Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchilderwerkenSchilderwerken voor beschadigde binnenmuur (Borgerhout)Door een lek aan ons dak heeft onze binnenmuur schade opgelopen. Een klein stuk van de muur (minder dan 1m²) moet misschien opnieuw bezet worden en de muur moet ook herschilderd worden.
Schilderwerkengevel schilderen voor een woning in AntwerpenIk zoek een offerte voor het schilden van de gevel. Gevels in vrije gevelsteen. Voor en zijkant .
Badkamer - sanitairBadkamer voor een woning in MechelenToestellen en tegels vervangen in een badkamer. Woning van de jaren 50 maar de badkamer is zo'n 25 jaar geleden reeds renovatiewerken gebeurd. Werken voor de zomer .
Badkamer - sanitairDouche vervangen in badkamer te LonderzeelIk wens onze huidige douchecabine af te breken en te vervangen door een nieuwe inloopdouche. Het huis is gebouwd in 2004. Graag een offerte op maat.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren van 7,5m²Ik wil een volledige badkamer renoveren. Dit is een badkamer van ongeveer 2,5 op 3 meter.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie voor de regio GentWe zijn bezig met een verbouwing. Badkamer dient nog volledig geplaatst te worden, boiler ook nodig. Vooral aansluitingen moeten er gebeuren.
Bouwjaar 1908.
Badkamer - sanitairBadkamer en sanitair vervangen door vakmensenIk ben op zoek naar vakmensen met een gepaste en volmaakte opleiding om mijn bad te vervangen. De bekadering en één rij betegeling moet ook opnieuw gedaan worden.
Badkamer - sanitairBadkamer voor een woning in DeurneDit is een zeer oude badkamer. De muren zijn redelijk beschadigd. Loodgieterij, muur bijwerken en deur uitbreken. Badkamer op eerste verdieping.
Badkamer - sanitairBadkamer voor een woning in BruggeGeachte Heer/Mevrouw, De huidige douche mozaiken komen los. We willen de vloer vervangen door een douchebak en de tegels aan de muren. Dus een volledige nieuwe ingebouwde douche plaatsen. Bij voorbaat dank,
Schilderwerkenschilderwerken voor een woning in BrasschaatIk heb een halfopen woning van de jaren 60. We zoeken nu een offete voor het verwijderen van verf van de gevel en die later dan eventueel te schilderen. Gevel in gewone baksteen.
Schilderwerkenschilderwerken voor een woning in GentDatum kan besproken worden en ook de prijs. Dit is voor een woning aan de binnenkant te schilderen. Behalve de muren en plafond te schilderen.

Meer voorbeelden