Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist


Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Regio Beschrijving
Waterverzachter / Waterontkalker Limburg oplossing voor hard water; woning in sint-truiden
We hebben enorm veel last van hard water en zoeken hievoor zoeken we nu een oplossing. 2 mensen dagelijks gebruik van het water.
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal voor een zelfstandige in kortirijk
Dit is voor deur aan deur verkoper, eerst huren en vervolgens eventueel aankopen. Graag een prijs voor zowel enkel bankkaarten als bank en visa kaarten.
Ontmossen van daken Oost-Vlaanderen Ontmossen van een dak in Drongen
Het is een pannendak van 1989. groene bollen mos en wit groen beslag. vooral aan de voorkant, achterkant is bedekt met zonnepanelen. 120-130m².
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtprobleem in Deurne: graag offertes
Wij hebben vocht op verschillende plaatsen. Zowel bovenaan als van onderen. We zouden graag een offerte krijgen. We zien vooral vocht in achterste muur en vlak onder dak op bovenste verdieping.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dak vervangen voor een woning in Temse
Het dak zou moeten worden vernieuwd en er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is ook onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel nog originele pannendak van de jaren 70.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vocht in badkamer van vrijstaande woning te Wemmel
Het betreft een alleenstaande woning uit de jaren '50 waar in de kamers schimmel voorkomt op de muren. Zowel aan de plinten als achter kasten. Dit is een woning dat we verhuren. Dit is de badkamer op het gelijkvloers. Sinds enkele weken problemen en breid uit naar meerde plaatsen.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
zonnepanelen te plaatsen voor een appartement dat elektrisch verwarmt via een accumulator. Plaatsing waarschijnlijk op een hellend dak van boven het appartement in dakpannen of een roofing dak van de garage's.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen op een Frans dak in bosrijk gebied
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen op een Frans dak. Het dak is 25 jaar oud en er liggen dakpannen op. Het is wel een bosrijk gebied.
Isolatie Vlaams Brabant spouwmuurisolatie voor een woning in Oud Heverlee
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. Gebouw van 1958. spouw nog nooit bekeken.
Vochtbestrijding Antwerpen opstijgend vocht , woning in Sint Katelijne Waver
Dit is een vrijstaande woning dat ik verhuur met vermoed ik een probleem met opstijgend vocht in de binnenmuren. Vooral op de nieuw bepleisterde muren, de woning is orgineel van de jaren 60. Het huis is momenteel wel al verhuurd.
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtbestrijding Rumst - Natte kelder en kruipkelder
We zitten met een natte kelder. Het is deels een gewone kelder en deels een kruipkelder. De muren zijn nat en de kelder is in het algemeen vochtig. Het gaat om ongeveer 15m².
Ramen, deuren en beglazing Limburg Offerte-aanvraag: 2 PVC schuiframen voor plaatsen
Voor mijn huis wil 2 nieuwe PVC schuiframen laten zetten.
Graag zo snel mogelijk.
Badkamer - sanitair Vlaams Brabant Offerteaanvraag Douche vergroten + tegels vervangen
We willen onze douche groter maken en de bestaande tegels rond het bad veranderen.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant 2 schuifdeuren plaatsen in appartementsgebouw
Zou u mij een offerte kunnen maken voor 2 schuifdeuren (2m10 x 1m40). Ik ga een appartementsgebouw kopen. Mijn vader is momenteel eigenaar van dit gebouw gelegen in in Landen.
Het gebouw bestaat uit 2 appartementen op het eerste en tweede verdiep. Wij zijn verplicht om voor elk appartement een terras tegen de achtergevel te bouwen (stalen constructie op poten).
Voor de toegang tot de terrassen zullen de vensters uiterst rechts op de achtergevel moeten omgebouwd worden tot schuifdeuren/ramen.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant Offertevergelijk: Raamdeur met ventilatierooster laten plaatsen
1 raamdeur; akoestisch geïsoleerd of driedubbele beglazing; mogelijkheid om open te draaien en te kiepen; met een ventilatierooster; grootte van muurframe waar het in moet komen: ca. 232 cm op 90 cm prijs graag met installatie inbegrepen en duiding hoeveel het materiaal/de plaatsing kost; plaatsing voorzijde appartementsgebouw 2e verdieping (terraskant)
Gevelrenovatie, gevelwerken Antwerpen Offerteaanvraag Gevel bekleden met crepi in Bornem
Ik wil mij gevels bekleden met crepi. Mijn huis is een halfopen bebouwing. De woning is gebouwd in 1940. Wat kost crepi?
