Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Wij zoeken offerets voor een betaalterminal, momenteel hebben wij een toestel van Atos Worldline, wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, een vaste -en draadloze lijn zijn reeds voorzien.

Vlaams Brabant

Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn voor een mobiele betaalterminal, opstart is voorzien voor januari 2017.

Vlaams Brabant

Wij zoeken offertes voor een betaalyterminal, Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij hebben nog geen terminal, een vaste -en draadloze lijn worden voorzien, enkel bankkaarten (maar mag een offerte zijn met Visa en kredietkaarte...

Vlaams Brabant

Betaalterminal Mobiele terminal in een horecazaak te gebruiken. Momenteel reeds een kassa maar nog geen betaalterminal. Gebruik van ook van bankkkaarten, maaltijdcheques en visa. Momenteel hebben we reeds een terminal van worldline.