Je désire comparer des devis en bureaux de recouvrement

 

Cher visiteur, la catégorie recherchée est actuellement indisponible. Vous pouvez toutefois soumettre des demandes de devis dans d’autres catégories de service, comme par exemple dans celles ci-dessous :

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

Brabant Flamand

Ik zoek een offerte voor een Incassobureau voor betwisten facturen. Dit zijn er momenteel een twintigtal facturen, zowel recente als oudere zaken. Momenteel werken we met een advocaat occasioneel en aangetekende zendingen. We zijn b2b gericht en voor...

Brabant Flamand

Wij zoeken offertes voor een Incassobureau. Dit betrfet openstaande facturen bij particulieren. Deze particulieren zijn in België gevestifd. Het betreft een som van +/- €3000.

Brabant Flamand

Ik heb rond de 10000€ (5 facturen) openstaande facturen bij Landbouwbedrijven. Als via email, telefonisch contact maar nog geen resultaat.

Brabant Flamand

Terugvordering van onbetaalde facturen. Reeds telefonische contact name. Dit is voor zo'n 2700€. Deze facturen zijn van enkele maanden of enkele weken. De oudste is van juli. Nu nemen we contact op met aangetekend schrijven. Als hier niets gebeurd we...