Promotiemateriaal - Antwerpen

Bobex helpt u bij het zoeken naar promotiemateriaal in Antwerpen.

Leverancier - AntwerpenHieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Projectnaam Beschrijving
Promotiemateriaal - 500 zwarte plastieken balpennen met ons logo (wit en rood)
Promotiemateriaal Sportzakken met Logo Een sportzak kleur zwart of grijs met misschien rode accenten bedrukt met een logo met daaronder de naam van de club. Bobex kwaliteitscontrole: De zak moet bestaan uit een hoofdcompartiment en een aparte opberging voor sportschoenen (liefst onder het hoofdcompartiment). Bedankt voor uw prijsvoorstel voor 100 zakken.
Promotiemateriaal Plexi sleutelhangers Wij willen ronde plexi sleutelhangers aankopen, recto en verso bedrukt (resp 3 en 2 kleuren), 3 x 2500 stuks (3 versies). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen in de regio Antwerpen. U kan uw prijsofferte doorsturen via de Bobex-site.
Promotiemateriaal Ballonnen Wij zoeken een leverancier van ballonnen: deels om uit te delen, deels om op te blazen met gas. Bobex kwaliteitscontrole, op 04/06/2009: De klant heeft deze balonnen nodig tijdens een feestmarkt. Bedankt voor uw prijsopgave voor 5.000 balonnen.
Promotiemateriaal Bedrukte koffietassen Wij wensen 50 witte koffietassen, bedrukt met ons logo. Tevens gewone glazen bedrukt met ons logo (zelfde aantal). Bobex kwaliteitscontrole, op 29/04/2009: De klant wil deze tassen en glazen dagelijks gebruiken op kantoor. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal Houten gadgets Wij zijn op zoek naar houten gadgets om op onze Algemene Vergadering af te geven. Deze zijn bedoeld voor mensen die al wat ouder zijn, dus liefst geen speelgoed voor kinderen. Bobex kwaliteitscontrole 01/08/2007: klant in een VZV dat prive-boseigenaars helpt om hun bos te onderhouden. Zoekt een relatiegeschenk voor Klanten, ouderdom vanaf 35 jaar en ouder, zijn graag met hun bos bezig (dus bv. een kompas)
Meer voorbeelden

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist