Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Beveiliging

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAanvraag alarmsysteem in ItegemWij zouden graag offertes vergelijken voor een alarmsysteem. Momenteel gebruiken wij nog geen alarmsysteem, maar de bekabeling is wel reeds aanwezig. We zoeken een systeem met camera's en detectoren voor binnenbewaking. Het mag zowel draadloos als met bedrading zijn.
AlarmsysteemBeveiliging voor huis en tuin in Heist-op-den-BergWij zoeken een beveiligingssyteem voor ons huis en onze tuin d.m.v. camera's, maar ook sensoren en detectoren. Het gaat om een woning van 2015. Opties voor draadloos en met bedrading zijn nog te bekijken. Het hangt ervan af van waar er detectoren geplaatst moeten worden.
AlarmsysteemDraadloos alarmsysteem met camera'sWij willen ons huis beter beveiligen. Daarom zoeken wij een alarmsysteem met camera's, het liefst een draadloos systeem. Momenteel is er nog geen beveiliging.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning via detectoren en sensorenIk zoek een offerte voor de beveiliging van een alleenstaande woning. Ik zoek een alarmsysteem voor de ramen via detectoren en sensoren. Graag een offerte voor een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in Oostende, binnen als buitenbewaking, draadloosZowel detectoren als camera's. Dit is voor de beveiliging van een halfopen woning. We zoeken een offerte voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem met camera's voor een woningIk zoek een alarmsysteem voor mijn woning in de regio Sint-Genesius-Rode. De bekabeling is voorzien. Het liefst zou ik een systeem met camera's hebben. Graag snel offertes!
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in OostendeZowel detectoren als camera's. Dit is voor de beveiliging van een halfopen woning. We zoeken een offerte voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in HalleIk zoek een offerte voor de beveiliging van een alleenstaande woning. Ik zoek een alarmsysteem voor de ramen via dedectoren en sensoren. Graag een offerte voor een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem met detectoren en sensorenIk wil offertes voor de beveiliging van een alleenstaande woning. Ik zoek een alarmsysteem voor de ramen met detectoren en sensoren. Graag een offerte voor een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in OostendeZowel detectoren als camera's. Dit is voor de beveiliging van een halfopen woning. We zoeken een offerte voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in AsseIk zoek een offerte voor binnenbewaking van een woning zelf. Systeem met detectie op de deuren en garagpoort. Eventueel met bedrading. Er is bedrading reeds voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in EvergemDit is voor binnen beveiliging . Momenteel nog niets voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in DiepenbeekIk zoek een offerte en verder advies voor een geschikt alarmsysteem voor mijn woning. Momenteel sta ik open voor alle opties.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in SchaaarbeekDit is voor een woning dat we nog verbouwen. Momenteel is dit een volledige leeg appartement. Graag zowel de opties met als zonder bedrading te bekijken. oud gebouw van 1906.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in TurnhoutDit is voor een handelszaak. ik zoek een systeem met eventueel ook camera's. Draadloos of systeem met bedrading. +- 40m². Enkel binnebewaking.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in OpwijkGeachte, Wij willen binnenkort een praktijk voor kinesitherapie opstarten. Momenteel moeten we nog een aantal zaken in orde maken voor we van start kunnen gaan. Hierbij hadden we ook gedacht aan een alarmsysteem / camerabewaking. Via het internet vinden we heel wat informatie maar dit brengt ons ook wat in de war want er is momenteel een heel groot aanbod (carmera’s, bewegingssensoren, licht en geluid, smartphone, een centrale, harde schijf,..). Wat willen we: Camera in de inkom die beelden maakt van inkom en met zicht op de parking. Systeem die deze vastlegt op harde schijf OF kan versturen naar smartphone bij inbraak. Camera achteraan in de oefenzaal met zicht op oefenzaal en op de deuren van de kabinetten. Alarm mag niet afgaan als iemand aan de buitenkant van de ruit staat. Als alarm afgaat zowel melding op smartphone, als geluid en als licht (oranje flikkerlicht). Geen politie of firma die moet verwittigd worden, dus geen jaarlijkse of maandelijkse kosten. Verder hebben we ook de vraag of jullie ook een buzzersysteem hebben voor onze deur (momenteel nog geen buzzersysteem). Kan er met de huidige deur een buzzersysteem worden gemaakt? Dus de patiënt belt aan en wij kunnen dmv een knop in het kabinet beslissen om de deur te openen of automatisch binnen te kunnen na aanbellen.
AlarmsysteemAanvraag alarmsysteem te OpwijkWij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij zijn eigenaars van een nieuwbouw, en wensen een alarmsysteem met detecoren of camera's (binnenbewaking), wij gebruiken nog geen alarmsysteem en dit mag draadloos of met bedrading, wij hebben geen loslopende huisdieren.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in Sint TruidenIk zoek een offerte voor een handelszaak die ik zal opstarten. Ik zoek nu een systeem voor een camerabewaking voor zowel binnen als buitenkant.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio GeelIk wens een alarmsysteem voor mijn zaak. Bekabeling is er, welk systeem is nog open. Opp. +500m² hier.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in VilvoordeIk zoek een systeem voor binnenbewaking van een rijhuis. Graag een vergelijk tussen de verschillende systemen van een alarmsysteem. Graag zowel de opties van draadloos en een systeem met bedrading te bekijken. Geen huisdieren.

Meer voorbeelden