Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Beveiliging

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in AsseIk zoek een offerte voor binnenbewaking van een woning zelf. Systeem met detectie op de deuren en garagpoort. Eventueel met bedrading. Er is bedrading reeds voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in EvergemDit is voor binnen beveiliging . Momenteel nog niets voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in DiepenbeekIk zoek een offerte en verder advies voor een geschikt alarmsysteem voor mijn woning. Momenteel sta ik open voor alle opties.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in SchaaarbeekDit is voor een woning dat we nog verbouwen. Momenteel is dit een volledige leeg appartement. Graag zowel de opties met als zonder bedrading te bekijken. oud gebouw van 1906.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in TurnhoutDit is voor een handelszaak. ik zoek een systeem met eventueel ook camera's. Draadloos of systeem met bedrading. +- 40m². Enkel binnebewaking.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in OpwijkGeachte, Wij willen binnenkort een praktijk voor kinesitherapie opstarten. Momenteel moeten we nog een aantal zaken in orde maken voor we van start kunnen gaan. Hierbij hadden we ook gedacht aan een alarmsysteem / camerabewaking. Via het internet vinden we heel wat informatie maar dit brengt ons ook wat in de war want er is momenteel een heel groot aanbod (carmera’s, bewegingssensoren, licht en geluid, smartphone, een centrale, harde schijf,..). Wat willen we: Camera in de inkom die beelden maakt van inkom en met zicht op de parking. Systeem die deze vastlegt op harde schijf OF kan versturen naar smartphone bij inbraak. Camera achteraan in de oefenzaal met zicht op oefenzaal en op de deuren van de kabinetten. Alarm mag niet afgaan als iemand aan de buitenkant van de ruit staat. Als alarm afgaat zowel melding op smartphone, als geluid en als licht (oranje flikkerlicht). Geen politie of firma die moet verwittigd worden, dus geen jaarlijkse of maandelijkse kosten. Verder hebben we ook de vraag of jullie ook een buzzersysteem hebben voor onze deur (momenteel nog geen buzzersysteem). Kan er met de huidige deur een buzzersysteem worden gemaakt? Dus de patiënt belt aan en wij kunnen dmv een knop in het kabinet beslissen om de deur te openen of automatisch binnen te kunnen na aanbellen.
AlarmsysteemAanvraag alarmsysteem te OpwijkWij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij zijn eigenaars van een nieuwbouw, en wensen een alarmsysteem met detecoren of camera's (binnenbewaking), wij gebruiken nog geen alarmsysteem en dit mag draadloos of met bedrading, wij hebben geen loslopende huisdieren.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in Sint TruidenIk zoek een offerte voor een handelszaak die ik zal opstarten. Ik zoek nu een systeem voor een camerabewaking voor zowel binnen als buitenkant.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio GeelIk wens een alarmsysteem voor mijn zaak. Bekabeling is er, welk systeem is nog open. Opp. +500m² hier.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in VilvoordeIk zoek een systeem voor binnenbewaking van een rijhuis. Graag een vergelijk tussen de verschillende systemen van een alarmsysteem. Graag zowel de opties van draadloos en een systeem met bedrading te bekijken. Geen huisdieren.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio MoorsledeIk zoek naar een alarmsysteem voor mijn woning. Liefst een systeem voor binnen, grondopp. 50-100m², huis van 1979, welk systeem is te zien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in Oosterzelebrand beveiliging en inbraakbeveiligingen. Dit vooral binnenhuis. Ik zoek een systeem met sensoren en zonder detectoren , geen opvolging. Draadloos of met bedrading staat open.
AlarmsysteemBeveiliging voor een bedrijf in Herk-De-Stad450m². Pand en daarbij een grote parking. Ik wens hier camerabewaking. We starten bedrijf in mei. Momenteel is er nog niets voorzien. Liefst een draadloos systeem.
AlarmsysteemAanvraag Alarmsysteem te OpwijkWij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben reeds bekabeling liggen hiervoor. Het betreft binnen bewaking, en wij wensen maximaal 100m² te laten bewaken. Wij hebben geen (loslopende huisdieren) en wensen offertes te ontvangen zonder meldkamer.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio MechelenWe zoeken een alarmsysteem voor in ons huis. Liefst draadloos, geen huisdieren, rijhuis van 1930, graag advies wat voor systeem nuttig is.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in KortsemIk zoek een offerte voor bevlieging voor in de woning tegen inbraak. Momenteel is er nog niets voorzien. Woning van 1967. Voorkeur voor draadloos. Zonder camera's. Wel huisdieren.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in BraschaatDit is voor de binnenbewaking van een rijwoning. Momenteel is er niets voorzien en ik ben daarom op zoek naar een draadloos systeem met al dan niet een camera. meldkamer is niet nodig. Plaatsing voor de zomer.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in HerentWe zoeken een offerte voor een draadloos systeem voor de beveiliging van onze woning. Momenteel staan we open voor alle voorstellen en wensen we meer informatie over welke opties er wel of niet zijn.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio KapellenVoor mijn prive wens ik een alarmsysteem. Niets van bekabeling voorzien, grondopp. GLV 80m². Huis van jaren 40, nog niet aan uit welk systeem best kan zijn, graag advies.
AlarmsysteemAanvraag Alarmsysteem te NijlenGraag ontvangen wij offertes voor een alarmsysteem. Wij verkiezen een systeem met detectoren en camerabeveiliging. Dit mag zowel met als zonder bedrading, daar het binnen -en buitenbewaking betreft. Wij wensen meer dan 100m² te laten beveiligen. Binnen de woning hebben wij 2 honden en 1 kat. Wij zijn eigenaars van deze woning. 2hndn + 1 kat

Meer voorbeelden