Speciaal drukwerk - Antwerpen

Bobex helpt u bij het zoeken naar speciaal drukwerk in Antwerpen.

Leverancier - AntwerpenHieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Projectnaam Beschrijving
Speciaal drukwerk Drukken van geboortekaartjes Ik ben op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van geboortekaartjes, recto-verso, afmetingen: 25cm x 12,5cm (geplooid). Bedrukt in CMYK-kleuren. Eventueel wat voorstellen wat betreft de geschikte papierdiktes (200 à 250g?). Materiaal is beschikbaar op eigen pdf/X-1a. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Antwerpen. Graag een prijsofferte voor het bedrukken van zowel 100 - 150 als 200 stuks. Met dank.
Speciaal drukwerk Bedrukken van papieren lintmeters Graag een offerte voor het bedrukken van papieren lintmeters met daarop een boodschap gedrukt. We zouden een prijs willen voor 50.000 exemplaren recto bedrukt en een tweede prijs voor recto/verso-druk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant die al vroeger met ons gewerkt heeft, offerte versturen per email. Dank u.
Speciaal drukwerk Infobrochure drukken Wij zoeken een drukker voor een brochure: 48 p. + 4 p.cover. Binnenwerk in zwart, maco mat 115gr cover in 2 pantone kleuren, maco mat 150gr. plooien, nieten, schoonsnijden. Digitaal aangeleverd, klaar voor druk. 400 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw prijsofferte voor dit drukwerk.
Speciaal drukwerk Sticker met logo Wij zijn op zoek naar iemand die ons logo kan drukken op een sticker van 50mm op 30mm. Dit op zwarte en/of witte ondoorzichtige achtergrond.
Speciaal drukwerk Drukwerk stickers met logo Wij willen graag stickers laten maken van ons duiveltje (logo), indien mogelijk een offerte met uw beste prijs voor rechthoekige (9 x 13 cm) en voor ronde (diameter 9 cm) stickers, ik neem aan dat de prijs per stuk varieert naargelang het aantal? Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2009: Bedankt voor uw prijs offerte voor een 1.000-tal exemplaren + voorbeeldontwerp.
Speciaal drukwerk Vloerstickers Graag had ik een prijs gekregen voor het maken van 100 vloerstickers, 1 versie, semi-permanente lijmlaag (eenvoudig te verwijderen), speciale antislip toplaag, contourgesneden per sticker, 2 kleuren recto (geel en zwart). Afmetingen: 750 x 750mm. Bobex commentaar 23/09/2008: Tweede offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk Kalenders 2009 Wij zijn op zoek naar staankalender Tri-mini 20 met standaardcover en binnenwerk met reclameopdruk. 2 versies met een ander logo Aantal: ongeveer 105 per versie. Kalendarium NL/FR formaat 180 x 110 mm met een reclameruimte van 45 x 110 mm; afwerking snijden, biegen en vouwen van staander, snijden, verzamelen, ponsen en sluiten van witte wire-o + datumaanwijzer met rood venster druk = recto 1 kleur zwart en de andere versie = recto pms 2757 Bobex kwaliteitscontrole, op 02/06/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte opgave en deze klant een catalogus te bezorgen.
Speciaal drukwerk Vlag Migratie Route Eén vlag met Migratie Route voor een nieuwe productie van ons productiehuis. Deze in 3-draads glanspolyester van 115gr/m2, vlaggendoek formaat 100 cm op 150 cm. Dient enkel omgezoomd te worden, geen verdere afwerking! Bobex kwaliteitscontrole, op 14/03/2008: Locatie: Antwerpen. Bedankt voor uw prijs opgave.
Speciaal drukwerk Drukken stickers Wij zoeken een 250 stickers te laten bedrukken met onze teamlogo en dit zou op een pods (plastic) gekleefd moeten worden. Ongeveer 6 x 5 cm (wat bedrukken toelaat en afmeting ontwerp. Bobex commentaar 24/01/2008: Vierde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie bijlage. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk Drukken wenskaarten Ik wens van toegeleverde foto's (.jpg) dubbele, geplooide wenskaarten (blanco binnenzijde) te laten drukken in een oplage van ca. 100 wenskaarten per foto. De bedoeling is om deze wenskaarten te verkopen tvv van een weeshuis. Ik verneem ook graag of er een mogelijkheid bestaat om dmv reclame, bijvoorbeeld toevoeging van het logo van uw bedrijf op de achterzijde van de kaart, een korting te kunnen bekomen voor dit goede doel initiatief. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 24/01/2008: Bedankt voor uw summiere offerte met verschillende opties / voor verschillende oplages.
Speciaal drukwerk Aanmaak van vlaggen & banners Voor sponsordoeleinden wens ik 4 vlaggen / banners te laten maken. Afmetingen & materiaal in onderling overleg te bepalen denk momenteel aan 200 op 90 centimeter. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2007: Indoor gebruik: seminars & evenementen. Bedankt voor uw prijs offerte.
Speciaal drukwerk Drukken jaarboek Als laatstejaars wilden we graag onze herinneringen van de vorige jaren bundelen in een jaarboek. Het ontwerp is helemaal klaar nu enkel nog een drukker vinden. We zouden ons jaarboek het liefst in kleur willen aanbieden maar we hebben wel maar een beperkt budget. Het is een pakket van ca. 80 pagina's foto's en tekst en hiervan hebben we ca. 40 exemplaren nodig. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 29/05/2007: Bedankt voor uw prijsopgave voor 40 en voor 50 exemplaren. Bedankt voor uw prijs offerte.
Speciaal drukwerk Belettering van voertuigen Het betreft het beletteren van voertuigen. Maken van 3 banners. Bobex commentaar, op 11/05/2007: Vierde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerteopgave.
Speciaal drukwerk Digitaal drukken van vouwtenten Digitaal drukken van vouwtenten, 1 opdruk is al gauw 2,20m op 80cm. Ze moeten UV en waterbestendig zijn. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 12/02/2007: Zie URL die u verder in de offerte aanvraag op Bobex terugvindt voor voorbeelden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Meer voorbeelden

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist