Lead generatie systeemBobex is al sinds 2000 dé Europese marktleider op het vlak van online lead generatie.

Wij zorgen ervoor dat geïnteresseerde klanten u vinden. Vergeet die vervelende telefoontjes naar ongeïnteresseerde prospects. Bobex biedt u een uniek systeem voor het aantrekken van nieuwe zakelijke opportuniteiten. Verhoog uw omzet, verlaag uw marketingkosten en laat uw zaak groeien.
Onze dienst richt zich zowel op de KMO, als op de grote bedrijven en de freelancers. Ontvang nu offertaanvragen van klanten die op zoek zijn naar uw diensten en klaar staan om ook effectief te kopen.


Voorbeelden van leads in uw sectorMaak hier een selectie:
 


Getuigenis:

"Via de Bobex marktplaats komen we dagelijks in contact met tientallen nieuwe klanten en kunnen we langetermijn relaties met hen opbouwen"

Antwerp Driving Services is sinds juni 2005 ingeschreven op de Bobex website. In februari 2007 ontving het transportbedrijf reeds 677 offerteaanvragen binnen hun sector, en beantwoordden zij reeds 317 keer met een voorstel op maat.

Volgens Jacqueline Plompen van ATS: "Sinds onze inschrijving haalden wij via Bobex reeds tientallen nieuwe klanten binnen. Dit stelt een extra omzet van een paar duizenden euros voor. Daar tegenover staat een jaarlijks lidmaatschap van slechts een paar honderd Euro. Onze investering op Bobex was dus snel terugverdiend."


Bobex RSS feed(RSS)

