bedrijf betrouwbaar is en goede recensies krijgt.

Ga ook zeker door onderstaande checklist zodat je zeker bent dat de ondernemer niets vergeet te vermelden of achterhoudt voor jou.

dakreiniging

Checklist dakreiniging offertes vergelijken 

De bedoeling van een offerte aanvraag is dat een ondernemer een voorstel aan je doet. Een gespecialiseerde dakreiniger of dakwerker je dak laten reinigen is zeker niet zo goedkoop. Kijk dus zeker of de volgende punten in de offerte vermeld worden.

1: Bedrijfsgegevens:

Heeft de ondernemer zijn naam en alle gegevens van het bedrijf vermeld?

2: De omschrijving van het werk dat zal plaatsvinden

Beschrijf je opdracht. Heeft de ondernemer alle materialen beschreven volgens je soort dakbedekking? Zoek deze materialen ook zeker eens op (onderhoud, kwaliteit). Zijn alle werkzaamheden duidelijk (wat is de planning)? Wordt er bijvoorbeeld verwezen naar technische omschrijvingen of tekeningen?

3: Prijs + eventuele kortingen

  • Geeft de offerte genoeg inzicht in de kosten? 
  • Wat is de totale prijs en wordt er een vast bedrag of een richtprijs afgesproken?
  • Zijn andere werken besproken die niet in de offerte staan?
  • Brengt de ondernemer (eventuele) extra kosten in rekening?
  • Via welk middel moet je betalen en binnen welke tijd moet de betaling gebeuren?
  • Moet je een voorschot betalen? Zo ja, hoeveel?
  • Zijn de kosten en btw apart vermeld?
  • Heb je recht op een korting?

4: Extra garantie: 

  • Wat gebeurt er als de ondernemer failliet gaat?
  • Heb je een extra garantie? Zo ja, hoe is die geregeld? (bouwgarantie)

5: Tijd van de opdracht en voorwaarden

  • Wanneer begint en eindigt de opdracht?
  • Zijn er algemene voorwaarden en zijn die al gegeven? Zijn er nog andere voorwaarden?
  • Lees de voorwaarden goed na, ondernemers proberen je hier soms mee te misleiden.

6: Geschilbeslechting

  • Is de ondernemer aangesloten bij een geschillencommissie (Hier kan je een klacht indienen over een product of een dienst van het bedrijf. Zij zullen dan adviseren, bemiddelen of een uitspraak doen)?
  • Is de ondernemer aangesloten bij een brancheorganisatie (Dit is een organisatie die zich inzet voor de belangen binnen een bepaalde bedrijfstak en de deelnemers een gezamenlijke stem geeft).

7: Geldigheidsduur van de offerte

Vanaf wanneer en tot wanneer is de offerte geldig?

8: Ervaringen met het bedrijf:

  • Zoek naar recensies en ervaringen met dit bedrijf en de personen van dit bedrijf.
  • Bij enige vorm van twijfel raden we je aan om geen overeenkomst te sluiten.

Zet je handtekening pas op de offerte als je het 100 % zeker weet. Vanaf het moment dat je jouw handtekening zet geef je toestemming en ligt de overeenkomst vast. Je moet dan de diensten die in de offerte staan laten uitvoeren en vergoeden.

Indien 1 of meerdere van bovenstaande zaken niet aanwezig zijn in de offerte. Contacteer dan zeker de ondernemer. Let er ook op dat offertes niet voor altijd geldig blijven. In andere gevallen zal je ze al binnen enkele dagen moeten tekenen. Dit varieert natuurlijk per ondernemer.

Dak laten reinigen: moet ik betalen voor een offerte?

Dakreiniging offertes zijn altijd gratis en volledig vrijblijvend! Vergelijk via onderstaand formulier vrijblijvend offertes van gespecialiseerde dakreinigers en bespaar zo geld.

Wil je dat je dak er weer een stuk schoner uitziet, via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend offertes voor dakreiniging. We brengen je in contact met de beste vakmannen in jouw regio om je dak te laten reinigen, zodat je vrijblijvend prijsvoorstellen ontvangt en hun offertes onderling kan vergelijken.

Ontvang je graag persoonlijk advies en offertes op maat?
Vind de juiste specialist in jouw buurt
arrow Ontvang offertes
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Veelgestelde vragen
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker
Ontvang offertes