Relatiegeschenken - Oost-Vlaanderen

Bobex helpt u bij het zoeken naar relatiegeschenken in Oost-Vlaanderen.

Leverancier - Oost-VlaanderenHieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Projectnaam Beschrijving
Relatiegeschenken Buffs voor zomerrit Wij willen 1500 buffs aankopen voor onze zomerrit, met 2 reclamebedrukkingen, liefst geel met rode bedrukking, om gratis weg te geven als gadget bij de organisatie van onze 12e zomerrit. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/06/2009: Deze klant is gelegen in regio Aaigem. Bedankt voor uw voorstel.
Relatiegeschenken Bedrukken jeneverglaasjes Het bedrukken van jeneverglaasjes met het company-logo. Wij beschikken over de glaasjes. Het logo moet doorzichtig zijn en op dezelfde hoogte en grootte als de naam Peterman gedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/08/2008: Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken Design aansteker - individueel verpakt Wij zijn producent/groothandel van bio haarden en zoeken design aanstekers om te verkopen als totaal pakket. Max. lengte: 36cm (incl. verpakking). Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 29/05/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte voor min. 500 stuks (starthoeveelheid) met 1 staal.
Relatiegeschenken Sleutelhanger, enkel systeem zonder hanger Wij zijn producent van kunststof wijnkurken. Wij zouden met onze eigen kurk graag een sleutelhanger maken. In deze kurk kan gemakkelijk iets ingedraaird worden (cfr ontkurken fles). Wij zijn dus op zoek naar een sleutelhangersysteem, zonder hangertje. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/02/2008: Bedankt voor uw creatief voorstel voor 2.500 exemplaren.
Relatiegeschenken Bedrukken van bierglazen Als brouwvereniging wensen wij onze eigen glazen aan te kopen met daarop ons logo gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/12/2007: Graag uw prijsofferte met een duidelijke omschrijving (of foto) van het product.
Relatiegeschenken Wegwerpaanstekers als gadget Wij zijn op zoek naar een gadget ter promotie van een muziekgroep. We hadden gedacht aan wegwerpaanstekers. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 21/03/2007: Offerteaanvraag van een platenfirma. Locatie: Gent. Bedankt voor uw prijs opgave voor 500 stuks.
Meer voorbeelden

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist