Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Daken - Gevels - Schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in ZelzateDit is een schoorsteen van een houtkachel van een woning van de jaren 50-60 dat ik recent heb aangekocht. Deze is nu wel dichtgemaakt met wol.
DakwerkenDakwerken voor een woning in LauweIk zoek een offerte voor het vervangen van onderdak , goten en dakbekleding. Ik wens ook ramen bij te steken. Het huidige dak bestaat uit dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70. Werken zo dringend mogelijk.
DakwerkenDakwerken te MolenstedeIk wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in GenkIk zoek een offerte voor het reinigen en voegen van de gevel. Halfopen woning. Dit deel is gebouwd in de jaren 70. Vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in AntwerpenDit is voor een halfopen woning. Ik zoek hier een offerte voor de voor en zijgevel die opnieuw moeten worden gevoegd en hersteld. Gebouw van 1930. Gevels in vrije gevelsteen.Gebouw heeft een jaar leeggestaan.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelreiniging voor een woning in ZoerselDit is een woning met slaapkamer onder het dak. Vooral een gevel moet tegen vocht worden ingespoten. Voor de rest moeten alle gevels gereinigd worden. Gevels in vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelreiniging voor een woning in MechelenDit is voor een woning in vrije gevelsteen. Eventueel zouden de buren hierdoor ook meedoen. Dit zijn woning van de jaren 20. Liefst na 17u contact opnemen.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelreiniging voor een woning in HerentalsGevelreiniging voor de voorgevel van een vrijstaande woning van de jaar 50. Gevels in vrije gevelsteen. De steen is wel heel poreus en kan niet gezandstraald worden. Ook een blauwe steen.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in GentIk zoek een offerte voor het opvoegen van de gevel. Ook zou ik de optie wensen te bekijken om de gevel te bekleden ofwel een steentje voor te zetten. Geen idee hou oud de woning is.
Ontmossen van dakenOntmossen van dak te St. NiklaasIk ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1949.
Ontmossen van dakenAanvraag Ontmossen van daken te MeulebekeWij zoeken offertes voor het ontmossen van ons dak, wij hebben een hellend pannendak, wij kennen de grootte van het dak niet precies, ons dak werd nog nooit gereinigd, onze woning werd in 1997 gebouwd, wij zijn eigenaars van onze woning..
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelreiniging rijwoning 50m2 MortselVoor mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Reinigen van een rijhuis van 1956, opp. +50m², kan ergens in 2018.
Schoorsteenvegen / schouwvegenAanvraag Schoorsteenvegen te HuldenbergWij zoeken offertes voor schouwvegen, wij hebben een schouw met 1 kanaal, onze shouw is verbonden met een houtkachel.
Schoorsteenvegen / schouwvegenAanvraag Schoorsteenvegen te Sint-PauwelsWij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, de schoorsteen is verbonden met een pelletkachel.
Dakwerkendakwerken voor een woning in TieltMomenteel ligt er op de uitbouw van ons huis een dak van ongeveer 70m2 bekleed met dakpannen. Door de beperkte hellingsgraad is dit echter niet ideaal waardoor wij af en toe water binnen krijgen. Wij zouden dan ook graag dit dak volledig vernieuwen in een ander materiaal dan dakpannen en eventueel ook graag isoleren. Het huis dateert van rond de 1960.
Schoorsteenvegen / schouwvegenAanvraag Schoorsteenvegen te HuldenbergWij zoeken offertes voor schouwvegen, wij hebben een schouw met 1 kanaal, onze shouw is verbonden met een houtkachel.
Schoorsteenvegen / schouwvegenAanvraag Schoorsteenvegen te Sint-PauwelsWij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, de schoorsteen is verbonden met een pelletkachel.
Ontmossen van dakenOntmossen van een dak voor een woning in HoeseltGraag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend zadeldak met leien, vrijstaand huis van 1996, opp. +180m², wanneer is aan de offerte. Werken voor in maart.
DakwerkenDakwerken voor een woning in DeurneIk zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe roofing en isolatie op een plat dak. Dit is een gebouw van orgineel de jaren 70.
Gevelrenovatie, gevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in HerentIk heb een vrijstaande woning met gevel in vrije gevelsteen. 8 jaar gelden zijn ze wel ooit geschilderd geweest. Ik zoek een offerte voor het reinigen van de gevel. Dit is een woning van 43 jaar oud. Mogelijk wel vochtproblemen in de gevel.

Meer voorbeelden