Isolatie Vlaams Brabant offerte dakisolatie voor een huis te Roosdaal
We hebben recent een huis gekocht. Het dak hiervan is helaas nog niet geïsoleerd. Het is een hellend pannendak van +- 60m². We weten wel niet of er al een onderdak aanwezig is.
Gevelrenovatie, gevelwerken Antwerpen Crepi plaatsen op rijhuis (offerteaanvraag)
Voor mijn huis wil ik crepi laten plaatsen op de voorgevel, het is een rijhuis van 20 jaar oud. De gevel is ongeveer +50m².
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen Ramen en deuren vernieuwen voor een huis in Gent
Wij zouden graag al onze buitenramen en deuren vernieuwen. Het huis werd in 1955 gebouwd. Graag zouden we een prijsofferte willen ontvangen voor het vervangen van 1 buitendeur en 4 ramen. Momenteel zijn dit houten ramen, maar we zouden graag horen wat de prijs is voor aluminium en PVC.
Zonnepanelen Limburg Zonnepanelen voor een weide in Neerpelt
Ik wil offertes vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een weide die zich op zo'n 60 m van de woning bevindt. De woning is een oude boerderij van de jaren 30, maar werd volledig vernieuwd. Ik wens voor zeker 10.000 kW aan zonnepanelen te plaatsen.
Dakwerken West-Vlaanderen Dakwerken voor een huis in Staden
Graag zou ik een offerte ontvangen voor het uitvoeren van dakwerken. We hebben momenteel een hellend leiendak, dat recentelijk vernieuwd is geweest, maar ik zou hier nu graag een dakkapel op laten zetten. Wanneer deze werken uitgevoerd moeten worden, is afhankelijk van de prijs. Het huis werd gebouwd in 1974.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant Ramen vervangen voor verbouwingen (Attenhoven)
Dit is in het kader van verbouwingen. Momenteel zijn er een 10-tal ramen in de woning. Later komen er wel bijbouwen bij eventueel. Woning van 1996 . Ik wens zeker pvc ramen te plaatsen.
Veranda, pergola of orangerie West-Vlaanderen Terrasoverkapping industriebouw in Blankenberge
Ik wens op de eerste verdiepinging van een industriebouw een terras te plaatsen van 13m op 3m. Ik wens dit te overkappen met een metalen of pvc- constructie met glas of met een polycarbonaten dak.
Isolatie West-Vlaanderen Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vocht onderaan muur , oude woning in Sint kruis
Problemen op binnenmuur in een woning van de jaren 30. 20 jaar geleden reeds geïnjecteerd maar we merken nu aan de onderkant opnieuw vochtproblemen.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vocht in slaapkamer van rijhuis te Oostende
Vocht in de muren. Er zit op de slaapkamer in eerste verdieping schimmel op de hoek van de slaapkamer. Dit is een plaats die uitsteekt. Dit is aan het plafond. woning van 1954.
Isolatie Vlaams Brabant Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Ventilatiesysteem Oost-Vlaanderen Ventilatiesysteem wegens koudebrug appartement in Gent
Door een koudebrug onder mijn appartement ontstaat er een grote zwarte schimmelplek. Ik zou graag ook de oorzaak laten aanpakken en de gevel impregneren. Ook het plafond in de badkamer hangt vol schimmelvlekken door gebrekkige ventilatie. Ik zoek dus offertes voor ventilatie in combinatie met het impregneren van de gevel.
Dakwerken Antwerpen Nieuw dak voor huis en paardenstal te Ravels
We willen dakwerken laten uitvoeren voor ons huis en de paardenstal. Het huidige dak met leien moet verwijderd worden en er moeten nieuwe dakpannen of platen op. Het gaat om ongeveer 100 m².
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtige scheidingsmuur (onderkant) op gelijkvloers
Onze scheidingsmuur is erg vochtig. Ik denk dat het door het grondwater, dus vermoedelijk opstijgend vocht. Het probleem is aan de onderkant van de muur op het gelijkvloers, maar ook wat van boven. De eerste tekenen waren er al een jaar geleden.
