Ik wil offertes voor een Chaudfontaine-automaat krijgen

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de waterautomaat?
 
* 2. Wenst u de waterautomaat in huur of in full service?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Voldoende water drinken is goed voor de gezondheid. Wist u trouwens dat wie voldoende water drinkt zich beter kan concentreren? Misschien is het dan wel een goed idee om een waterautomaat te laten plaatsen in uw bedrijf, onderneming, school, vereniging, ziekenhuis of sportzaal...

Bent u op zoek naar een waterautomaat? Ontvang hier verschillende offertes en vergelijk zelf de leveranciers. Gun uw personeel, bezoekers en medewerkers een beetje fris water. Met een waterautomaat hebben ze zelf de keuze. Wij helpen u verder, bij ons kan u verschillende prijzen voor waterdispensers vergelijken.

U hebt de keuze tussen verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een Full service optie of voor verhuur. Bij verhuur zorgt het bedrijf zelf voor de toelevering van dranken. U bent dan verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen, het toezicht en het verzamelen van de munten.

Indien u geen tijd wilt verliezen door de aankoop van een waterautomaat raden wij u aan te kiezen voor een Full Service oplossing. In dat geval doet het bedrijf waarmee u een contract aangaat alles. U hoeft niets te investeren en geen huurgeld te betalen.

Vul daarom onze vragenlijst in en ontdek welke optie de beste is voor uw bedrijf.

Een goede prijs voor een waterautomaat verkrijg je door te kiezen voor de beste opties. Als je op zoek bent naar een gepaste waterverdeelautomaat voor jouw cafetaria, kantoor, toonzaal of winkel ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je om snel offertes te ontvangen en prijzen te vergelijken. Probeer rekening te houden met volgende tips voor, tijdens en na de aankoop van een waterautomaat:

  • Vraag aan het personeel, bezoekers en de klanten hoe vaak ze gebruik zullen maken van de automaat. Misschien ontdek je wel dat het verbruik veel hoger zal liggen dan je eerst dacht.
  • Vergelijk prijzen voor je een beslissing maakt. De ene automaat is de andere niet en dat zal je merken in het prijsverschil.
  • Vergelijk ook de verschillende aanbiedingen. Voor een automaat bestaan er verschillende mogelijkheden. De contracten verschillen in de mate waarin u zelf verantwoordelijk bent voor het bijvullen en het onderhoud van de machine.

De beste offerte voor een frisdrankautomaat met grote flessen water in vind je hier. Wij brengen u in contact met leveranciers van drankautomaten. Onze dienstverlening is volledig gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.

 

Lexicon voor waterautomaten

  • Leveranciers van verdeelautomaten : ondernemingen die de diensten van automatische verdeelautomaten in andere ondernemingen verlenen en die voor het onderhoud en de bevoorrading van deze automaten zorgt.
  • Koffiedienst : akkoord met een firma die volgende produkten leveren en onderhouden : koffieapparaten, kopjes, waterzuiveringseenheden, thee en andere dranken.
  • Waterfontein : apparaat dat koud, warm of op kamertemperatuur water levert