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ontmossen daken Ontmossen daken Hellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
Vochtbestrijding Vochtbestrijding We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Betaalterminal Betaalterminal Graag een andere betaalterminal voor in het kapsalon. We werken nu via KBC. Offertes voor Bancontact enkel, huur/kopen mag beide in de offerte.
Ramen, deuren en beglazing Ramen, deuren en beglazing Ik heb momenteel een voordeur in hout. Deze klemt enorm bij hoge temperaturen en bij vochtigheid. Vandaar de wens naar een nieuw voordeur. Nieuw materiaal is nog onzeker. Het huis is van de jaren 30.
Dakwerken Dakwerken We hebben een plat dak met roofing. De dakgoot moet bekleed worden op 2e verdieping in pvc of aluminium in licht grijs, over de volledige lengte van het appartement en over de lengte van straat 18 m dan schuine hoek 3 m en dan de andere straat 10 m.
Coca-Cola automaat Coca-Cola automaat Ik zoek een offerte voor een Coca-Cola automaat voor een 40-tal medewerkers. Nu halen we dit gewoon in de winkel. Graag een automaat met betaalfunctie. Laten bijvullen of zelf doen mag beide in de offerte.
Betaalterminal Betaalterminal Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, enkel voor bankkaarten. Dit is voor een uitzendbureau (studenten kopen materialen aan om hun studentenjobs te kunnen uitvoeren). Momenteel werken wij met cash geld maar dit is niet zo praktisch voor studenten.
Ventilatiesysteem Ventilatiesysteem Ik zoek een ventilatiesysteem voor in ons huis, bouwjaar rond 1900. Ik doe een volledige renovatie, dus misschien best type D? Graag info/offerte hierover.
Betaalterminal Betaalterminal Ik wil een andere mobiele terminal voor mijn krantenwinkel. Ik ben nu bij Payworld. Graag offertes voor enkel Bancontact, via wifi.
Betaalterminal Betaalterminal We zoeken 5 andere betaalterminals voor onze scholen (volwassenonderwijs). We zijn nu bij Atos. Graag offertes voor enkel Bancontact, kan zowel met wifi als kabel.
Gevelwerken Gevelwerken We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Vochtbestrijding Vochtbestrijding Ik zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Koffiemachine Koffiemachine Koffieautomaat gezocht voor de klanten. Ik schat dagelijks een 10-tal mensen. Graag zowel huur- als aankoopoffertes. Indien mogelijk ook andere warme dranken.
Multifunctionele printer Multifunctionele printer Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een multifunctionele printer die verbinding kan maken met twee verschillende computers. Printen, scannen en faxen. Ter vervanging van defecte.
Schoorsteenvegen Schoorsteenvegen Onze houtkachel is 8 à 10 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. We zoeken nu een schoorsteenveger. De woning is van de jaren 90.
Aankoop of huur van database Aankoop of huur van database Ik zoek een database met namen en e-mailadressen van personeelsverantwoordelijken of HR managers, maakt niet welke sector, enkel private bedrijven in België. Dit is voor een klant van mij.
Ramen, deuren en beglazing Ramen, deuren en beglazing Ik wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Gevelwerken Gevelwerken Voor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
Badkamer - sanitair Badkamer - sanitair Nieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
GSM operatoren voor particulieren GSM operatoren voor particulieren Het gaat om 3 sim-kaarten, onbeperkt bellen en 4G. Ik ben nu bij Base.
Webdesign (website design) Webdesign (website design) Ik wil graag een bestaande website aanpassen, het gaat om een informatie website. Wij betalen nu 300 euro per maand en willen daar graag onder.
GSM operatoren voor particulieren GSM operatoren voor particulieren Ik zoek een nieuw abonnement. Momenteel ben ik bij Telenet, ik heb een Kong abonnement. Ik wens tarieven te vergelijken.
Waterverzachter Waterverzachter waterverzachter om de verkalking tegen te gaan. Gebruik van zowel regenwater als leidingswater. Aansluitingen onderaan de trap op het gelijkvloers. 4 mensen dagelijks gebruik.
Veranda, pergola, orangerie Veranda, pergola, orangerie We willen een carport aangebouwd aan de woning. Geen voorkeur voor het materiaal. Graag plaats voor twee wagens. De werken zijn voor tegen het einde van het jaar.
Betaalterminal Betaalterminal Dit is voor een bedrijf in oprichting, een broodjeszaak. We zouden starten binnen twee maanden. Graag een huurofferte. Toegang tot enkel internetlijn.
Betaalterminal Betaalterminal Graag offertes voor het huren/kopen van een betaalterminal voor mijn koffiebar in opstart. Enkel Bancontact, wifi is er.
Koffiemachine Koffiemachine Ik wil een koffiemachine voor mijn klanten in het kapsalon. Dit is voor ongeveer 20 mensen per dag. Geen idee of er waterleiding is.
Coca-Cola automaat Coca-Cola automaat Wij wensen huur- en aankoopoffertes te vergelijken voor een Coca-Cola automaat. Wij zouden de automaat binnen plaatsen, hier zouden dagelijks een 10-tal personen gebruik van maken.
Waterverzachter Waterverzachter We hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Veranda, pergola, orangerie Veranda, pergola, orangerie Offertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Zonnepanelen Zonnepanelen Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Waterverzachter Waterverzachter waterverzachter voor een rijwoning in Antwerpen. Aansluitingen aan de voordeur gelijkvloers. Gebouw van 1970. Leidingen deels vervangen.
Aankoop of huur van database Aankoop of huur van database Wij willen een e-mailcampagne doen met een telefonische follow-up gericht naar elektriciens en ontwikkelaars van bouwprojecten (architecten, vastgoedontwikkelaars, bouwpromotoren,...). Dit is voor heel Limburg.
Track & Trace Track & Trace Dit is voor een taxibedrijf. Momenteel gaat het om één wagen, later eventueel een tweede. Ik zoek een systeem voor zowel ritregistratie, het bijhouden van opdrachten als een anti-diefstalsysteem.
Kopieermachines Kopieermachines Dit is voor een groothandel. Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een alleenstaand toestel, om prijzen te vergelijken.
Veranda, pergola, orangerie Veranda, pergola, orangerie Ik wil een veranda voor aan mijn huis. Het gaat om een oppervlakte van 32m². Graag aluminium profielen met dubbel glas en voor het dak hoogrendementsglas, zonwerend. Het huis is meer dan 10 jaar oud.
Opstijgend vocht behandeling Opstijgend vocht behandeling Probleem met opstijgend vocht en de verf komt af de muur. Sinds enkele maanden problemen. Te bellen vanaf 14u.