Opstijgend vocht behandeling Vlaams Brabant Optrekkend vocht in oude muren in Hoegaarden
We zoeken een vochtbestrijder voor het optrekkend vocht in onze muren. Ze zijn droog vanaf een halve meter hoogte, onderaan 15% vocht. De problemen zijn al meerdere jaren aanwezig. De woning is van 1933.
Ramen, deuren en beglazing Antwerpen Beste prijs voor tiental ramen en één buitendeur in hout
Wij zijn ons huis (bouwjaar 1990) aan het renoveren en willen nieuwe ramen in hout. Het gaat om één buitendeur en 11 ramen. We zouden graag de beste prijs vinden door enkele offertes te vergelijken.
Betaalterminal Oost-Vlaanderen Mobiele betaalterminal congres in juni
We zoeken een mobiele betaalterminal voor een congres dat 3 dagen duurt (3-5 juni). Het toestel moet Bancontact Visa en alle andere betaalkaarten aanvaarden. Er is wifi aanwezig.
Voertuiglokalisatie Henegouwen Geolokalisatie voor bouwbedrijf in Felluy
We hebben momenteel 16 voertuigen: vrachtwagens, een betonmixer en pompwagens. We zoeken een track-en-trace systeem, zodat we de voertuigen vanop afstand kunnen stilleggen alsook een systeem met ritregistratie. De voertuigen zijn in eigen beheer, maar worden wel geleased aan klanten.
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen Nieuwe ramen en schuifraam in pvc voor bijbouw (Klinge)
Ik wens nieuwe ramen voor mijn woning: vier ramen en één schuifraam. Ik heb een voorkeur voor PVC. We zijn momenteel een bijbouw aan het zetten, vandaar.
Spouwmuurisolatie Vlaams Brabant spouwmuurisolatie voor een woning in Diest
Dit is een woning van 1980. We hebben een spouw met reeds isolatie maar we hebben toen vastgesteld dat deze isolatie niet voldoende is. We zoeken nu iemand die kan komen nakijken of er mogelijkheid is om isolatie bij te plaatsen.
Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Vochtprobleem in kelder van vrijstaande woning (Melle)
Sinds een tijdje hebben we een probleem met water in de kelder. We dachten eerst aan een lek in een zinken waterbuis maar nu denken we dat het om opstijgend grondwater gaat. We zijn op zoek naar een vochtspecialist.
Zonnepanelen West-Vlaanderen Aanvraag Zonnepanelen te Veurne
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, het dak heeft een lengte van 20meter, wij verbruiken 7000-7500kW/jaar, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.
Zonnepanelen West-Vlaanderen Aanvraag Zonnepanelen te De Panne
Wij wensne offertes te ontvangen voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met tegekpannen, het dak meet ruw geschat 110m² in oppervlak, wij hebben 4 dakvensters in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Dakwerken West-Vlaanderen Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Isolatie Vlaams Brabant spouwmuurisolatie voor een woning in Oud Heverlee
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. Gebouw van 1958. spouw nog nooit bekeken.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Zonnepanelen voor 2 huizen in Gent en Stekene
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor bij mijn moeder en bij mezelf. Mijn moeder (in Stekene) verwarmt elektrisch en heeft een zeer groot plat dak, dus onbepekt, in functie van de behoefte. Is het meest dringende project voor de installatie van de zonpanelen. Bij mezelf (Gent) is het minder dringend en ik heb een hellend dak (45°) met Veluxen.
Coca-Cola automaat Oost-Vlaanderen Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint-Lievens-Houtem
Wij zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor een tiental mensen voor dagelijks gebruik. Alle opties staan open.
Isolatie Antwerpen Dakisolatie voor een rijwoning in Antwerpen
Wij zouden het dak van onze zolder willen laten isoleren. Dit is een volwaardige zolder van een rijwoning. Deze woning is onderverdeeld in appartementen, ik ben de eigenaar. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud en is bedekt met dakpannen. Ik weet niet wanneer het dak voor het laatst is vernieuwd.
