Ik wil offertes voor cadeaucheques vergelijken

 
* 1. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
 
* 2. Maakt u nu al gebruik van cadeaucheques?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Bent u op zoek naar een geschenk om uw team te feliciteren met hun uitstekende resultaten? Viert een van uw werknemers 25 jaar dienst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Geef u werknemers extra koopkracht door ze voor een speciale gelegenheid cadeaucheques van Edenred te schenken.

Offerteaanvraag voor cadeaucheques van Edenred

Er bestaan bestaan verschillende manieren om uw werknemers te bedanken. Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een medewerkster met 25 jaar dienst? En wat schenkt u uw werknemers met de eindejaarsfeesten? Wij helpen u om snel een offerte te ontvangen.

Geef bij uw aanvraag mee wat u precies zoekt en wij zorgen ervoor dat u een voorstel op maat ontvangt. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager. 

Wat zijn de mogelijkheden in cadeaucheques van Edenred?

  • Ticket Compliments Sport & Culture: Deze cadeaucheques kunnen gebruikt worden voor het betalen van lidgelden, aankopen van abonnementen, het huren van sportterreinen, het aankopen van toegangskaarten voor het zwembad, het museum, het theater en andere sportieve en culturele activiteiten in meer dan 3.000 clubs, concertzalen,...
  • Ticket Compliments Gift Card: Dit is een elektronische prepaid cadeaukaart die gebruikt kan worden in verschillende winkelketens.
  • Ticket Compliments Cinema: Deze cadeaucheques kunnen gebruikt worden voor filmvoorstellingen of filmfestivals bij bioscopen en organisaties die aangesloten zijn bij Edenred.
  • Ticket Compliments Supreme Award: Deze cadeaucheques worden aanvaard in meer dan 10.000 handelzaken in België.