Tankkaart Tankkaart Ik ben zelfstandige en zoek een tankkaart voor drie voertuigen: een diesel bestelwagen en twee personenwagens op benzine. Ik ben vooral actief in en rond Vlaams-Brabant.
Waterverzachter Waterverzachter Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Zonnepanelen Zonnepanelen 5.400k Wh verbruik maar er is nu een warmte pomp geïnstalleerd voor het zwembad dus verbruik kan mogelijk nog stijgen. plaatsing op een epdm rubberen dak van 1994.
Ontmossen daken Ontmossen daken Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een hellend pannendak met een opp. van 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1998.
Dakwerken Dakwerken Mijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Vochtbestrijding Vochtbestrijding Ik ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
Ontmossen daken Ontmossen daken Hellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
Ventilatiesysteem Ventilatiesysteem Onze woning is net gerenoveerd, maar er zijn fouten gemaakt waardoor er geen goede ventilatie is. We willen graag nog een type D ventilatiesysteem plaatsen in 2 tot 5 ruimtes om dit op te lossen.
Veranda, pergola, orangerie Veranda, pergola, orangerie Ik zoek een offerte voor een overkapping. Dak van glas of polycarbonaat. Liefst in hout. Werken eventueel nog deze zomer indien het binnen het budget past.
Gevelwerken Gevelwerken Achtergevel hoofdgebouw & zijgevel aanbouw isoleren. De gevels zijn wel geschilderd. De woning werd gebouwd in 1945. Liefst bellen na 18u.
Waterverzachter Waterverzachter Dit is voor een rijwoning. We merken vooral een probleem met verkalking . Vier appartementen waarvan gemeenschappelijke aansluiting op het gelijkvloers. We zouden nu graag eerst een offerte voor een waterverzachter voor een appartement later eventueel meer afhankelijk van de prijs. Gebouw van 1890 maar volledig gerneoveerd in 2004. Beste bellen na 18u.
Koffiemachine Koffiemachine Koffiemachine voor in een kapsalon. Gericht op de klanten: 10-20 per dag. Liefst koffiebonen.
Opstijgend vocht behandeling Opstijgend vocht behandeling We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Waterverzachter Waterverzachter Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
Dakwerken Dakwerken Graag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
Ventilatiesysteem Ventilatiesysteem Door een aantal vermoedelijke koudebruggen heb ik in twee slaapkamers aan de oostkant af en toe vocht in de hoeken tot op 150 cm van de grond. Dit is een gesloten bebouwing van 2007 die verhuurd wordt.
Alarmsysteem Alarmsysteem Ik wil een alarmsysteem voor mijn pand en werkplaats. Welk systeem weet ik nog niet precies, liefst iets te volgen via smartphone. Bouwjaar van het pand 1988, grondopp. 700m². Liefst contact via email.
Tankkaart Tankkaart Offertes gezocht voor een tankkaart voor een bestelwagen, diesel. Dagdagelijks vooral actief in Benelux. Soms Frankrijk en Duitsland.
Schoorsteenvegen Schoorsteenvegen Ik denk dat er vogelnesten in de schoorsteen zitten. Ik hoor veel lawaai tot in mijn dampkap, dus ik zou die nesten willen laten verwijderen en meteen een algemene reiniging laten doen van de schoorsteen.
Frankeermachine Frankeermachine Graag ontvang ik huur- en aankoopoffertes voor een frankeermachine, voornamelijk voor binnenlandse post (20% buitenlands). Het gaat om normale post en aangetekende brieven.
Alarmsysteem Alarmsysteem Dit is voor een halfopen woning met drie bouwlagen. We dachten aan camerabewaking zowel binnen als buiten. Liefst met bedrading.
Zonnepanelen Zonnepanelen zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. Ook is er een plat dak maar ik denk dat het hellend dak meest geschikt is. Woning van de jaren 80. Beste belle namiddag of na de kantooruren
Voertuiglokalisatie Voertuiglokalisatie Graag een track & trace offerte voor 5 vrachtwagens. Wij rijden altijd in België.
Vochtbestrijding Vochtbestrijding We hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
Waterverzachter Waterverzachter We hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Aankoop of huur van database Aankoop of huur van database Dit is voor een bouwbedrijf. We zoeken een offerte voor een database van schrijnwerkerbedrijven in het noorden van Frankrijk. Dit voor een mailingsactie.
Betaalterminal Betaalterminal Ik wil een toonbankterminal voor mijn kapsalon. Graag huur- en aankoopoffertes, enkel Bancontact, liefst via wifi. Via e-mail voorstel aub.
Badkamer - sanitair Badkamer - sanitair We zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Coca-Cola automaat Coca-Cola automaat Voor ons bedrijf zoeken we een frisdrankautomaat. We zijn met ongeveer 50 medewerkers. Graag iets met betaalfunctie (maar zonder winst voor ons) en om te laten bijvullen.
Koffiemachine Koffiemachine Ik zoek een koffiemachine voor in de horecazaak. Er is een waterleiding. De zaak start op 1 mei. Aantal personen is moeilijk te zeggen,er is hier een fietsroute.
Betaalterminal Betaalterminal We zijn actief als verhuurbedrijf van bestelwagens. We wensen een mobiele terminal die we ook op de baan kunnen gebruiken.We zijn gestart in januari. Gebruik van enkel bankkaarten.
Koffiemachine Koffiemachine Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij zijn met 2 personen maar wensen ook koffie aan te bieden aan onze klanten, dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
Dakreiniging Dakreiniging We willen ons dak laten reinigen. Het gaat om een hellend leiendak, opp. +/- 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1967 (dak is van 1998 dus geen asbest).
Zonnepanelen Zonnepanelen Ik zoek een offerte voor het verbruik van , volgens de laatste rekening , 3948 kw. Hellend dak met zuidelijk gerichte bestaande uit dakpannen. Woning van 1975, momenteel reeds panelen van zonneboiler. We gaan we wel een onderdak leggen.
Betaalterminal Betaalterminal Dit is voor een horecazaak. voetbalcafetaria . Aansluiting op internet. Momenteel een betaalterminal maar we zoeken andere leverancier.
Zonnepanelen Zonnepanelen Licht hellend dak van 28° in dakpannen, oostelijke gericht. Woning momenteel in aanbouw maar de woning is reeds winddicht. Nu een verbruik van 3500kw in huidige woning. Architect schat op 3750kw piek verbruik .
Waterverzachter Waterverzachter We hebben enorm veel last van kalk in het water. Aansluiting op het gelijkvloers. We zijn met 4 in de woning. Woning van 1950.
Tankkaart Tankkaart Zelfstandige in hoofdberoep. Tankkaart gezocht voor diesel personenwagen. Vooral actief in Vlaams-Brabant en Limburg.
Meer voorbeelden