Ventilatiesysteem Oost-Vlaanderen Ventilatiesysteem voor een een renovatie te Lochristi
Dit is een halfopen woning. In een ruimte zouden we dit terug gezonder te krijgen. Dit is een woning dat volledig gerenoveerd word. Woning van 1945-1946.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
Dit gaat over de woning van mijn zoon. Ikzelf regel de afspraken. Via de vloer komt er sinds twee jaar water via de vloer naar binnen.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant Voordeur en ramen dringend laten vervangen
Wij zouden 1 voordeur wensen te vervangen (dringend) en tegen eind dit jaar wensen wij de 4 ramen en nog is 1 deur te vervangen.
Spouwmuurisolatie Vlaams Brabant spouwmuurisolatie voor een woning in Diest
Dit is een woning van 1980. We hebben een spouw met reeds isolatie maar we hebben toen vastgesteld dat deze isolatie niet voldoende is. We zoeken nu iemand die kan komen nakijken of er mogelijkheid is om isolatie bij te plaatsen.
Waterverzachter / Waterontkalker Limburg waterverzachter voor een woning in As
Wij zijn nieuw met dit soort systemen, we zijn een huis aan het verbouwen en willen eigenlijk gewoon kijken wat dit inhoud en of het budgettair ook kan. Onze gezinssituatie zal nooit meer dan 3 personen zijn. Bouw origineel van de jaren 60. Leidingen worden vernieuwd. aansluitingen in de kelder.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vocht in badkamer van vrijstaande woning te Wemmel
Het betreft een alleenstaande woning uit de jaren '50 waar in de kamers schimmel voorkomt op de muren. Zowel aan de plinten als achter kasten. Dit is een woning dat we verhuren. Dit is de badkamer op het gelijkvloers. Sinds enkele weken problemen en breid uit naar meerde plaatsen.
Vochtbestrijding Limburg Vochtprobleem in kelder van 3-gevel te Hasselt
Bij harde regenval sijpelt water binnen door de bakstenen brikken. Probleem reeds enkel jaren aanwezig.
Ramen, deuren en beglazing Limburg Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas in Neerpelt
Omdat we binnenkort de muren van onze woning laten isoleren, zouden we ook de opties willen bekijken voor het vervangen van onze dubbele beglazing door hoogrendementsglas. We hebben 11 ramen, allemaal in hout.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Natte keldervloer door barst in kelder
We hebben een barst waar het grondwater uitkomt. Dit probleem is er al enkele jaren maar wil dit toch oplossen. Het huis zelf verhuur ik en is momenteel bewoond.
Ramen, deuren en beglazing Antwerpen Voordeur vervangen voor een woning in Kontich
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur. Ik wens het liefst een offerte voor een deur in pvc.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant PVC Ramen en voordeur vervangen voor een totaalrenovatie, gebouw in Baal
De helft van ons huis is vernieuwd maar de voordeur, drie grote ramen aan de voorkant en twee kleine ramen moeten vernieuwd worden. Liefst witte pvc zoals de rest van de woning. Graag Driedubbel glas met rolluiken en vliegramen.
Ramen, deuren en beglazing West-Vlaanderen Voordeur vervangen en nieuwe pvc ramen plaatsen
Voor mijn huis zoek ik nieuwe ramen en een voordeur. +5 ramen en één voordeur, nu nog houten. Liefst PVC dan, bouwjaar +10 jaar.
Vochtbestrijding Antwerpen Water komt door muren van kelder in Antwerpen
Er is vocht in de kelder van mijn dochter haar huis.
Het water lijkt door de muur te komen. Het kan geen lek zijn. Dit probleem is recent opgedoken, het huis zelf is gebouwd rond 1960-70.
Vochtbestrijding Antwerpen Grondwater in kruipkelder bij rivier
In onze kruipkelder hebben we last van grondwater. We wonen in de buurt van een rivier en denken dat het om grondwater gaat.
Poorten, deuren, hekken en afsluitingen Limburg Omheining / afsluiting plaatsen rond perceel
We hadden graag offertes gehad voor het plaatsen van een afsluiting/omheining.
Dakwerken Limburg Dakwerken voor een tuinhuis | Wellen
We hebben een nieuwbouw tuinhuis van ongeveer 8m op 5m50. We willen een zinken goot laten installeren met 1 afvoerbuis. Kan u hiervoor een offerte maken?
Dakwerken Oost-Vlaanderen Vervangen oude dakgoot
Betreft vervangen oude dakgoot 17m in zenk en ook een hanggoot in 17 meter zink. In totaal 34 lopende meter zink en 3x 5 meter afvoerpijp zink. Dit is een dakpannen dak. Woning gebouwd in de jaren 50.
Vochtbestrijding Limburg Vochtbestrijding voor een woning in Genk
Dit is voor een halfopen woning waar op de gelijkvloers op de zijgevel problemen merken. Gebouw reeds gezandstraald. Problemen zijn er sinds een maand of twee aanwezig. Gebouw origineel van 1968. Beste op te bellen door de dag maar woensdag tot vrijdag na 18u.
Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen vocht in berging van een appartement
Dit is voor een appartement dat ik huur. We hebben hier een vochtprobleem op een berging op de tweede verdieping. Vooral problemen aan een muur onder het dak. Probleem is recent ontdekt een maand geleden.
Veranda, pergola of orangerie Limburg Veranda voor een woning in Paal
Ik zoek een offerte voor een pvc veranda die zal dienen als een uitbouw van de keuken, niet afgesloten van de woning. Ongeveer 14m² te winnen. Oude boerderijwoning van de jaren 60 die volledig is gerestaureerd.
Waterverzachter / Waterontkalker Oost-Vlaanderen Ontkalker voor een gezin in drongen
Zo goed als geen plaats om ontkalker te plaatsen naast inkomende watertoevoer huis. Dit is in de living in de zithoek. Bij voorkeur te plaatsen in een washok. Verbouwingen gestart in 2012. Beste contacteren deze week of anders de week van de 28ste.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Kluisbergen
We hebben een dak laten vernieuwen maar de zijwand dient nog te gebeuren. De huidige aannemer is wel failliet is gegaan. dak in epdm rubber. Liefst bellen na de middag.
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in bissegem
Dit is voor een horecazaak. Ik zoek een betaalsysteem voor een mobiele terminal voor zowel mastercarden en bankkaarten. Kassasysteem is reeds voorzien.
Zonnepanelen Antwerpen zonnepanelen voor een woning in Boechout
zonnepanelen te plaatsen op een puntdak in dakpannen. Dak is verbouwd geweest 2 jaar geleden.
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
Wij hebben last van vocht in de muren van de gelijkvloers en kelder. Het gaat om een gebouw dat is gebouwd in 1938 en gerenoveerd in 2012.
Vochtbestrijding Limburg vocht in een kelder te heusden zolder
We merken in de kelder vocht binnen komt. Mogelijk via de riolering vanaf de achterkant. Deze problemen komen al jaren terug vooral bij regen. Gebouw zelf is van 1982.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen zonnepanelen voor een woning in Boekhoute
Dit is een woning dat ik heb aangekocht van voor de eerste wereldoorlog. Plaatsing op hellend dak dat vervangen zal worden. Gewone dakpannen.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
zonnepanelen te plaatsen voor een appartement dat elektrisch verwarmt via een accumulator. Plaatsing waarschijnlijk op een hellend dak van boven het appartement in dakpannen of een roofing dak van de garage's.
Telefooncentrale Oost-Vlaanderen Bedrijf uit Beervelde wil I12 telefooncentrale vervangen
Ons bedrijf heeft op dit moment een I12 telefooncentrale van Proximus voor 4 toestellen. Dit is een analoge centrale, maar we zouden ook graag de andere opties bekijken.
Condensatieketel Oost-Vlaanderen Verwarmingsketel herstellen (mazout) | Ophaselt
Onze mazoutketel van 4 jaar oud moet hersteld worden. Sedert een enige tijd worden sommige radiatoren warm, terwijl andere niet opwarmen. Bij degene die warm worden, zijn er enkele die enkel onderaan of bovenaan opwarmen. Ook is er een sterk verminderde druk in de leidingen.
Ventilatiesysteem Oost-Vlaanderen Ventilatiesysteem type D voor renovatie te Zelzate
Ik wens een ventilatiesysteem voor in ons huis. Het werd in 1970 gebouwd en we zijn het volledig aan het renoveren. We zouden een ventilatiesysteem nodig hebben dat zo goed als de woning ventileert. Liefst een systeem type D dus.
Meer voorbeelden